R3LL1K píše:No mne tam hreje ten kondenzator a trochu aj ten IR prijimac ale hned sa mi odpalila prva zenerka... neviem preco z druhej sa zacalo dymit tak som to hned odpojil
2 Stoobi: a nehreje ti to?
mám uplne to samé a nehřeje to vůbec.Jestli mas ty soucastky tak jak mají byt(hodnoty,typ) tak ti to musí bezproblému fungovat
Ne jednotka cidla, ale frekvence na ktery to cidlo pracuje.
36 je spatny proto, ze vetsina DO je prave na 38kHz a pokud se pouziva 38kHz DO na 36kHz infrák, tak velmi klesá dosah a citlivost.
Díky za dovysvětlení, asi jsem to holt tim "jj" nevysvětlil upně. Hele a co se týče zkušeností, pájíte to někdo na spoj, nebo rovnou natvrdo na COM. Jo a jak se pozná polarita u kondenzátoru, já na tom mam jen nějaký třímístný číslo a dvě packy na připájení....
Made by Piranha
AMD Athlon XP2700+ | SOLTEK nF2 75FRN3-L | 512 DDR 400mhz | nVidia GeForce FX 5600 128MB | seagate berracuda 120GB | Samsung SpinPoint 250GB |
P.I.R.A.N.H.A. : Poloautomatický Inteligentní Robot na Anihilaci Nájezdníků a Hromadění Antihmoty http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=50805
Ja to pajim na univerzální DPS nak 5x6 policek (vleze se do COMu), pajel sem to i primo na COM ale mel sem s tim problemy.
Kondenzatory maji polaritu je elektrolitický bipolární (takový válečky, jako jsou např na MB se sipkou k jednomu pinu a na ty sipce je vetsinou minus), jinak ostatni kondenzatory jsou unipolární a je jedno jak je zapojis.
Ten co mas ty soudim ze je obycejnej keramickej nebo tantalovej kondenzátor (je to hnedy a placaty) .
Staci?
Nevim jak ty, ale mě je celkem jedno, jakej kondik tam mam, nějak nepočítám kondenzátor k designovému výkvětu lidstav, tudíž mi je jedno, jak vypadá...
Made by Piranha
AMD Athlon XP2700+ | SOLTEK nF2 75FRN3-L | 512 DDR 400mhz | nVidia GeForce FX 5600 128MB | seagate berracuda 120GB | Samsung SpinPoint 250GB |
P.I.R.A.N.H.A. : Poloautomatický Inteligentní Robot na Anihilaci Nájezdníků a Hromadění Antihmoty http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=50805
piranha píše:Nevim jak ty, ale mě je celkem jedno, jakej kondik tam mam, nějak nepočítám kondenzátor k designovému výkvětu lidstav, tudíž mi je jedno, jak vypadá...
nejhezci jsou smd - taky nezabiraji tolik mista takze cela konstrukce je o par milimetru vetsi nez samotny kontakty takze pak nenastava problem jak to cely zavrit do krytu
X2 5000+ Black Edition @ 3.4GHz ■ OCZ Vanquisher ■ Asus M3N-HT Deluxe ■ Patriot LLK @ CL3 ■ Samsung F1 ■ 8800 GTS OC 320-bit ■ Enermax PRO82+ ■ CoolerMaster Cavalier³ black ■ Eizo + Samsung UMPC @ 1.2-1.6 GHz ■ Windows 7 + Origami ■ touchscreen ■ 720g
DivX píše:Já sem to kdysi dělal taky... a vůbec sem to nezprovozniv
Nemohli by ste mi někdo (komu to jede) napsat jaké soušástky (co nejpodrobněji) a jak to dělal..? Nešlo by to i do USBčka? Na frontpanelu by to bylo přistupnějši... nebo to celkově ze zadu z COMu něják vyvést na frontpanel..?
ma na strankach i dalsi navody napr teplomer pres game port--mazec--sam to pouzivam mohu doporucit--merim teplotu venku,v pokoji,a v pc ---je to levne a jednoduche (cidla stoji asi 100)
ma na strankach i dalsi navody napr teplomer pres game port--mazec--sam to pouzivam mohu doporucit--merim teplotu venku,v pokoji,a v pc ---je to levne a jednoduche (cidla stoji asi 100)
nevim čim to, ale přide mi to složitějši než do toho COMu
ale zas na druhou stranu, je to modernějši...
thx by DivX to sidbin
\\Edit_01 -> ale ten typos to ma drsně spájený...
MacBook Pro 13" 8GB, 256GB SSD | MacBook Air 13" 4GB, 128GB SSD | iPhone 11 Pro
Nj, ale k ty USB verti potrebujes naprogramovanej microchip a to jsou komplikace navic, jednak cenovy a je to i slozitejsi.
Ale samozrejme se to hodi pro PC bez COM.
Na druhou stranu se varianta pro COM hodí i pro PC bez USB, což je v případě sarých strojů celkem normální. Navíc proč přicházet o využívaný port USB, když mužeme mít dobrý pocit, že jsme do toho COMu něco narvali, že ?
Made by Piranha