Vypinani hlavicek u Hitachi 7k250
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- B@RT
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- jjj
- Nováček

-
Reinstall jsem nezkoušel, protože to dělá jak v systému Win98SE tak Win XP SP1. Že by byly obě instalace špatné se mi nezdá. Spíše jsem měl podezření na řadič IDE základní desky. Zkoušel jsem aktualizovat ovladače, ale bezúspěšně. Další zajímavostí je, že pokud jako master disk připojím starý Seagate 20GB, dělá to také (problikává LED HDD),ale v delších intervalech (cca 5 sekund) a zatím bez zvukového doprovodu.
Měl jsem taky podezření na nějaký destruktivní vir, který rozkmitává hlavičky disku až do úplného zničení, ale AVG nic nenašel. Tak už vážně nevím. Do reklamace se mi moc nechce, protože nemám kam zálohovat 80GB dat a měsíc bez harddisku taky těžko přežiju. Poradí někdo?
Měl jsem taky podezření na nějaký destruktivní vir, který rozkmitává hlavičky disku až do úplného zničení, ale AVG nic nenašel. Tak už vážně nevím. Do reklamace se mi moc nechce, protože nemám kam zálohovat 80GB dat a měsíc bez harddisku taky těžko přežiju. Poradí někdo?
- Alois
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Zrovna AVG bych vubec neveril, stahni si trial kasperskyho www.kaspersky.com azaktualizuj ho a projed kompjjj píše: Měl jsem taky podezření na nějaký destruktivní vir, který rozkmitává hlavičky disku až do úplného zničení, ale AVG nic nenašel. Tak už vážně nevím. Do reklamace se mi moc nechce, protože nemám kam zálohovat 80GB dat a měsíc bez harddisku taky těžko přežiju. Poradí někdo?
AMD Barton 2500+ (1,4V)@210*10,5 (1,65 V), Zalman 7000 Cu, ABIT AN7, A-Data SDRAM DDR 2x256MB 400MHz, Hercules AIW RADEON 9800se-->9800Pro, TechniSat SkyStar2 PCI REV 2.6 PVR, HDD IBM 180GXP - 120GB 8MB, Hercules Digifire 7.1, DVD -RW LITE-ON 1693S, DVD TOSHIBA SDM1802 52x,Case: 3R System Air Black, PSU LEVICOM 500Watt, FSC P19-2, Logitech MX518, Genius SW-5.1 Home Theater, OS: WIN XP Professional EN SP2. UPS:APC CyberFort 500VA, router SMC Barricade 7004VBR V2
- EGRES
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- cabman
- Středně pokročilý

K původnímu tématu: Mě to dělal konektor napálení. Řešením bylo trošku zmačknout ty kulatý kontakty aby lépe držely a pokoj.
Jsem pro přesměrování pctuning na google. Na co forum? Když se člověk na něco zeptá tak mu nějakej "inteligent" odpoví že si to má najít v google. V google je všechno a konečná odpověď na vše je google.
- jjj
- Nováček

-
To jsem z toho blázen
. Tak jsem zjistil, že ten nepříjemný zvuk podobný narážení hlaviček v sekundových intervalech nevychází z HDD, ale, a to se podržte, ze systémového reproduktoru
. Proboha, co se děje? Nevíte někdo? Začne to až po půl hodině až hodině provozu, někdy taky vůbec a nejde se ho zbavit. Čím to může být?
Spec. AMD Athlon 64 3000+, MB Gigabyte K8NS Ultra 939, 512 MB RAM Gill, ATI TRadeon 9550XT, HDD Seagate Barracuda PATA 120GB.
Spec. AMD Athlon 64 3000+, MB Gigabyte K8NS Ultra 939, 512 MB RAM Gill, ATI TRadeon 9550XT, HDD Seagate Barracuda PATA 120GB.