Na přepětí v síti - přepěť. zásuvku nebo UPSku?

Problémy, rady a vše ostatní k PC zdrojům, UPS, napájení a voltážím, wattmetrům i počítání spotřeby.
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

APC není slovenská firma :wink:
American Power Conversion :lol:
No jí sem měl UPC 350CS a ty byly vadný a dokonce se ztahovali z trhu, to psal tady na PCT tak si to vyhledej ale těd mám UPC 500RS
a ta je v pohodě. :) Můžu jen doporučit taky by mě naštvalo kdyby mi nějaký přepětí spálilo PC.
http://www.apc.cz/?CFID=220833&CFTOKEN=36396388
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

APC jsou americké UPSky, dokonce jedny z nejlepších. :)
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
wena
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wena »

wena píše:tak mi zrovna do práce přivezli 4ks APC Back-UPS RS 800 :)
až bude čas tak je vyzkouším a dám vědět
měl jsem toho teď moc, tak mi bohužel na vyzkoušení zůstali jen 2 kusy... druhé dva už sedí ve výrobě v běžícím serveru na sběr dat... je tam hodně hlučné prostředí, takže jsem vyzkoušel jen ty zbylé...

hned první překvápko na mě čekalo sotva jsem otevřel krabice... kabelové vybavení, na které jsem si zvykl u jiné, dříve dodané UPS se tady nekoná... balení obsahuje datové kabely na net, telefon a propojení PC do USB... klasické na 220V jsem našel jen 2ks, které se zapojují ze zásuvky do UPS... na propojení UPS a PC + monitor je nutné si je dokoupit :(... když jsme kupovali před rokem jeden starší model tak tam bylo zase tolik těch kabelů že jich několik zbylo :o

a teď k hlučnosti... nedělám úplně v bezhlučném prostředí (větší hluk než v kanceláři), takže to nemůžu tvrdit úplně na 100%, ale tichost těch RS800 mě hodně zaskočila... UPSky malinko bzučely až když jsem se uchem přilepil úplně na ně... pár cm od ní a nebylo ani v jednom případě slyšet vůbec nic!!! běžely mi tu 48h... počítám že snad po delší době nedojde k žádné změně... to je vše

-> TomV : firma asi sídlí v Americe, ale jinak je všude cedulka - Made in Philippines... jak je známo tak se stejně všechno dneska vyrábí v Asii :)
CPU : Opteron 146, Chladič : Boxovaný, Základní deska : DFI LanParty UT NF4Ultra-D, Paměť : Seitec 2x512MB DDR400, Grafika : nVidia 7600GT, HDD : 2x Hitachi 250GB SATA2, 2x Samsung 250GB SATA2, Mechanika : DVD-RW LG GSA-4166B, Zvukovka : Audigy 2 ZS, Repráky : Genius HT 5.1, Zdroj : LC Power 550W, Monitor : LCD 19" - Samsung SyncMaster 193P, Operační systém : Microsoft Windows XP Professional, Internet : WiFi 8000kbps/4000kbps - 300Kč, WiFi AP : AirCA8 5GHz, Myš : Logitech MX518
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

wena píše:-> TomV : firma asi sídlí v Americe, ale jinak je všude cedulka - Made in Philippines... jak je známo tak se stejně všechno dneska vyrábí v Asii :)
No samozřejmě... :-) Na tohle ani nekoukám, je jasný, že výrobu přímo v USA by nikdo nezaplatil... :-) Ale lepší Made in Philippines, než Made in China, nebo Vietnam... :wink:
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
wena
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wena »

TomV píše:
wena píše:-> TomV : firma asi sídlí v Americe, ale jinak je všude cedulka - Made in Philippines... jak je známo tak se stejně všechno dneska vyrábí v Asii :)
No samozřejmě... :-) Na tohle ani nekoukám, je jasný, že výrobu přímo v USA by nikdo nezaplatil... :-) Ale lepší Made in Philippines, než Made in China, nebo Vietnam... :wink:
jo, jo... všichni dneska rejžujou v Asii :)
CPU : Opteron 146, Chladič : Boxovaný, Základní deska : DFI LanParty UT NF4Ultra-D, Paměť : Seitec 2x512MB DDR400, Grafika : nVidia 7600GT, HDD : 2x Hitachi 250GB SATA2, 2x Samsung 250GB SATA2, Mechanika : DVD-RW LG GSA-4166B, Zvukovka : Audigy 2 ZS, Repráky : Genius HT 5.1, Zdroj : LC Power 550W, Monitor : LCD 19" - Samsung SyncMaster 193P, Operační systém : Microsoft Windows XP Professional, Internet : WiFi 8000kbps/4000kbps - 300Kč, WiFi AP : AirCA8 5GHz, Myš : Logitech MX518
Odpovědět

Zpět na „Počítačové a záložní zdroje“