Projekt:DigitalDooM´s SlaYeR (2.0) : 60% done! :)

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Digitaldoom »

Kelly píše:tu predni lebku udelej z kusu neceho(plech), hod na to tu folii , a okraje obtahni cernou barvou...rek bych ze by to mohlo pomoct...a mas to za pul hodky...
bohužel už zase neni foťák :(
Nox.lbc
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

brm brm brm

Příspěvek od Nox.lbc »

Myslim si, že se ti to hodně povedlo !
Nikdy se nesměju nejlépe, mám strach, aby to nebylo naposled.
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

už jsem zařazen do soutěže na PRETAKTOVANI ...tak držte palec ..popřípadě ovlivňujte porotu (vyhrožování,,podplácení...představivosti se meze nekladou :lol: :lol: :lol: :oops: )
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Tak k upgradu:

Docela to pomohlo, ale jak psali i ostatní - prostě chce to něco udělat s tím fanem míto diskety (vypadá to, že tam máš nějaký plexi do X, jen by to chtělo nějak vylepšit) a ten Digital dole je hroznej...kdyby byl s tý folie a černý okraje, jak psal Nox nebo kdo, tak by to bylo super...

Ad soutěž: Chtěl bych tohle kolo taky stihnout, ale asi až poslední týden a budu rád...tak uvidíme...snažím se jak to jde, abych stihnul... 8)
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

jj už je pozdě :oops: :lol:

bohužel :) je to první casemode tak na to nezapomínejte :lol: vybral jsem blbou case....a od té doby se to už veze...ten předek moc vymejšlet nejde....jssem na koleji a ty folie jsem dělal taky tady...ale to je asi tak vše co tu zvladnu.... :oops: takže změny větráku nelze.... a pak ten předek není simetrickej takže bych ho doprostřed prostě nedostal :) ale trochu jsem to popravil takže je to myslim si lepší už tam lépe zapadá :) ale fakt je tam spíše učelnej než vzhlednej...ale jo dalo se to udělat lépe...ale prostě je to poprvý tak se chybka vloudí .....

BTW: počkejte si na CASEMODE DigitalDooM v2.0 Homade CASE .... rozšíření casů jsem už zavrhl ..bylo by stím více práce než si postavit vlastní ...a pak můžu si udělat tvarově a velikostně dle svých potřeb...takže jdu do homemade.... :))
Zafod
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zafod »

Myslim zre by se ta dira ve predu na ventilator dala upravit tak ze by se prorizla az k druhemu okraji a dal by se tam tahokov nebo nejaka mrizka. bylo by to trochu soumerny nez takhle
Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím vesmírem si nejsem tak jistý.
A. Einstein
----------------
Linux forever
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Zafod píše:Myslim zre by se ta dira ve predu na ventilator dala upravit tak ze by se prorizla az k druhemu okraji a dal by se tam tahokov nebo nejaka mrizka. bylo by to trochu soumerny nez takhle
dík...nemohl jsi to říci sakra dříve... :lol: :-D přiznam se že tohle mě vůbec nenapadlo ale jak na to tak koukam nebyl by to problem :) mno...pozdě :oops:
Zafod
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zafod »

neni zac... proc myslis ze je pozde?? kvuli tomu lesklimu
jinak vypada to na jedny ty fotce jako kdyby tam kus case nebyl je to dost bobry
Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím vesmírem si nejsem tak jistý.
A. Einstein
----------------
Linux forever
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Já myslím, že je pozdě, protože to chtěl mít hotový do soutěže a tam už fotky odeslal, takže by to už nepomohlo...

PS: Ani nevíte, jak mě naštvalo, že už je březnový kolo plný...:( Chtěl jsem ho stihnout a ono bylo plný už 28. února...:( :x
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Zafod píše:neni zac... proc myslis ze je pozde?? kvuli tomu lesklimu
jinak vypada to na jedny ty fotce jako kdyby tam kus case nebyl je to dost bobry
protoze uz sem to poslal do soutěže :) jinak natomhle už nic dělat nebudu...budu dělat novej....
lMarky
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lMarky »

Zafod píše:neni zac... proc myslis ze je pozde?? kvuli tomu lesklimu
asi dřív než to vofotil a poslal na Pretaktovani.cz ne :)
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Stoobi píše:Já myslím, že je pozdě, protože to chtěl mít hotový do soutěže a tam už fotky odeslal, takže by to už nepomohlo...

PS: Ani nevíte, jak mě naštvalo, že už je březnový kolo plný...:( Chtěl jsem ho stihnout a ono bylo plný už 28. února...:( :x
28? neposílaj se tam fota až od 1 nahodou? :) sem to tam poslal 1 v 0:01 a byl sem zařazen....
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Digitaldoom píše:28? neposílaj se tam fota až od 1 nahodou? :) sem to tam poslal 1 v 0:01 a byl sem zařazen....
Notak možná prvního, ale to jsi byl asi poslední...bylo to plný hrozně rychle...

To ten tvůj case bude až ve třetím kole nejspíš...
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Wow :) to sem se trefil...doufam že tam posílali stejně ,,kvalitní" case jako minule :) ať to mam v kapse :))
Nox.lbc
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

brm brm brm

Příspěvek od Nox.lbc »

hmm to je fakt hodně nabitý ... nejhorší na tom je, že 90% soutěžních "modů" jsou buď kolotočárny nebo blbosti ;-) .. a to je smutný ..
Zafod
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zafod »

tak to mi nejak uniklo ale koukam ze se kolem toho(souteze) rozpoutala celkem samostatna diskuze :-)
A. Einstein
----------------
Linux forever
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: brm brm brm

Nox.lbc píše:hmm to je fakt hodně nabitý ... nejhorší na tom je, že 90% soutěžních "modů" jsou buď kolotočárny nebo blbosti ;-) .. a to je smutný ..
jj někteří lidi se tam skutečně předvedli...kdyby tu bednu vyfotily jak jí koupily udělaly si menší vostudu.... :lol: :oops:
Nox.lbc
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: brm brm brm

Příspěvek od Nox.lbc »

Digitaldoom píše:
Nox.lbc píše:hmm to je fakt hodně nabitý ... nejhorší na tom je, že 90% soutěžních "modů" jsou buď kolotočárny nebo blbosti ;-) .. a to je smutný ..
jj někteří lidi se tam skutečně předvedli...kdyby tu bednu vyfotily jak jí koupily udělaly si menší vostudu.... :lol: :oops:
tak tak ;-)
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

mno tak byly zvěřejněny první dva mody na přetaktování a troufám si odhadovat že jenom ten 1. je konkurence ..i když působí trošku přeplácaně a hlavně začínal už z docela udělané case... :( ale taky si dal práci....

druhej ...ehm mod.... škoda mluvit...další prachatej maník... jenom ten jeho case stál jako můj case a celj modding dohormady... :lol: a to že přestříkál 3 plasty a narval tam vodníčka ...nelogicky vedle ...

no sem zvědav osobně si myslim že sem na tom celkově o něco lépe... :) mno uvidíme....(jsou to nervy) :lol: :oops: ....
lMarky
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lMarky »

ten první je fakt good..

s tim druhym máš pravdu.. an bedně něudělal zhola nic, akorát nálepka na plexi.. ale ten vnitřek je imho dost dobře udělanej.. ale už dost OT :oops:
Odpovědět

Zpět na „Projekty“