Bez Freesync/Gsync monitoru je to u mňa nehrateľné, strašný tearing a pri pohybe do strán (otáčaní) ako keby mám 20FPS, strašný stuttering... S VSYNC je to butter smooth, ale input lag šialený... Možno keby sa dali fixnúť FPS, bolo by to lepšie...
Pohyb: Ten pohyb je ako keby som plával, oproti fortnite/paladins, etc hier, ktoré majú "kreslenú" grafiku mi to príde hodne zlé, neviem, nepáči sa mi to...
Prostredie: Celkom malá mapa, ale áno dostačujúca na 60 ľudí. Osobne mám veľký problém odlíšiť hráčov od prostredia, proste tá farebnosť je dosť nedoriešená, mne sa to zdá byť neprehľadné.
Loot: Asi mi nie je 12, aby som pochopil loot v tejto hre. Proste chýba mi tam nejaký inventory management, proste pickujem veci, a ani neviem čo, je to pre mňa ako začiatočníka chaotické, a to ma odradzuje...
Pri hraní som mal problémy so serverom, kedy som išiel ako v slow-mo. WTF?
Ďalšia vec, crashne Vám hra? Už sa nedá napojiť, wut???...
Hral som len 2 hry, tých vecí, ako problémov s hrou je tam určite asi viac, ktoré sa prejavia časom, ale takéto problémy som nečakal.
Áno je to BattleRoyale, je to F2P, je to niečo iné, nové, určite so to nejakú player base nájde, ale zostávam pri klasike, to je PUBG samozrejme
Nech si hrá každý čo chce, ale mňa si hra nezískala vôbec ničím, ak to bolo tak ospevované, čakal som aspoň že tá hra pôjde plynulo, ale taký pocit z toho naozaj nemám.
Please no hate...