Subnautica

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Frostys
Začátečník
Začátečník

Re: Subnautica

Příspěvek od Frostys »

Já už to nezapl několik týdnů. Musím si pořídit bluetooth dongle, ať můžu jet přes wireless ps4 gamepad. Ve VR se mi dělá lehce šoufl, když se musím otáčet páčkou :roll:
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
Leveler
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Leveler »

Já sem se ted po dlouhý době vrátil zase k Subnautice a to k pokračováni Subnautica Below Zero a opět bombice. Hrajete někdo?
RaZZoR
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RaZZoR »

Mám koupeno asi půl roku a čekám, až konečně bude finální verze, early access nehraju. Ale nějak se s tim babraj.
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Mám to stejně. První Subnauticu jsem sledoval, ale koupil jí až když byla full release a za mě jedna z nejlepších her, co jsem kdy hrál. Na Below Zero se těším, ale chci to rozjet a dohrát, osobně early accessy taky nehraju. Nejhorší je,že půlka her na Steamu je v early access.... divná to doba - koupit si hru a čekat, až jí dodělaj..
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
RaZZoR
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RaZZoR »

Holt betatest, za kterej betatesteři platěj :) Je to určitá šance, jak hru ve finále ovlivnit k lepšímu. Někdy. Ale je fakt, že neska splácaj nějakou early access sračku i traktoristi od Dalskabátů, smrknou to na Steam, vydělaj na naftu a pak se na to vyserou.
Leveler
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Leveler »

Já sem si zatím dal 4 hodky a super.
jackone
Nováček
Nováček

Příspěvek od jackone »

pro uplne novyho hrace je tam obsah tak na 30-40h. Pro lidi co maji zaklady z 1 dilu tak 20-30 snad to brzo dodelaji taky jsem si nedavno rikal ze uz je to dost dlouho ve vyvoji, ale zase na druhou stranu jestli to udelaji stejne dobre jako jednicku tak at na tom delaji. Snad se jim to povede i zbavit momentalnich bugu a ruznych neduhu.
Dadu
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Dadu »

Nedodělají to rychle odešel jim tvůrce příběhu a nová autorka má dělat novou verzi.
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Mě se na tý první hře hrozně líbilo, jak mě nevodila za ručičku jak blbečka, jako to dělají ostatní hry. Řekli mi, co se stalo, kde jsem, co bych měl udělat v prvních krocích a 'dostaň se odtud' - hotovo. A pak jak krásně ten krafting a hledání materiálů navazovalo na sebe - potřebuju surovinu XY, je ve větších hloubkách, tudíž musim vyrobit dopr. prostředek, abych se tam dostal a na ten dopr. prostředek je třeba to a ono - fakt úžasný, 80 hodin mi hlásí Steam, dal jsem to až do konce (nebudu říkat, jak to končí, pokud to někdo nedotáh).
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
Dadu
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Dadu »

Ano stavba roztodivných zakladen v různých biomech jen tak pro radost. Mě stála 400h. :D
rbclass
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od rbclass »

Ja som ziadne zakladne nikdy nestaval,teda okrem jednej co som mal pri zachrannom module.
Dadu
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Dadu »

Každý není sysel :D
RaZZoR
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RaZZoR »

Zachtělo se mi zase pod vodu a i když už sem Subnauticu hrál asi 3x, zase sem se do toho zažral a shánim materiál jako divej. Sou v tom nějaký čáry nebo co, nebo je to tak mazaně vymyšlený, že to člověka furt nutí zase zkoumat, křečkovat a budovat. Jak koho teda :roll:
jackone
Nováček
Nováček

Příspěvek od jackone »

RaZZoR píše:Zachtělo se mi zase pod vodu a i když už sem Subnauticu hrál asi 3x, zase sem se do toho zažral a shánim materiál jako divej. Sou v tom nějaký čáry nebo co, nebo je to tak mazaně vymyšlený, že to člověka furt nutí zase zkoumat, křečkovat a budovat. Jak koho teda :roll:

jj subnautica je k tomu jako stvorena :D dalsi pro me takova hra byl uz jedine mass effect prvni tri dily
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Jak jste resili hejna ryb pri budovani zakladny?Jedna se o ty hejna na ktery nejde kliknout a prochazej zdma.Nic neznici atmosferu jako kdyz kazdych 10s projede zakladnou hejno ryb....
CPU-Ryzen 9700X, MB-MSI X670E Tomahawk, RAM-64GB 6600mhz CL32@6400mhz CL30, GPU-Sapphire 6800XT 16GB ZDROJ-Seasonic GX 850W, Monitor-LG OLED C1 48"
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“