Path of Exile 2

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

VeCkO
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Path of Exile 2

Příspěvek od VeCkO »

Tak to já musím zaklepat že mi to jede OK žádné sekání, freezy ani pády.
Já aktualizoval pár dní zpátky na 24H2 ale problémy nemám... AMD ovladač 24.12.1 ten poslední.
Ryzen 7 9800X3D -|- ASUS ROG Strix B650E-F Gaming WIFI -|- RX 9070XT Pulse -|- ADATA XPG 48GB CL30
5120x1440 UltraWide Samsung G9

>>>>INSTAGRAM<<<<
>>>>CBR1000RR / GoPro / POV / YOUTUBE<<<<
Nerdis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nerdis »

Možná souvisí s nvidia?
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

na windows 10 to jede nádherně, zadny freezy a pady, za celou dobu me to spadlo asi 3x (nvidia 561.09 drivery), mnohem vic me vytaci 10 sekundovej loading na otevreni mapy a prechod mezi portaly, nedela to vzdycky, ale nekdy to krouti kolecka peklne dlouho
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
Stricekfido
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stricekfido »

Já hraju ma Legion Go, bohužel ovladače někdy z června (ta podpora lenova je fakt tragická) ale jinak to běží parádně, žádné pády atd. Jasný jsem teprve ve druhém aktu ale zatím pohoda.
VeCkO
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od VeCkO »

Stricekfido píše: ned 22. pro 2024, 16:31 Já hraju ma Legion Go, bohužel ovladače někdy z června (ta podpora lenova je fakt tragická) ale jinak to běží parádně, žádné pády atd. Jasný jsem teprve ve druhém aktu ale zatím pohoda.
K tomu Legion GO taky jsem na něm hrával a tady na YT channelu ukazuje jak tam dáš nejnovější drivery atd určitě na to koukni.
A ještě Lossless Scaling program na Steamu za pár šupů na Legion Go zvedá FPS jako prase taky doporučuji hrával jsem tak Diablo 4 ;)

odkaz: https://youtu.be/Xm3vpddxLCk
Ryzen 7 9800X3D -|- ASUS ROG Strix B650E-F Gaming WIFI -|- RX 9070XT Pulse -|- ADATA XPG 48GB CL30

>>>>INSTAGRAM<<<<
Stricekfido
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Ten LS mám koupený, jenže nastavit ho je peklo a nedaří se to rozjet... Na novější ovladače kašlu, má to víc nevýhod než výhod. Aspoň pro zatím.
VeCkO
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od VeCkO »

Mě to fungovalo super, scaling typ jsem dal FSR pak jsem mel performance dane a fičelo to.
Jediné co mě napadá je že to blblo když jsi měl v driveru zaplý ten AFMF frame gen. V nějaké hře to šlo a někde to LS nepřekousl ale furt za mě vycházelo FPS a vizuálně na tom malém displeji lépe AFMF off a LS zaplý na 2x nebo 3x v performance.

>>>>INSTAGRAM<<<<
Stricekfido
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Díky mrknu na to
Nordir
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nordir »

Hele s odstupem casu je zatim EA zklamani ... end game stejnej jako PoE1 blasting mapovani a vse one shot kill or one shot dead ... plno exploitu a nejsem si jist zda GGG kraci dobrou cestou.
Me nezajimaji zadny podmínky, jaky mel suvereni stat nekde za krale klacka
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

Endgame je hodně bídnej, me fakt nesedi ten one shot gameplay, diablo scaluje obtiznost mnohem lepe a damage i vlastni defku ma clovek mnohem lepe pod kontrolou, tady proste vetsinu casu zijes a pak prijde jedina rana a dead. Cela mechanika jedineho pokusu na mapu je proste strasnej opruz, nejen ze smrt sebere 10% exp (cca 15 minut hrani) ale jeste k tomu clovek prijde o celou mapu, ze ktere tim padem taky nic nema. Kdyby treba hra v coopu umoznila oziveni spoluhracem a nebo alespon navrat jednim z tech 6 vyvolanych portalu, ale ne, proste instantni smrt a konec, hodina az dve farmeni jsou v haji...Drop je v podstate nezajimavej a hraje se jen na currency, za kterou si clovek equip koupi, do toho zase vstupuji boti a cinsky farmy, kde se proste zase vyplati za 5 euro nakoupit rozjezdovej equip, nez se 20 hodin matlat na startu endgame, nez se to trochu rozjede.
Celkove by na tom meli teda hodne zamakat, protoze se oproti jednicce skoro nic nezmenilo a i kdyz se to hraje a expi dobre, pribeh je docela OK ( i kdyz chybi cutsceny) tak toho hra prilis nenabizi :sad:
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
Delarge
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Delarge »

