Kingdom Come: Deliverance
Moderátor: Baneshee
- Paul
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kingdom Come: Deliverance (CryEngine RPG od Dana Vávry)
Tak kdo kolik dáte?
Já 30 liber..už abych byl doma z práce.
Já 30 liber..už abych byl doma z práce.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
- Riku
- Začátečník
Asi taky 30.
Dal bych 65, ale to už je celkem dost abych to jen tak vyhodil když to nevyjde ty věci tam jsou celkem lákavý ale
Dal bych 65, ale to už je celkem dost abych to jen tak vyhodil když to nevyjde ty věci tam jsou celkem lákavý ale
PS5 Pro | LG OLED CX55
- zhor
- Začátečník
Obavam se ze prave snaha o prilisnou realitu bude ekonomickym hrobem pro tuhle hru. Drtiva vetsina hracu bez ohledu na vek a inteligenci hraje hry hlavne proto ze si v nich muze zahrat na supermana a delat veci ktery jsou v realnym svete (vetsinou) neproveditelny...
PC1: CPU=i7-11700F+NH-U12A | MB=Asus TUF B560M-Plus | RAM=Corsair LPX 2x16G 3600 | GPU=Asus RTX4070 Dual | SSD=Samsung 970 Evo Plus 1T+SSHD: Seagate FireCuda 2T | PS=Corsair TX750M | Case=FD FocusG Mini | Mon= MAG272-165Hz | OS=W10Pro |
PC2: CPU=i7-6700K+NH-U9B | MB=Asus Z170M-Plus | RAM=Corsair LPX 2x8G 3200 | GPU=EVGA GTX980 SC | SSD=Samsung 850 Evo 250G | OS=Kubuntu |
PC2: CPU=i7-6700K+NH-U9B | MB=Asus Z170M-Plus | RAM=Corsair LPX 2x8G 3200 | GPU=EVGA GTX980 SC | SSD=Samsung 850 Evo 250G | OS=Kubuntu |
- TankGeorge
- Začátečník
-
Musíš naivně věřit, že ti lidi vědí, jak se dělá dobrá hra a namixujou realismus jen tak, aby nezničil zábavu - viz Mafia.zhor píše:Obavam se ze prave snaha o prilisnou realitu bude ekonomickym hrobem pro tuhle hru. Drtiva vetsina hracu bez ohledu na vek a inteligenci hraje hry hlavne proto ze si v nich muze zahrat na supermana a delat veci ktery jsou v realnym svete (vetsinou) neproveditelny...
Ryzen 7800X3D + Kingston 2x32GB 6000/36 + RTX 4090 sociální Gainward + ROG B650E-E
LG OLED CX 55" + Fractal Design Define S2
- Alfajk
- Začátečník
-
ja jsem si teda myslel,ze kickstarter funguej jinak - penize se vratej darcum v pripade,ze vybrana castka nebude dostatecna pro realizaci financovanyho projektu...nebo ne?Riku píše:Asi taky 30.
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
- Riku
- Začátečník
Já právě nevím, o KS jsem se do teď nezajímal jestli to tak je tak jim rád 65 liber dám
PS5 Pro | LG OLED CX55
- FragmeNT
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Pokud vím, tak peníze se vám z účtu nestrhnou, dokud se "nevybere" požadovaná částka.. Jestli se částky dosáhne, tak už vám pak nezbývá nic jiného, než se modlit, jestli za svoje peníze dostaneteto, co jste očekávali a nebo s váma někdo lidově řečeno "vyjebal". A proto na Kickstarteru a jemu podobným nic nepodpořím.
Asus ROG STRIX Z270F Gaming, Intel Core i7 7700K (4,8GHz) + Noctua NH-D15S, 16GB DDR4 Kingston HyperX Fury 2666MHz, SSD Kingston HyperX Savage 240GB, MSI 1080 Gaming+, LED monitor 27" BenQ EW2770QZ, Sound Blaster BlasterX G1 (USB), sluch. Beyerdynamic DT 880 (250ohm), Windows 10 Pro (1709)
- TankGeorge
- Začátečník
-
chch, taková ostrá presumpce viny kvůli 1000 Kč...FragmeNT píše:Pokud vím, tak peníze se vám z účtu nestrhnou, dokud se "nevybere" požadovaná částka.. Jestli se částky dosáhne, tak už vám pak nezbývá nic jiného, než se modlit, jestli za svoje peníze dostaneteto, co jste očekávali a nebo s váma někdo lidově řečeno "vyjebal". A proto na Kickstarteru a jemu podobným nic nepodpořím.
