Ale jsem rad, ze po dlouhe dobe jsem opet slysel M1 Garand v CODu..
Call of Duty WWII
Moderátor: Baneshee
- tmaven
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Call of Duty WWII
Hodne kratke a ten pribeh tak o dva levely niz jak Wolfenstein. (Jakoze napaditost tech misi)
ASUS ROG STRIX B550-I GAMING ~ AMD Ryzen 7 5800X3D ~ GeForce RTX™ 3070 Ti GAMING OC 8G ~ G.SKill Trident Z RGB 32GB (2x16GB) DDR4 3600 CL17 ~ Corsair SF750W ~ Samsung 980 PRO 1TB ~ Cooler Master MasterBox NR200P ~ Scythe Fuma 2 ~ Dell S2721DGF + BenQ XL2411Z + Samsung 2233RZ ~ www.flyingbbq.cz - Blog o BBQ!
- Mac302
- Začátečník

-
Dal jsem tomu ještě jednu šanci, protože BETA byla tragická. Bohužel je to opravdu sh*t...po 30 minutách jsem zažádal o refund. Návrat dobrého CoD se nekoná.
AMD Ryzen 7 7700X 4,5GHz @ 5,4GHz boost | Sapphire Radeon NITRO+ RX 6800 XT SE 16GB | ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING | 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | WD Black SN770 NVMe 1TB | Fractal Design ION+ 2 Platinum 860W | AiO Fractal Design Lumen S36 V2 | Fractal Design North TG Dark | SteelSeries Arctis 5 + Logitech G Pro Superlight + HyperX Alloy Elite RGB
- Pepa1
- Mírně pokročilý

-
Zlatý slova...Swat píše:A já jsem naopak čistě single player hráč.......
- orgasmic
- Začátečník

-
- orgasmic
- Začátečník

-
Měl by sis nějakou hru vyzkoušet, nejlépe s přáteli. Asi budeš dost překvapený a nebudeš mít důvod mít podobnou pózu.Swat píše:A já jsem naopak čistě single player hráč, mulťák nehraju nikdy a v ničem, protože osobně neshledávám zábavu v tom, běhat bezcílně po mapě a bejt každejch pár vteřin mrtvej. Vždycky mě bavil výhradně single player, ať už s jakkoliv blbym příběhem plným všemožných klišé a předvídatelných zvratů. Ale aspoň to pro mě má atmosféru a navozuje mi to důvod, proč v tý hře něco dělám, zatímco mulťák je pro mě, jakožto hráče milujícího immersion, naprosto zbytečná věc. Navíc i v recenzích, pokud má hra standartní single player, se většinou recenzuje právě ten, zatímco zbylé tři odstavce jsou o multiplayeru. Takže posuzovat hru podle mulťáku může být trochu ošemetný.
Zrovna u CoD je důležitější recenze MP, když SP je na 4 ubohé hodiny hraní.
Asus Rog Strix G18
- heroik
- Začátečník

Do konce víkendu lze vyzkoušet MP zdarma....tak mi to nedalo a na chvíli jsem to zapl. Během prvních asi 10 minut jsem byl první v tabulce (hrál jsem hodně CoD 1,2,4) a dnešní hráči mi psali že jsem cheater...Hratelnost se prakticky nezměnila od 4. dílu (2007). A je to už strašně ohrané 
- Swat
- Mírně pokročilý

Zkusil jsem, ale opravdu díky, nechci. Single je na 4 hodiny pro toho, kdo ho hraje mp stylem, tzn. letět furt někam, skákat, aby mě netrefili, nevnímat co se děje, hlavně rozdávat headshoty a rychle odskipovat cutscény. To fakt není žádná póza, jelikož jsem lecos vyzkoušel, tak je to můj skálopevný názor. Ať si pustim jakýkoliv mp video z jakýkoliv hry, nebo ať už jsem zkusil jakoukoliv mp hru, tak to vždycky bylo nudný a bezcílný pobíhání po mapě bez kousku atmosféry a vcítění se do děje.orgasmic píše:Měl by sis nějakou hru vyzkoušet, nejlépe s přáteli. Asi budeš dost překvapený a nebudeš mít důvod mít podobnou pózu.Swat píše:A já jsem naopak čistě single player hráč, mulťák nehraju nikdy a v ničem, protože osobně neshledávám zábavu v tom, běhat bezcílně po mapě a bejt každejch pár vteřin mrtvej. Vždycky mě bavil výhradně single player, ať už s jakkoliv blbym příběhem plným všemožných klišé a předvídatelných zvratů. Ale aspoň to pro mě má atmosféru a navozuje mi to důvod, proč v tý hře něco dělám, zatímco mulťák je pro mě, jakožto hráče milujícího immersion, naprosto zbytečná věc. Navíc i v recenzích, pokud má hra standartní single player, se většinou recenzuje právě ten, zatímco zbylé tři odstavce jsou o multiplayeru. Takže posuzovat hru podle mulťáku může být trochu ošemetný.
Zrovna u CoD je důležitější recenze MP, když SP je na 4 ubohé hodiny hraní.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
- zhor
- Začátečník