No, takže se asi žádnej must-have diablo killer nejspíš nekoná. Neslyšel a neviděl jsem o tom nic, co by mě nějak zvlášť upoutalo...Nejzajímavější je teď akorát sranda kolem Muska a jeho "pro gamingu" :-D
Back to AMD: Ryzen 7 9800X3D + Noctua NH-U12A CB -- MSI MAG B850 Tomahawk Max WiFi -- Gainward Phantom RTX 4080 -- Kingston FURY Beast 2x32GB DDR5 6000MT/s CL30 -- Seagate FireCuda 530 2TB + WD Black SN850 2TB + Samsung 990 PRO 4TB -- Corsair RM750x -- Fractal Design Torrent -- USB DAC EarMen Eagle -- PreSonus Eris 3.5 BT -- Fractal Design Scape -- Samsung Odyssey OLED G8 -- Razer BlackWidow V3 Pro + Razer DeathAdder V2 Pro + Xbox Wireless Controller -- Windows 11 Home 25H2
coyd
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od coyd »

You cannot kill what is already dead. :roll:

PoE2 ma i v EA jedny z nejvyssich cisel na Steamu v online concurent players i v prodejich celkove.
Dale se nesmi zapominat, ze cca polovina lidi ani nehraje pres Steam, ale na jejich klientu, dale pak konzole.

Takze ano, poe2 je daleko vetsi success nez se cekalo a to ma jeste daleko do full release.
Ze se na PCT jede D4 circlejerk na tom nic nemeni.
CPU: AMD Ryzen 7 5700X@4,5GHz MB: ROG Strix X570-I Gaming GPU: Inno3D GeForce RTX 4070 TiS (1,0V)
RAM: 2x16gb G.Skill Trident Z RGB@3333MHz PSU: Seasonic Focus 650W Case: Metallic Gear NEO Mini V2 Silver
CPU cooler: Corsair H100x Monitor: 34" 2K UltraWide Dell Alienware AW3423DWF
Delarge
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Delarge »

Tak je to celkem levná hra a nikdo netvrdí, že je to nějakej trash, takže klid. Ale mají ještě dlouhou cestu a za rok to třeba bude jiná hra. Samotnej počet hráčů na Steamu asi ty zmiňovaný problémy nevyřeší. Co mi osobně je do úspěchu hry, když já nemam potřebu si jí ani zkusit?
Back to AMD: Ryzen 7 9800X3D + Noctua NH-U12A CB -- MSI MAG B850 Tomahawk Max WiFi -- Gainward Phantom RTX 4080 -- Kingston FURY Beast 2x32GB DDR5 6000MT/s CL30 -- Seagate FireCuda 530 2TB + WD Black SN850 2TB + Samsung 990 PRO 4TB -- Corsair RM750x -- Fractal Design Torrent -- USB DAC EarMen Eagle -- PreSonus Eris 3.5 BT -- Fractal Design Scape -- Samsung Odyssey OLED G8 -- Razer BlackWidow V3 Pro + Razer DeathAdder V2 Pro + Xbox Wireless Controller -- Windows 11 Home 25H2
coyd
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od coyd »