Ryzen 7800X3D + Kingston 2x32GB 6000/36 + RTX 4090 sociální Gainward + ROG B650E-E
- Paul
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
To je škoda, spousta her z Kickstarteru už vyšla a je super (Shadowrun, Banner Saga, Broken Age, Expeditions...) a v kickstarteru je možné je mít často levněji než pak v prodeji, nemluvě o bonusech (např. naprosto boží dokument o vývoji Broken Age).FragmeNT píše:Pokud vím, tak peníze se vám z účtu nestrhnou, dokud se "nevybere" požadovaná částka.. Jestli se částky dosáhne, tak už vám pak nezbývá nic jiného, než se modlit, jestli za svoje peníze dostaneteto, co jste očekávali a nebo s váma někdo lidově řečeno "vyjebal". A proto na Kickstarteru a jemu podobným nic nepodpořím.
A i kdyby to někdy nevyšlo, tak těch pár stovek až litr mě fakt nevytrhne, za tu podporu projektů co by jinak nevznikly to stojí.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck
- KubasCZ
- Začátečník
Heh, je to dokonce i jedna z hlavních zpráv dne iHNed.cz na FB
http://tech.ihned.cz/hry/c1-61598070-vi ... -dan-vavra
No jako ten trailer vypadá hodně lákavě a je potřeba dokázat, že dokážou na tu částku dosáhnout a pak snad Bakala bude dál financovat Z jejich pitchovací tour jsem teda asi správně pochopil, že ŽÁDNÝ developer nemá zájem? No comment, radši podporovat kdejakou srágoru, hlavně když to lidi kupujou... Což na jednu stranu chápu, peníze jsou peníze, ale nepřijde mi, že tohle by nemělo potenciál.. Druhá strana mince je alespoň ta, že jim nebude takhle nikdo diktovat, co tam smí dát a co ne..
E: Teď mi došlo, proč je to na tom FB iHNed.cz, když je Bakala vlastníkem vydavatelství Economia
http://tech.ihned.cz/hry/c1-61598070-vi ... -dan-vavra
No jako ten trailer vypadá hodně lákavě a je potřeba dokázat, že dokážou na tu částku dosáhnout a pak snad Bakala bude dál financovat Z jejich pitchovací tour jsem teda asi správně pochopil, že ŽÁDNÝ developer nemá zájem? No comment, radši podporovat kdejakou srágoru, hlavně když to lidi kupujou... Což na jednu stranu chápu, peníze jsou peníze, ale nepřijde mi, že tohle by nemělo potenciál.. Druhá strana mince je alespoň ta, že jim nebude takhle nikdo diktovat, co tam smí dát a co ne..
E: Teď mi došlo, proč je to na tom FB iHNed.cz, když je Bakala vlastníkem vydavatelství Economia
CPU: AMD Ryzen 7 5800X3D, MB: MSI MPG X570 Gaming EDGE WIFI, GPU: MSI RTX 4070 Ti VENTUS 3X 12G OC, RAM: Corsair 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Vengeance LPX, SSD: Intel 530 240GB, Samsung SSD 970 EVO 1TB, HDD: WD 750GB, CASE: Akasa Venom Toxic, PSU: Seasonic S12II-620 620W, MONITOR: 27" LG ultragear 27GL650F-B IPS + 27" LG UltraHD 4K + 24" Dell U2415 IPS, ZVUK: Microlab Solo6c + Sony Noise Cancelling WH-1000XM5, Klávesnice + myš: Logitech MX Keys + Logitech MX Master 3S, OS: Windows 11 Pro, NAS: Synology DS216j
- Hladis
- Moderátor
Ja nevim. Bud je Vavra amater a není schopen prodat dobry produkt, nebo jsou velky publisheri idioti. Nebo nakonec ta hra je paskvil a lidi nic takového nechteji, coz se mi verit fakt nechce, takze doufam ze to vyjde.
