proste ten eq vypada dobre ale me se vic libi wow
co jsem cetl na foru imperia (mmorpg forum) tak tam typek psal ze je to docela nenarocny - ze to hral i na ntb takže asi tak
Moderátor: Baneshee

je to fakt nenarocne, na 1800+, fx5200 to jelo uplne v pohode.joXerus píše:mno jo... spajdr (admin oc 4a) hral eq2 ten mesic zadara a pak to prodal pže nuda a hraje wow na us serveru![]()
proste ten eq vypada dobre ale me se vic libi wow
co jsem cetl na foru imperia (mmorpg forum) tak tam typek psal ze je to docela nenarocny - ze to hral i na ntb takže asi taka řikal že ma nejakej obyčejnej takže žadny graficky skvosty videl bych to tak na fx5700 nebo 96se

Zatim se nic neobjeviloKojotik píše:Lidi pozor, http://en.wow-europe.com/ "second phase is getting close". Takze nazhavte smysli a klikejte na web, az se tam objevy registrace do open betyPoprosil bych aby prvni clovek co si vsimne ze je reg. k dyspozici, okamzite postnul tuto sprave semhle. Samozrejme ja udelam to sami, pokud budu mit to stesti a budu mezi prvnima
Jedine tymovou spolupraci se tam dostaneme vsichni !

v US to taky bylo - patchnul jsi myslim betu a mel jsi plnou - jen ten key a platit accKojotik píše:Jasne, ale myslim ze by pak slo pouzit beta klienta i do ostry verze a pak jen koupit digitalne CD KEY. Aspon u DAOC to slo. A taky je ta beta fajn odreagovani pro lidi ktery zatim mmorpg nehrali a chteji si to vyskouset. A ten kto ma zajem hrat ostrou verzi, beta ho urcite nijak neovlivni a uz ma davno WoW predobjednanej

Ta rgistrace je az po instalaci? a kde sezenu to reg. cislo?Kojotik píše:S nejvetsi pravdepodobnosti protoze je ten server MAXIMALNE pretizenej naporem lidi ktery si to chteji sosnout/zaregistrovat se taky
Jinak myslim ze by to odjinud (spis od nejakych soukromych ftp) melo jit taky.

to jsou *ulci, jak dlouho bezela ta registrace? 8 hodin?Kojotik píše:regitrace do bety uz bohuzel skoncila...