Ake sluchadla kupit ???Sportove, kvalitne!!!!!!!!!!Poradte

Vše kolem srovnání a rad s nákupem zvukových zařízení.

Moderátor: CageJ

Fil@ip
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fil@ip »

Marek píše:
Spirit píše:Kossy su super, ale iba od istej cenovej triedy. Da sa povedat ze pociatkom Koss KTX/Pro1. Horsie typy nestoja za vela a zaroven stoja dost 8) . Ked som ja kupoval sluchatka, tak som si nechal predviest(vypocut) asi 8 kossiek od 600sk, ale ohromily ma az ktx-pro1. Maju len o nieco horsi zvuk ako Legendarne Porty pro (ktore su mimochodom asi 5-6 rokov stare a stale super) a stoja nieco viac ako polovica ceny porty pro... Su lahsie ako porty a dobre drzia na hlave. U porty pro platite aj za kozenu brasnicku, design a hovadinku "komfort zone" pre nastavenie tlaku sluchatiek...

Inak maju KTX/pro1 takmer vsetky akusticke vlastnosti rovnake ako porty. Proste max. spokojnost a DOZIVOTNA ZARUKA. Tu urcite vyuzije clovek, ktory casto pouziva sluchatka a na KAZDYCH sluchatkach sa zalomi kabel, je to otazka casu....
Porta pro sa predava v nezmenenom dizajne a kvalite od roku...a teraz pozor 1984-preco asi este vyrobili kopec inych modelov ale porty nezmenili?

Ja mam sporty a neviem si vynachvalit.
typy ludi:
1)ty co o kosoch vedia maju ich
2)ty co o kossoch vedia a chceli/budu by ich mat
3)ty co o kossoch nevedia
a ak tak na to kukam tak pridavam
4)ty co si kupili senny alebo ine a to ze niesu dokonale(napr senny su podbasovane) si chcu kompenzovat tym ze tvrdia ze kossy su prebasovane, ale to vazeny nieje pravda.
no myslím, že nevíš o čem mluvíš ;) poslechni si více sluchátek od Sennů a zjistíš, že basy jsou uplně normální a porty pro jsou skutečně přebasované.. ale samozřejmě je o sennech známo, že vyzdvyhují melodii.... záleží na typu sluchátek a typu hudby, kterou posloucháš... poslechni si Senny HD 212 Pro -- ty mají hodně mohutné basy... pro dlouhodobější poslech si je musím stáhnout...
P 133, 1MB integrovaná grafika, 1256MB HDD, 16 Ram, 32x cd rom - nevyjíždí, disketová mechanika
--- opěrka nohou :D

PC: Atlon 2200+, MSI GeForce 4200 Ti 64MB, RAM 512 333MHz, Benq awl 400, SB Extigy, Genius HT 5.1
Spirit
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Spirit »

..ano, Porty Pro pridavaju trochu na basoch
Odpovědět

Zpět na „Rady s nákupem a porovnání“