Jop je to unas menej zname ale to bolo svojho casu aj evga

Inak pekna srobikaren rozoberat fe, este ma onieco viac skrutiek ako 1080 ti
Moderátoři: Walker1134, Wilik
Vzdyt to ma v podpiseCageJ píše:hlavne neviem akym rozlisenim a procesorom to nechce zivitEddward píše:ty seriozne beries dve Ti karty ?![]()
mas na to aj nejake specialne pouzitie ci len na hry ? nejaky uber display ?
je to sakra dost vela bubakov
To nevim, imo by to nemelo brzdit ani ve fullHD, je to defacto nejsilnejsi herni CPU a jeste pises na 5ghz.ono už 8700K@5GHz brzdí až na 4K všade 1080Ti
Pekny, tak nejak to podtrhuje obecne zavery, tedy az na halucinace paru mistnich exoturacecar píše:Test 23 hier: https://www.techspot.com/amp/article/17 ... page5.html
Seriozne. Je to samozrejme ultra-drahe, ale bude to aspon bez DPH. A Titan V stal stale o 1/3 viacEddward píše:ty seriozne beries dve Ti karty ?![]()
mas na to aj nejake specialne pouzitie ci len na hry ? nejaky uber display ?
je to sakra dost vela bubakov
aha tak to je potom okTimmah! píše: Inak tie karty chcem na pracu, rendering vizualizacii v Octane renderi, a aj to pripustam, ze ak by to mala byt cisto racionalna volba, tak by som kupoval maximalne 2070 a aj to mozno jednu...ale je to do velkej miery aj hobby, resp. entuziazmus pre technologie... a obcas mam potrebu si nieco aj dopriattakze tak...
https://www.nvidia.com/en-us/geforce/gr ... x-2080-ti/jardik2003 píše:@Timmah! - Takže na alza ti řekla že 2080 Ti bude kdy? Taky chci 2080Ti SLI, a NVLink jsi objednal kde?
No ja na to sice mam, ale len vdaka tomu, ze nemam ine veci, ktore keby som mal, tak by som sa musel v tomto smere uskromnitEddward píše:aha tak to je potom okTimmah! píše: Inak tie karty chcem na pracu, rendering vizualizacii v Octane renderi, a aj to pripustam, ze ak by to mala byt cisto racionalna volba, tak by som kupoval maximalne 2070 a aj to mozno jednu...ale je to do velkej miery aj hobby, resp. entuziazmus pre technologie... a obcas mam potrebu si nieco aj dopriattakze tak...
ako hobby je to trochu netradicne, ale uznavam to, preco nie, ked si ludia kupuju 1200 eurove iPhony, tak sa mozu aj graficke karty... zijeme len raz, tak nech si kazdy dopraje to co ho urobi stastnym ked na to ma, ze
Alza mi zatial nepovedala nic. Cakam na nejake info. NVlink som neriesil. Kvoli SLI ho nepotrebujem, lebo ak uz sa budem hrat, tak na jednej karte...a na Octane ho zatial netreba.jardik2003 píše:@Timmah! - Takže na alza ti řekla že 2080 Ti bude kdy? Taky chci 2080Ti SLI, a NVLink jsi objednal kde?
Díky