...ale na druhou stranu je to desne ghetto reseni, to by se mi nelibilo a mam rad dole jen koberec, zadnou hadici - i kdyz vyhrivaci hadice, hmmmmmmmmmm....!
Eheim 1250 tece a tece... :-(
Moderátor: morke
- trodas
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Nikde
...ale na druhou stranu je to desne ghetto reseni, to by se mi nelibilo a mam rad dole jen koberec, zadnou hadici - i kdyz vyhrivaci hadice, hmmmmmmmmmm....!
Dal bych si rici! 
Naposledy upravil(a) trodas dne pát 17. pro 2004, 20:19, celkem upraveno 1 x.
"It is dangerous to be right in matters on which the established authorities are wrong." - Voltaire
"I believe that all the people who stand to profit by a war and who help provoke it should be shot on the first day it starts..." - Hemingway
"I believe that all the people who stand to profit by a war and who help provoke it should be shot on the first day it starts..." - Hemingway
- Dr Meduza
- Mírně pokročilý

- trodas
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
No prave - i kdyz me byva zima jen na nohy, takze pod nozkama mit vyhrivaci hadici, to me prijde jako SUPER napad
Ma to jen nekolik chybek - zaprvy, PVC je slusny tepelny izolant - co s tim?
(ucinnost)
Zadruhy, delka zpusobi snizeni prutoku - uz polozeni na zem bude problem, pac zvysi vysku vodniho sloupce a tim opet snizi prutok a prutok, ten je kriticky u WC...
...ale jinak je to fuckt super napad
Otev vzdy chtel topeni do podlahy a bohuzel se od toho pri realizaci upustilo. Tohle by byla cool nahrazka. Kdybych uz rad a super nemel, tak bych se mozna nechal zviklat na nejakou hadici, co se moc nepromackne a vodi teplo... 
Ma to jen nekolik chybek - zaprvy, PVC je slusny tepelny izolant - co s tim?
Zadruhy, delka zpusobi snizeni prutoku - uz polozeni na zem bude problem, pac zvysi vysku vodniho sloupce a tim opet snizi prutok a prutok, ten je kriticky u WC...
...ale jinak je to fuckt super napad
"It is dangerous to be right in matters on which the established authorities are wrong." - Voltaire