Middle-earth shadow of mordor

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Middle-earth shadow of mordor

Příspěvek od HEAD »

Hladis píše:
HEAD píše:Promin ale ja jsem tu hru dohral s texturama na ultra a fakt to nelagovalo.Kdyby to lagovalo, tak bych to nehral na ultra.
Mas tu i 20min video a je to hrany s ultra texturama.
Tak nemas nainstalovanej Ultra pack. S 3GB a s 4GB VRAM hra laguje. S 4GB min, ale stále tam jsou lagy. Na High je to ok.
Ty si ze me delas srandu ze?Kdyz 2x napisu, ze to hraju na ultra textury a pak nahraju video s ultra texturama kde to nelaguje, tak to tak asi bude. :!:
Mas kartu se 4GB Vram?Nemas tak pls nemluv za ostatni.
HD textury samozrejme mam nainstalovany.
Moje vysledky sedej s ostatnima na GTX970 a s ultra texturama, takze jo ultra textury 100% mam.
http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php?f=97&t=213333
https://www.youtube.com/watch?v=M9Cu9Wb-6l0
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

Za prve nevim co je argument s benchmarkem. Ten jede bez problemu. Laguje to primo ve hre po delsim hrani. Obecne ten benchmark je min narocnej nez pak hra samotna. Dále budes se divit, ale kartu se 4GB tu mame a po nejaky době to zacne lagovat. To, ze tobe to nevadi, nebo to nevidíš neznamena, ze to tam není.
Marek4
Červená karta
Červená karta

Příspěvek od Marek4 »

pustil jsem benchmark na 780ti a úplně bez problému, taky to jelo jak hodinky, taky se mi tomu moc nechce věřit a spíše jsi tam ty záseky nechtěl vidět, pokud ti to však jelo, všechna čest :) , přidávám se k lidem co jedou na high textury.
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Hladis píše:Za prve nevim co je argument s benchmarkem. Ten jede bez problemu. Laguje to primo ve hre po delsim hrani. Obecne ten benchmark je min narocnej nez pak hra samotna. Dále budes se divit, ale kartu se 4GB tu mame a po nejaky době to zacne lagovat. To, ze tobe to nevadi, nebo to nevidíš neznamena, ze to tam není.
Argument benchamarku je ten, ze pokud bych nemel ultra textury, tak bych mel kolem 90Fps.
Mas tu 23min gameplay video.Sou tam naky lagy?Ne.

Na GTX970 mi to nelagovalo.Nevim jak je na tom ATi s memmory managmentem u r9 290.

Hladis//Uprava prispevku a varovani. Priste uz HEADe natvrdo.
Hladis//Opet Edit. Nepokousej me, nebo dostanes varovani na tvrdo za ty evidentni pitomy narážky, ktery jsou za prve OT a za druhé urazejici. Moje trpelivost není bezedna. To cos tu vyplodil je uz na zlutou.
Naposledy upravil(a) HEAD dne ned 12. říj 2014, 14:02, celkem upraveno 1 x.
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

Ultra textury v benchmarku vykon ovlivnuji az při 2GB VRAM. Scena není narocna a fps v ni nepadaji kvůli texturam. Rozdil mezi texturami na Ultra a High je ve vysledku benchmarku 0.

Na 290 s 4GB VRAM a GTX760 s 4GB VRAM hra lagovala. Ne tolik jako s 3GB, natoz s 2GB, ale lagy tam pritomne byli.

Edit//Na hru vysel patch. Nedoporučuju instalovat.
Loki5567
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Loki5567 »

Tak jsem nakonec hru taky rozjel :) Přeinstaloval jsem to a už to jede a musím říct že na mix Assassina a různých her, je to skvělé. Co se týče nastavení detailů mám vše na Ultra s R9 290 a žádné lagy opravdu nemám Hladis. Dal jsem tam i High a asi 20 minut to přepínal a nezaznamenal jsem žádné lagy, přitrhávání, ani žádné dropy FPS.

