ARK
Moderátor: Baneshee
- brambora81
- Začátečník

-
Re: ARK
asi nemas poneti co je hra s predbeznym pristupemAllowedCry píše:Mám pocit, že dotyčný zde jen konstatoval to, že optimalizace stojí za hovno, což je naprostá pravda a nevidím důvod kvůli tomu zavírat oči, i kdyby to byla alfa 0.brambora81 píše:ja nevim co tu resite bla bla bla
- PKBO
- Moderátor

Stejně jako nebyla full Arma, stejně jako WOT, stejně jako planetary annihilation, stejně jako Witcher, stejně tuna dalších her... Ve výsledku došlo ke zlepšení max 30%, fakt né trojnásobku, tak nevím proč ho nazývat hlupákem, když zatím byl hlupákem každý, kdo v nějakou dramatickou změnu věřil.
- brambora81
- Začátečník

-
WOT sem hral uz od CB a ver ze to take melo pekne mouchy a ta grafika no co ti budu povidat 
- scootie007
- Začátečník

-
No kupil som si ark nainstaloval spustil a pri kliknuti na solo play ma hodi do winu s chybovou hlaskou
Co mam robit? Aj ked dam pripojit uz k servru kde su ludia tak spadne hra
Kedze koli zltej karte nie je vidiet moj pc tak mam i5 4690k, 1070, win10 64
Co mam robit? Aj ked dam pripojit uz k servru kde su ludia tak spadne hra
Kedze koli zltej karte nie je vidiet moj pc tak mam i5 4690k, 1070, win10 64
- scootie007
- Začátečník

-
Tak stahovalo mi to zo steamu 20+mega /s ale s tym by nemal byt problem ze to tahalo tak rychlo
Idem ju spustit ze tu hodin screen s chybou
Edit: https://s9.postimg.org/w5el4iv4v/ark_chyba.png
Idem ju spustit ze tu hodin screen s chybou
Edit: https://s9.postimg.org/w5el4iv4v/ark_chyba.png
- scootie007
- Začátečník

-
lol napisalo mi to ze 23 suborov sa nepodarilo overit a ze ich stiahne znovu. Diky dufam ze to uz potom pojde 
Edit: tak uz to ide takze chyba pri stahovani uz sa len naucit to hrat
Diky zofrede
BTW: Epic set a cca 50fps pri grafike z roku pana?
Edit: tak uz to ide takze chyba pri stahovani uz sa len naucit to hrat
BTW: Epic set a cca 50fps pri grafike z roku pana?
- Zofrenko
- Žlutá karta

-
som na tom podobne manualne som si ešte zvyšil resolution scale na plno
aku si si dal mapu, the island alebo the center? hram teraz so zopar kamošmi taky uzavrety server zopar ludi , tak spytam sa a možno by si mohol dojst k nam ,staval by si si tam skúšal občas by som ta navštivil pomohol alebo tak hehe. však vyskúšaj si zatial aspon základy funkcie a uvidíš
a tá hra nieje vôbec optimalizovana budu ju optimalizovat až ked pridaju všetok obsah čo planuju dinosaurov atd.. aktualizacie sú každu chvílu
ps: vždy ak by si mal neaky vačši problem s hrou ako teraz, tak postupovat rovnako overit integritu
aku si si dal mapu, the island alebo the center? hram teraz so zopar kamošmi taky uzavrety server zopar ludi , tak spytam sa a možno by si mohol dojst k nam ,staval by si si tam skúšal občas by som ta navštivil pomohol alebo tak hehe. však vyskúšaj si zatial aspon základy funkcie a uvidíš
a tá hra nieje vôbec optimalizovana budu ju optimalizovat až ked pridaju všetok obsah čo planuju dinosaurov atd.. aktualizacie sú každu chvílu
ps: vždy ak by si mal neaky vačši problem s hrou ako teraz, tak postupovat rovnako overit integritu