Assassins Creed: Syndicate

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Hladis
Moderátor
Moderátor

Re: Assassins Creed: Syndicate

Příspěvek od Hladis »

http://games.tiscali.cz/video/gamesplay ... ate-268188

Sice Londyn není pro me takovy tahak jako byla Pariz, ale nevypada to vůbec spatne a Unity se mi libil. Asi zainvestuju :)
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

Dejte pak vědět. Na Games.cz se (pro mě nepochopitelně) objevilo hodnocení 8/10. Recenzi jsem nečetl, tak nevím.
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
xakrurychle
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od xakrurychle »

no dokonce se bavej o tom, že by to mohl bejt navrat ke korenum, treba k brotherhoodu apod..osobne hru jeste nemam, mam cas jen o vikendu a zrovna sem rozehral destiny. Ale k syndicate jsem byl hodne skeptickej, tak uvidim, porad plati ze jacob se mi (zatim) nelibi, ale prave na games rikali, ze je to docela pohodovej typek :mrgreen:
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

navrat ke korenum? vzdyt se to od nich jeste ani o milimetr neoddalilo :-D
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
xakrurychle
Začátečník
Začátečník

to nejsou moje slova, tak si to jdi vyridit s tim kdo to rekl :mrgreen:

edit/

neví někdo zda je potřeba psn membership jako to bylo třeba u unity?
Loki5567
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Loki5567 »

Už aby to vyšlo :) Ale s koupí si to ještě rozmyslím, po koupi Black Flag, kde chyba u Ubisoftu vedla ke ztrátě veškerého postupu a Unity, který několik týdnů nebyl hratelný, tím myslím špatná optimalizace a neskutečné vypadávání spojení při hraní v CO-OP modu.

Co myslíte Vy ? už se Ubisoft konečně poučil z chyb BF a Unity a mohlo by to být zase jako díly předtím ? :)
CPU: AMD Ryzen 7 9800X3D@5450Mhz // MB: Asus ROG Crosshair X870E Hero // RAM: G.Skill Trident Z5 Neo 2x16GB 6000Mhz@6400 30-38-38-96 // GPU: MSI RTX 3090 Gaming X Trio // Storage: Corsair MP510 480GB + Corsair MP510 960GB + Crucial P3 Plus 2TB // PSU: Corsair HX1000i + CableMod Kit // Case: Phanteks EVOLV X // Cooling: Bykski XPR-C-M Silver + EK-Quantum Vector RTX 3090 + 2x SC Protium 150 D5 Polished Silver + Alphacool NexXxoS XT45 X-Flow 360 + EK-CoolStream SE 360 + 6x NoiseBlocker NB-Eloop B12-PS PWM + Watercool MO-RA 3 360 + 9x ARCTIC P12 Pro //
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

kdyz se podivas na posledni tituly od ubisoftu, tak by jim penize mohl dat jen blazen... zacalo to u watch dogs a tahne se to az do dneska, posledni zarnej priklad heroes 7, nejtragictejsi hra letoska, to mozna i batman AK fungoval lip...
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
Oi!@n
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Oi!@n »

Dostal jsem hru ke grafice (akce bullets or blades od nvidie). Mam klic, ktery se ma aktivovat na redeem.geforce.com. Docela rad bych hru za nejaky peniz udal, ale problem je, ze se tato akce pravdepodobne vztahuje pouze na nektere regiony (kartu jsem koupil tady na NZ). Kdyzy dam pri aktivaci region NZ, pujde pak hra priradit a hrat na uplay uctu v EU?
Macbook Pro 13 2020 | i5 / 16 /512
Bouner
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Bouner »

No, jako oproti Unity to bylo celkem solidní. Nicméně příběh a jeho délka teda nic moc, NPC tupé jak tágo :X . A za mě tedy byly lepší mise za Evie, jelikož byly postaveny více na stealth akci než Jacobovi mise, které mi přišlo hrozně CoD/GTA style. Jen po shlédnutí poslední cutscény ze "současnosti" jsem se chtěl smát, co to tam proboha UBI vymyslelo :D.
Oi!@n : U toho kodu by mělo být psané, zda je region locked. Nicméně tuším že tyhle kódy nemají požadavek na region.
Kositch
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kositch »

Nějaký tip odkud koupit co nejlevněji?
CPU Intel Core i7-4790K (SilentiumPC Spartan 3 PRO HE1024) | MB GIGABYTE Z87M-D3H | RAM Kingston 8GB DDR3 1600MHz CL10 HyperX Fury Black Series | SSD Kingston SSDNow V300 120GB + 240 GB | PSU Seasonic SS-500ET-T3 | Case Fractal CORE 1000 | LCD 23.8" Dell P2414H | OS Dual Boot Win 10 x64 + Hackintosh MacOS | Notebook Microsoft Surface Pro LTE | Hry Xbox Series X|
oneb1t
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od oneb1t »

rek bych ze to bude i hodne dobre behat protoze opatchovany unity behalo ke konci paradne
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

Tady pokud vim ubrali i na davech v ulicích a trochu to orizli, takze by to mělo behat svižněji nez Unity. Patche v Unity toho moc po vkonostni strance nezvedli, jen opravili nektery propady a chyby. Ale zase ten poloprazdnej Londyn vypadal trochu divne proti zaplneny Parizi. Na PC to třeba bude jinak nez na konzoli.
Loki5567
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Loki5567 »

Takže opět zklamání, hru mám od kamaráda na jeho účtu a zklamání.