A co je nam a hre samotne do tvych potreb. Tvoje potreby nejak rozhoduji o uspesnosti/neuspesnosti her ?
Jinak 30$ za EA moc levne neni, obzvlaste u F2P hry :)
Pocet hracu znamena, ze asi ty problemy nejsou takovy aby to hrace odradilo a nebo i presto jim za to stoji tu hru hrat.
Mne spis prijde, ze nikdo (krom PCT) nehraje D4, 500 divaku na Twitchi wow, to by poe nemelo ani kdyby na mesic vypnuli servery :D
CPU: AMD Ryzen 7 5700X@4,5GHz MB: ROG Strix X570-I Gaming GPU: Inno3D GeForce RTX 4070 TiS (1,0V)
RAM: 2x16gb G.Skill Trident Z RGB@3333MHz PSU: Seasonic Focus 650W Case: Metallic Gear NEO Mini V2 Silver
Delarge
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Delarge »

Já mluvim za sebe, představ si to, za koho jinýho? :-D Na ty další bláboly, jak D4 hraje jenom PCT, už ani nemá cenu reagovat...
Naposledy upravil(a) Delarge dne pát 17. led 2025, 17:23, celkem upraveno 1 x.
coyd
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od coyd »

Nerdis píše: ned 22. pro 2024, 09:45 Jojo, jak říkáš. Zkoušel jsem si včera večer hrát s vulcan, ale ten taky nepomáhá a úplně se mi downgradovat win asi nechce.

Zatím dočasný a otravný fix je vypnout v nastavení hry Engine Multithreading.
Prozatimni a funkcni reseni je POEUncrasher, dela vse automaticky (spustet s admin pravomocema) jedu s tim uz vic jak dva tydny a bez jedineho zamrznuti.
https://github.com/Kapps/PoEUncrasher
Naposledy upravil(a) coyd dne pát 17. led 2025, 17:24, celkem upraveno 1 x.
coyd
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od coyd »

Delarge píše: pát 17. led 2025, 17:22 Já mluvim za sebe, představ si to, za koho jinýho? :-D
Jj vubec nejlepsi je mit nazor na neco, co jsem ani nehral, takove nazory jsou vzdy ty nejvic prinosne :lol:
Delarge
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Delarge »

Tak ti dva komentující přede mnou jí asi hráli, ne? Oči taky mám, materiálu je na netu dost a už jsem odehrál dost arpg na to, abych si mohl udělat svůj názor na to, jestli mi ta hra za to stojí nebo ne.
A je mi úplně jedno, že pro přecitlivělýho fanboye je můj názor nedostatečně přínosný :-D
Arm0r!
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Arm0r! »

Delarge píše: pát 17. led 2025, 17:38 Tak ti dva komentující přede mnou jí asi hráli, ne? Oči taky mám, materiálu je na netu dost a už jsem odehrál dost arpg na to, abych si mohl udělat svůj názor na to, jestli mi ta hra za to stojí nebo ne.
A je mi úplně jedno, že pro přecitlivělýho fanboye je můj názor nedostatečně přínosný :-D
Já hrál všelijaké ARPG taky, a u PoE jsem zůstal a PoE2 bude pokračování. Ukaž mi jednu jedinou hru, která dosáhne takových kvalit jako PoE1 nebo i PoE2 která je stále ve vývoji a bude to lepší a lepší s každým větším patchem. A ne, skalní fanboy nejsem a mám taky odehráno nějakých X tisíc hodin na ARPG hrách.

Tady nemůže být ani řeč o názor, když jsi PoE 2 nehrál. A když si ho nehrál tak to nekomentuj a nedělej z toho trash hru, která to podle tebe je a nestojí za to koupit si EA a zbytek máš F2P,. Ukaž mi ARPG, které je lepší než PoE1 případně PoE2 a budu ti říkat pane. A musí to b´yt Free to play, žádný pay to win.

Takže asi tak. coyd má pravdu.
CPU : AMD Ryzen 9 9950X3D @ 5.3GHz all-core, CPU Cooler : MSI MAG Core Liquid A15 360, RAM : 2x16GB 6000MHz, CL32, GPU : Gigabyte Gaming OC RTX 5070, MB : Asus ROG STRIX X870-F GAMING WIFI , PSU : Corsair RM850x, SSD : 1x Samsung 2TB 9100 Pro,1x512GB Crucial., Case : Fractal Design Mesihify 2
Delarge
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Delarge »

Kdo dělá ze hry trash? Jesus Christ, kam sem to vlez...nazdar.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“