Podvod na uzivatele jmenem FUP

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Podvod na uzivatele jmenem FUP

Ano, souhlasim s tim, ze FUP je prachsprostej podvod.
23
51%
FUP je spatne, ale nevyhnutelne zlo.
12
27%
FUP je v poradku, me neomezi.
9
20%
Chci, aby mi ISP zavedl FUP! :)
1
2%

Celkem hlasů: 45
Mican
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mican »

Chceš se Trodasi pobavit? Já mám na mý bezdrátový lince limit dokonce 256KB! Potom se 11Mb linka zpomalí na rychlost 128/128, jakou mám mimochodem uvedenou ve smlouvě a za jakou si taky platím. To je, co? Z takovýhohle limitu byses asi vosypal :-). Resetuje se to každou minutu (nebo tak nějak), data v rámci vnitřní vesnické sítě se do toho nepočítají.

Mám se kvůli tomu vztekat a hádat? Věř nebo ne, já jsem dokonce rád že tam tohle FUP je, protože se mi načte stránka nebo mail celkem bleskově a teprve při stahování či uploadování něčeho delšího to jede na svých "15-17KB/s".
i7-920, Gf 8800GTS, 6GB RAMěti, hodně disků, videokarta, joypad, Nintendo DSi, Nintendo Wii, XBox360.
bum.no1
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bum.no1 »

FUP mi nevadí, spíš mi vadí klamavé reklamy kde hlásají neomezený vysoko rychlostní internet ale o přenesených datech a snižováním rychlostí užm jen mlčí, nevím kolik je teď limit ale já měl 4GB na týden, stáhnu si 2-3 dema asi
po 500 - 900mb, hraju cod přes net, s kámošem si vyměňuju fotky přes FTP (mám 8mp zrcadlovku) a taky se dívám pravidelně online na čt1 a novu a na tohle mi 4GB opravdu nestačí
AMD 3000+ 892 MBram 410Mhz MB MSI K2N2 ULTRA 2
NV6600GT 580@1130 22"monitor :-)
SB audigy 2X50Wrepro 3 pásma + zes. TECHNICS
DJ_BuBen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DJ_BuBen »

platí že čím rychlejší připojení...tím rychleji se limit vyčerpá...
já jsem bez limitu (bezdrát) ale soucítím s vámi
je ale fakt že když je na síti ISP provoz tak je to znát...
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“