Jinak mám odehráno cca 15% a je to fajn, konečně hra, co za něco stojí.
CPU: AMD Ryzen 7 9800X3D@5450Mhz // MB: Asus ROG Crosshair X870E Hero // RAM: G.Skill Trident Z5 Neo 2x16GB 6000Mhz@6400 30-38-38-96 // GPU: MSI RTX 3090 Gaming X Trio // Storage: Corsair MP510 480GB + Corsair MP510 960GB + Crucial P3 Plus 2TB // PSU: Corsair HX1000i + CableMod Kit // Case: Phanteks EVOLV X // Cooling: Bykski XPR-C-M Silver + EK-Quantum Vector RTX 3090 + 2x SC Protium 150 D5 Polished Silver + Alphacool NexXxoS XT45 X-Flow 360 + EK-CoolStream SE 360 + 6x NoiseBlocker NB-Eloop B12-PS PWM + Watercool MO-RA 3 360 + 9x ARCTIC P12 Pro //
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

A mas tam narvany i Antialiasing ? Na druhy mape asi taky ještě nejsi. Na zacatku jsem lagy taky nemel. To prislo az později.
Loki5567
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Loki5567 »

Jsem na té první mapě, tak na druhé si dám tedy větší bacha na to a budu to pozorovat. Potom podám hlášení :lol:
CPU: AMD Ryzen 7 9800X3D@5450Mhz // MB: Asus ROG Crosshair X870E Hero // RAM: G.Skill Trident Z5 Neo 2x16GB 6000Mhz@6400 30-38-38-96 // GPU: MSI RTX 3090 Gaming X Trio // Storage: Corsair MP510 480GB + Corsair MP510 960GB + Crucial P3 Plus 2TB // PSU: Corsair HX1000i + CableMod Kit // Case: Phanteks EVOLV X // Cooling: Bykski XPR-C-M Silver + EK-Quantum Vector RTX 3090 + 2x SC Protium 150 D5 Polished Silver + Alphacool NexXxoS XT45 X-Flow 360 + EK-CoolStream SE 360 + 6x NoiseBlocker NB-Eloop B12-PS PWM + Watercool MO-RA 3 360 + 9x ARCTIC P12 Pro //
T1ger
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od T1ger »

Treba znizit Ambient Occlusion. S nim na ultra/high to na druhej mape seka aj s titanom. Tiez na mojej to trhalo.
CPU: i7 4820k@4.5Ghz, 24Gb (6x4Gb) DDR3 Ram(1333Mhz), GPU: 1080Gtx G1 Gaming Vram(default), MB: Asus Rampage IV Extreme, HDD:2xOCZ Agility 3 120Gb, + 2x3Tb Caviar SS: Sonar X2D Logitech Z-5500 5.1 Monitor: LG 34" - Freesync 21:9 +Samsung 24" Roccat Kone+ Logitech G11 Nostromo N52te
http://valid.x86.fr/nqz82b
http://www.3dmark.com/3dm/10921982?
http://www.3dmark.com/3dm/10929111?
RaZZoR
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RaZZoR »

Obrázek

Baví mě to :) Ovládání by mohlo bejt lepší, přijde mi na hlavu držet furt klávesu na plížení nebo běh, a občas mi Talion skáče někam, kam nechci, nebo místo osvobození zajatce skočí na caragora, kterej se motá poblíž. A kapitáni a warchiefs sou správný kruťáci :)
Molda222
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Molda222 »

Tak pro mě celkem překvapení. Konečně jsem se k tomu po dlouhé době dostal a nezklamalo mě to. Ze začátku mi to připadalo docela těžké, ale jakmile se člověk dostane pod kůži tomu soubojovému systému a naučí si jej, tak už je to lepší. I tak je to někdy těžké, zvlášt když je pohromadě více nepřátel, k tomu střelci a nějací kapitání nebo warchiefové.
Ale celkově fakt super, hrál jsem na ultra detaily, mám GTX970 a žádné propady FPS ani lagy jsem teda při hraní neměl. Jen jednou se mi stalo, že se mi hra zvláštně zpomalila asi na 10 sekund, ale za celých 14 odehraných hodin se mi to stalo jednou a pak už nikdy.

Pokud by to někoho zajímalo, tady je ještě moje video z prvních 30 minut hraní. http://www.youtube.com/watch?v=YCpXXDepG2M
CPU: Intel Xeon 1231v3 │ GPU: MSI Nvidia GTX 970 │ MB: Gigabyte H97-D3H │ RAM: Crucial 32 GB,
PSU: Seasonic M12II-620 EVO │ CASE: Fractal Define R5 │ SSD: 2x Crucial MX100 256 GB │ HDD: 2x WD Blue 1 TB,
MONITOR: Samsung S24390HL │ COOLER: Silentium PC Fera 2 │ OS: WIN 10
Icy_DeaD
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od Icy_DeaD »

RaZZoR píše:přijde mi na hlavu držet furt klávesu na plížení nebo běh
ach jo..
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“