Ja to mam stejny, bejt prvni v nejaky tabulce me nijak neuspokoji, zato me nebavi (koho taky) kdyz jsem kazdou chvili mrtvej. Nejvic me bavej hry s krasnou grafikou, kde muzu dlouho jen tak courat, kochat se a pak teprve vyvolat prestrelku. CoDWW2 je v SP bohuzel o nicem, par hodin tuctovyho strileni v silne omezenym koridoru. Vzorova hra je pro me GR Wildlands, obrovska mapa s nadhernou grafikou a kampani na min. 50h. I po dokonceni je tam furt co delat, treba najit pozici kde se da dobre krejt a blizko bedna s munici a hodinova epicka bitva muze zacit. Sranda je ze hra casto nekonci smrti, ale tim ze pro kvanta rozbitych aut a heli neni kudy chodit...
PC1: CPU=i7-11700F+NH-U12A | MB=Asus TUF B560M-Plus | RAM=Corsair LPX 2x16G 3600 | GPU=Asus RTX4070 Dual | SSD=Samsung 990Pro 1T+870EVO 2T | SSHD: Seagate FireCuda 2T | PS=Corsair TX750M | Case=FD FocusG Mini | Mon= MAG272-165Hz | OS=W10Pro |
PC2: CPU=i7-6700K+NH-U9B | MB=Asus Z170M-Plus | RAM=Corsair LPX 2x8G 3200 | GPU=RTX2060S | SSD=Samsung 970Evo 1T+870Evo 250G | HDD=Seagate 1T | PS=Seasonic SSR-550RM | OS=W11Pro |
PC2: CPU=i7-6700K+NH-U9B | MB=Asus Z170M-Plus | RAM=Corsair LPX 2x8G 3200 | GPU=RTX2060S | SSD=Samsung 970Evo 1T+870Evo 250G | HDD=Seagate 1T | PS=Seasonic SSR-550RM | OS=W11Pro |
- Swat
- Mírně pokročilý

CoD WWII je sice klasický americký klišé, ale zase až tak o ničem to není. Stačí poslouchat, co se říká v cutscénách i během boje, náhled Danielse a jeho kámošů plus neshody mezi Piersonem a Turnerem - nevím, jak tu kdo rozumí anglicky, ale pro mě je to fajn příběh na pár večerů.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
- Thellwin
- Administrátor

Já to zkusil, už je to nějakej tejden zpět a po cca ani ne hodině hraní, kterou jem navíc odehrával asi na třikrát jsem to vzdal. Vůbec mě ten singl nechytnul a to mě vždycky SP v CoD bavil.
Goldnoob team proud member!
- Swat
- Mírně pokročilý

V pořádku. Není to pro každýho a čím víc dílů vychází, tím víc do tý série řežou. Třeba loňskej, mnohými tolik nenáviděnej Infinite Warfare, je pro mě jeden z nejlepších dílů série. Opět klišé jako prase, ale opět to chce poslouchat a nějak se 'položit' do toho, co v těch jednotlivejch úrovních dělám, což se obávám, že spousta dnešních hráčů tak nějak zapomíná. A prostě poslat to do vesmíru, byl podle mě geniální nápad. A že se CoD musí hrát stylem furt vpřed a že je to řežba ve zběsilym tempu, je blbost. Některý fáze hry ano, ale zejména WW2 a loňský IW má plno dost imersivních přestřelek. Mě třeba vůbec nesedí celá série Black Ops. Jednička celkem ok, dvojka pro mě byla utrpení, ale ještě jsem jí dal a trojka je jedinej díl CoD, kterej jsem nehrál.