Gears 5
Moderátor: Baneshee
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Gears 5
Nestaci 8GB Vram.Ja jsem to na 1080TI odehral uplne bez problemu.Co mam 5700XT, tak u dost her mi nestaci 8GB.
- Ache
- Pokročilý

Tak výměnu 1080Ti za 5700 XT komentovat radši nebudu
Ale v tomhle případě to spíš vidim na zabugovanost hry, protože když dojde VRAM pod windows 10, tak mem. management, prostě začne půjčovat grafice ramku a tahat to po PCI-E, což akorát způsobí pokles fps (viz. DOOM @ nigtmare) . Já měl (a stále mám - ještě sem je nedohrál) v těch Gearech fps stabilní, ale už 2x se to dostalo do tohoto stavu po delším hraní (tak 2 hodiny).
AMD Ryzen 7 9800X3D | MSI X670 Tomahawk | 64GB DDR5 6000 cl30 | ASUS RTX 5070Ti prime | 500GB SSD (NVME) + 2x 3,84TB Micron 5300 PRO
Sound Blaster Z + EDIFIER S1000MKII + Beyerdynamic DT 990 | Seasonic X850 | Cooler Master HAF-X Nvidia Edition | MSI Optix MAG274QRF-QD Quantum Dot bestie
Sound Blaster Z + EDIFIER S1000MKII + Beyerdynamic DT 990 | Seasonic X850 | Cooler Master HAF-X Nvidia Edition | MSI Optix MAG274QRF-QD Quantum Dot bestie
- jukyn
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Tak Gears 5 jsem skoro dohrál jak byla o víkendu zdarma a musím říct, že mě hra bavila a potěšila...docela fajn single...multi jsem moc nezkoušel...
Takže doporučuji
Takže doporučuji
- Knoxville
- Začátečník

-
Nepolíben předešlou sérií jsem pár měsíců zpátky vyzkoušel Gears 5. Grafika byla pěkná a na celou akci se hezky dívalo. Nevím jestli to bylo ovládáním, ale po čase jsem hru opustil, protože mě prostě přestala bavit. Člověk se chvíli kochal level designem, procházel se "prázdné" lokaci a pak vystřílel hordu nepřátel a znovu a znovu. Ale zkušenost za pár kaček v rámci XBOX Game Pass dobrá. A pak jsem narazil na Gears Tactics.
Dal jsem tomu šanci a včera jsem se po pár hodinách nemohl odlepit od monitoru. Skvělá tahová strategická řežba, ve kterém mi daleko více sedí prostředí, než z pohledu třetí osoby v Gears 5. Po chvilce jsem si osvojil většinu dostupných mechanismů a taktizoval v souboji s démony. Jsem zvědav, jaké výzvy nabídnou nejtěžší obtížnosti proti botům. Kdo má rád taktizování ve hrách a v devadesátkách pařil třeba Commandos, Jagged Alliance, nebo se jenom oddával prvním dílům HOMAM (i když co se týče prostředí a hernímu stylu jsou Gears Tactics úplně jinde) a chybí mu na poli nových her nějaká ta strategie, mohu jen doporučit. Momentálně jsou Gears Tactics na XBOX Game Pass k vyzkoušení.
Hrajete někdo Gears Tactics?
Dal jsem tomu šanci a včera jsem se po pár hodinách nemohl odlepit od monitoru. Skvělá tahová strategická řežba, ve kterém mi daleko více sedí prostředí, než z pohledu třetí osoby v Gears 5. Po chvilce jsem si osvojil většinu dostupných mechanismů a taktizoval v souboji s démony. Jsem zvědav, jaké výzvy nabídnou nejtěžší obtížnosti proti botům. Kdo má rád taktizování ve hrách a v devadesátkách pařil třeba Commandos, Jagged Alliance, nebo se jenom oddával prvním dílům HOMAM (i když co se týče prostředí a hernímu stylu jsou Gears Tactics úplně jinde) a chybí mu na poli nových her nějaká ta strategie, mohu jen doporučit. Momentálně jsou Gears Tactics na XBOX Game Pass k vyzkoušení.
Hrajete někdo Gears Tactics?
AMD Ryzen 7 9800x3D, Fractal Design Celsius S36, ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI, Kingston FURY Beast Black EXPO 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30, Sapphire Radeon RX 7800 XT NITRO+ 12GB, Seagate FireCuda 530R 1TB, Fractal Design North XL black, ADATA XPG CORE REACTOR II (850W) , Gigabyte M27Q