Koukam ze i doslo na bitvu u Grunwaldu a tak nejak jsem cekal ze tam presne tohle bude.
Koukam ze i doslo na bitvu u Grunwaldu a tak nejak jsem cekal ze tam presne tohle bude.
- KubasCZ
- Začátečník
Zaplať v KS 1200 liber a budeš si s Vávrou moct osobně pokecat
CPU: AMD Ryzen 7 5800X3D, MB: MSI MPG X570 Gaming EDGE WIFI, GPU: MSI RTX 4070 Ti VENTUS 3X 12G OC, RAM: Corsair 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Vengeance LPX, SSD: Intel 530 240GB, Samsung SSD 970 EVO 1TB, HDD: WD 750GB, CASE: Akasa Venom Toxic, PSU: Seasonic S12II-620 620W, MONITOR: 27" LG ultragear 27GL650F-B IPS + 27" LG UltraHD 4K + 24" Dell U2415 IPS, ZVUK: Microlab Solo6c + Sony Noise Cancelling WH-1000XM5, Klávesnice + myš: Logitech MX Keys + Logitech MX Master 3S, OS: Windows 11 Pro, NAS: Synology DS216j
- Hladis
- Moderátor
1200 liber je trochu draha sranda
Jinak ja mel predstavu o pribehu a chtěl jsem Vavrovi napsat na blog, ale nejak jsem se k tomu nedostal a asi vedi co delaji. Zahrnovalo to i epizodu s bitvou u Grunwaldu a oni to tam strcili Ono se tomu neda vyhnout, ikdyz se pribeh odehrava jen v Ceskym kralovstvi. Ja si to predstavoval jako hrac - nejaky zeman (ne nejaky nymand ci snad zenska postava) co musel opustit dvur po smrti otce (ve stredoveku bezna věc) a musel se udelat pro sebe, coz zahrnovalo i zoldnerstvi a v te době velky množství zoldneru bylo ucastno na tyhle bitve. Hrac by se tak mohl vypracovávat nahoru vcetne ziskani vlastního panstvi a nasledne se dostat az do viru husitských valek. Stejne tak by nebylo spatny mit vyber strany. U Grunwaldu Cesi bojovali na obou stranách, stejne tak se dalo pridat na starnu husitskou ci katolickou, ci si vybrat zda podporovat Vaclava nebo Zikmunda..... Ted ještě by me zajímalo, zda tam udelaji podporu modu. To je taky věc, která u otevreyho světa lidi prilaka a udrzi.
Jinak ja mel predstavu o pribehu a chtěl jsem Vavrovi napsat na blog, ale nejak jsem se k tomu nedostal a asi vedi co delaji. Zahrnovalo to i epizodu s bitvou u Grunwaldu a oni to tam strcili Ono se tomu neda vyhnout, ikdyz se pribeh odehrava jen v Ceskym kralovstvi. Ja si to predstavoval jako hrac - nejaky zeman (ne nejaky nymand ci snad zenska postava) co musel opustit dvur po smrti otce (ve stredoveku bezna věc) a musel se udelat pro sebe, coz zahrnovalo i zoldnerstvi a v te době velky množství zoldneru bylo ucastno na tyhle bitve. Hrac by se tak mohl vypracovávat nahoru vcetne ziskani vlastního panstvi a nasledne se dostat az do viru husitských valek. Stejne tak by nebylo spatny mit vyber strany. U Grunwaldu Cesi bojovali na obou stranách, stejne tak se dalo pridat na starnu husitskou ci katolickou, ci si vybrat zda podporovat Vaclava nebo Zikmunda..... Ted ještě by me zajímalo, zda tam udelaji podporu modu. To je taky věc, která u otevreyho světa lidi prilaka a udrzi.
- Paul
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Stejně by mě nikdy nenapadlo že se vůbec někdy dočkám skutečně velký AAA megahry (a RPG k tomu, nejlepší žánr!), co by se odehrávala v historických Čechách. TO je tak kulervoucí fluke, že už za to jsem Vávrovi fakt vděčnej.