Hra vychází o měsíc později od konzolí a běží otřesně. Nevím, opravdu nevím co tam Ubisoft za ten měsíc dělal, ale podle mě nic. No doufám že zase vyjde hromada patchů a hotfixu a pak bude hra hratelná jako Unity.
CPU: AMD Ryzen 7 9800X3D@5450Mhz // MB: Asus ROG Crosshair X870E Hero // RAM: G.Skill Trident Z5 Neo 2x16GB 6000Mhz@6400 30-38-38-96 // GPU: MSI RTX 3090 Gaming X Trio // Storage: Corsair MP510 480GB + Corsair MP510 960GB + Crucial P3 Plus 2TB // PSU: Corsair HX1000i + CableMod Kit // Case: Phanteks EVOLV X // Cooling: Bykski XPR-C-M Silver + EK-Quantum Vector RTX 3090 + 2x SC Protium 150 D5 Polished Silver + Alphacool NexXxoS XT45 X-Flow 360 + EK-CoolStream SE 360 + 6x NoiseBlocker NB-Eloop B12-PS PWM + Watercool MO-RA 3 360 + 9x ARCTIC P12 Pro //
Molda222
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Molda222 »

Kositch píše:Nějaký tip odkud koupit co nejlevněji?
já kupuju většinou přes kinguin.net, dají se tam pořídit klíče za super ceny když si člověk najde dobrého prodejce. Už jsem kupoval Xkrát a je to bezpečné, vždy vše v pořádku. Kdyby měl někdo obavy, tak se v objednávce dá přihodit za necelé jedno euro ochrana zákazníka, což znamená, že když by byl nějaký problém, vrátí Vám všechny peníze.

Jinak já se hrou žádný problém nemám, mám sice odehráno jen něco přes hodinu a půl, ale grafika v pohodě, na žádné bugy ani problémy jsem nenarazil, takže u mě spokojenost.

A koho by to zajímalo, může mrknout na můj let's play: https://www.youtube.com/watch?v=K8UJ2kNShrQ
CPU: Intel Xeon 1231v3 │ GPU: MSI Nvidia GTX 970 │ MB: Gigabyte H97-D3H │ RAM: Crucial 32 GB,
PSU: Seasonic M12II-620 EVO │ CASE: Fractal Define R5 │ SSD: 2x Crucial MX100 256 GB │ HDD: 2x WD Blue 1 TB,
MONITOR: Samsung S24390HL │ COOLER: Silentium PC Fera 2 │ OS: WIN 10
Elkim
Redaktor PCT
Redaktor PCT

Příspěvek od Elkim »

Já dal za ACS na Kinguinu cca 700 Kč
Pepa1
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Pepa1 »

Molda222 píše: ....A koho by to zajímalo, může mrknout na můj let's play: https://www.youtube.com/watch?v=K8UJ2kNShrQ
chvilku jsem koukal na let's play a připadalo mi to docela po stránce grafiky docela "koukatelný" na rozdíl od katastrofálních textur F4 - už slyšim rejpaly že na grafice nezáleží :)
Pepa1
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Pepa1 »

chtěl jsem se zeptat jak se dostanu k úkolům pro Evie?
------------ pozor možný spoiler ---------------------
ve vlaku je pouze nástěnka pro Jakoba a na mapě jsou pouze úkoly pro něj? (ikona klobouku) nebo úkoly společníků?
Pepa1
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Pepa1 »

Pepa1 píše:chtěl jsem se zeptat jak se dostanu k úkolům pro Evie?
ve vlaku je pouze nástěnka pro Jakoba a na mapě jsou pouze úkoly pro něj? (ikona klobouku) nebo úkoly společníků?
takže si odpovím sám, je to debilní systém, některé úkoly dělá pouze Jakob a některé pouze Evii, nedá se to ovlivnit, prostě je to tak nastavený....

Se zpracováním Londýna jsem naprosto spokojen, ale jinak ten příběh,to jsem prostě nepobral... a co vůbec nepochopím je v určité fázi hry odskok do 1. světový, to si asi z nás dělaj prču???

edit// tak po chvíli hraní musím říct, že odskok do 1.světový není zas tak špatný, naopak je to docela zajímavý (i když to do příběhu tak nějak moc nezapadá).....
xakrurychle
Začátečník
Začátečník

s arnem sis taky odskocil do parize do 2ww.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“