- Riku
- Začátečník
Už mají vybráno přes půlku, první den.. celkem mazec. Myslím si, že to vyberou všechno, teď jen doufat že tu hru opravdu dodělají
PS5 Pro | LG OLED CX55
- Hladis
- Moderátor
Interesting fact about games industry state - several producers we pitched the game to have pledged on our Kickstarter
- Dithius
- Pokročilý
3:35 - 185 000,-
No mylím že Vávra by měl vzít telefon a napsat Vydavateli že ho podcenil
No mylím že Vávra by měl vzít telefon a napsat Vydavateli že ho podcenil
CPU: AMD Ryzen 9 9950X, IF 2066 MHz; MB: ASROCK B650E TAICHI Lite; RAM: Kingstone Fury 96GB @6200MHz CL30-38-38-28-68-48-1T (GearDown Disabled); GK: AMD Radeon RX 6950 XT; SSD: Kingstone KC3000 2048 GB; PSU: Corsair RM1000; Case: Thermaltake Core P5; Rad: Alphacool NexXxoS Monsta 560mm; Block: EKWTB Quantum Velocity (Fully black Nickel base); Pump: EK-DDC + acetal top; No exp-reservoir; OS: Custom Fedora 41 (installed ground UP from cmd nonGUI).
- Sir_-_Death
- Mírně pokročilý
Uvidíme. Na druhou stranu, kolikrát si mužeš v reálnym životě připnout meč, nasednout na koně a jet někam dobývat hrad... Na hru jsem hrozně zvědavej a moc se těšim.zhor píše:Obavam se ze prave snaha o prilisnou realitu bude ekonomickym hrobem pro tuhle hru. Drtiva vetsina hracu bez ohledu na vek a inteligenci hraje hry hlavne proto ze si v nich muze zahrat na supermana a delat veci ktery jsou v realnym svete (vetsinou) neproveditelny...
Ryzen 7 9800X3D + Lian-li Galahad 360; MSI MPG X870E EDGE TI WIFI; G.Skill Trident Z5 Neo RGB 2x32GB 6000 MHz; MSI GeForce RTX 3080 Gaming Z Trio; SSD: Samsung 990 EVO Plus - 1TB + Crucial MX500 - 250GB + Kingston A1000 240GB NVMe; HDD: WD Blue - 1TB; Corsair RM850X White 850W, NZXT H7 Flow Black&White
- Dithius
- Pokročilý
Mounth and Blade nebo war of the Roses jsou celkem uzpěšnými, nicmeně maji neduhy grafické i oproti tehle hře kostrbalatější Combat (podle videi) takže všichni tihle hráči + další věčina fanoušku si myslím radi zahraji tuhle hru + ti co jsou starší HC hrači a normalní dnešní "sr****" nejsou ochotní hrat + Amíci jsou z Středověkých her paf, protože jejich dějiny v teto době neexistovali (1492 kolumbus) a hrady středověkého typu, rytířské bitvy je proně v podstatě exotika, takže tam myslím že se to bude hodně líbit.
CPU: AMD Ryzen 9 9950X, IF 2066 MHz; MB: ASROCK B650E TAICHI Lite; RAM: Kingstone Fury 96GB @6200MHz CL30-38-38-28-68-48-1T (GearDown Disabled); GK: AMD Radeon RX 6950 XT; SSD: Kingstone KC3000 2048 GB; PSU: Corsair RM1000; Case: Thermaltake Core P5; Rad: Alphacool NexXxoS Monsta 560mm; Block: EKWTB Quantum Velocity (Fully black Nickel base); Pump: EK-DDC + acetal top; No exp-reservoir; OS: Custom Fedora 41 (installed ground UP from cmd nonGUI).
- Riku
- Začátečník
213,514 ani ne den po spuštění KS
Celkem doufám, že jestli ta hra vyjde, tak to bude všude dostávat 10/10 a budou mít tržby jak prase, aby se Vávra mohl vysmát všem těm, kteří mu řekli fuck off
Celkem doufám, že jestli ta hra vyjde, tak to bude všude dostávat 10/10 a budou mít tržby jak prase, aby se Vávra mohl vysmát všem těm, kteří mu řekli fuck off
PS5 Pro | LG OLED CX55