Call of Duty®: Modern Warfare 3

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

BL!zZard
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Call of Duty®: Modern Warfare 3

Příspěvek od BL!zZard »

Na kampaň jsem trochu koukal na streamu a nebyla špatná i když to bylo dost otevřené s mapama z Warzone a ten konec no :-D

Ohledně ovladačů jsem na tom byl stejně, celý život PC Master Race a nechápal jsem konzoláře, i když PS 1 jsem měl a pak až teď Series S na občasné hraní. Tak když už ho mám, tak jsem si řekl, jak sakra na tom lidi hrajou FPS hry a zkusím to pochopit a naučit se to. 1. den jsem sotva zabil 1 hráče v jedné hře, každým dnem to šlo lépe a po týdnu už to bylo jakž takž dobré, že jsem byl třeba v půlce tabulky. Po měsící už jsem byl často 1. v tabulce a teď už to docela válím s tím Elite Series 2. Je to jen o zvyku. Aim Assist trochu pomůže, ale není to všemocné.

Samozřejmě myš je myš, v každé hře mám stejnou sens, mám tu asi 30 texťáků s 30 hrama, kde mám všude zapsanou sens pro myš, na 450mm se v každé hře otočím přesně o 360 stupňů po celé délce podložky, to se pak různé FPS hry hrají stejně dobře a sens je tak pěkně nízká a dobře čitelná. Konkrétně pro CSkáře to znamená 960 eDPI, ale profi hráči hrají i 500 eDPI, na 450mm podložce se otočí pouze o 180 stupňů, ale to už je extrém.
AMD RYZEN 7 9800X3D @ PBO2 + ALF II 240 | ASUS ROG STRIX B650E-F | GIGABYTE RTX 4080 EAGLE OC 16GB @ 2820/23400MHz | Kingston FURY Beast 64GB (2x32) @ 6000MHz, CL30 | Samsung 9100 PRO | Corsair HX1000 | be quiet! Pure Base 500 FX | OLED 240 Hz QHD 27" LG Display
HTC Vive Pro 2
https://www.3dmark.com/3dm/136150474 25378 bodů
https://steamcommunity.com/id/johny66cz/
A6 3.0 BiTDI, 313 koní, 650 Nm, 0-100 za 5,1s
BL!zZard
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BL!zZard »

Btw ovladačů není nikdy dost :-D a to cloudové hraní v Game Passu Ultimate je taky super, zvlášť s MOGA držákem na mobil, ale to už jsem OT, i když stále v herní sekci a řeší se tu ovladače na COD. Jinak jsou i zábavné hry pro 4 jako Gang Beasts, Party Animals nebo Overcooked a asi i dost dalších, všechno samozřejmě v Game Passu. Teď už jen aby tam bylo CODko a další hry od Activision Blizzard, když ho Microsoft koupil, každoročně ušetřených 70 € :-D a ještě bude CODko v cloudu.
Xbox.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
AMD RYZEN 7 9800X3D @ PBO2 + ALF II 240 | ASUS ROG STRIX B650E-F | GIGABYTE RTX 4080 EAGLE OC 16GB @ 2820/23400MHz | Kingston FURY Beast 64GB (2x32) @ 6000MHz, CL30 | Samsung 9100 PRO | Corsair HX1000 | be quiet! Pure Base 500 FX | OLED 240 Hz QHD 27" LG Display
HTC Vive Pro 2
https://www.3dmark.com/3dm/136150474 25378 bodů
https://steamcommunity.com/id/johny66cz/
A6 3.0 BiTDI, 313 koní, 650 Nm, 0-100 za 5,1s
tatka.troy
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od tatka.troy »

tak jsem neodolal a za 48€ to koupil
1.samej glitcher v mapě a to nemluvim že už i cheateři
2. tuna bugů co jsem tak sledoval
s Intelem na věčné časy
sajty
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od sajty »

Občas si pročítám komentáře na Redditu a bavím se tím, kolik lidí podruhé koupilo tu samou hru a brečí furt nad stejnými bugy. Za blbost se platí, v tomto případě dokonce 2x...
GIGABYTE B650 AORUS PRO AX | Ryzen 7 7800X3D + Noctua NH-D15 chromax.black | SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Vapor-X 20G | Kingston 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY Beast Black EXPO | Kingston KC3000 NVMe 1TB + ADATA LEGEND 800 NVMe 1TB | MSI MPG A1000G PCIE5 1000W | be quiet! SILENT Base 802 | AOC Q27G2S/EU Gaming + Viewsonic XG2405 | CZC.Gaming Tiefling | ZOWIE S1-C | Razer Blackshark V2 | DXRACER OH/WY103/N
python.p
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od python.p »

Po druhé? Já bych řekl, že víceméně potřetí...

Nicméně Urzikistan je dobrej, jede to na notě Verdansku. Novej styl odemykání je rozhodně lepší jak minule.

Plunder je cajk, tam se nám podařilo parkrát vyhrát, nějaký XP jsou. Cheatera jsem asi zatím nepotkal a to jsem na to echt háklivej.
Pozor! Tento příspěvek může obsahovat stopy: ironie, mléka, čokolády, sarkazmu, oříšků a cynizmu...

Delidy a návrhy PC na míru najdete zde
Stricekfido
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stricekfido »

Jojo nová mapa super, taky z toho mám Verdansk vibe.
Odemykání těch attachmentů atd je za mě nejlepší věc v tomhke "ročníku", možná je tam toho až moc ale když potřebuju větší zásobník, udělám dva úkoly/dvě hry a je odemčeno.

Dokonce se povedlo párkrát vyhrát, což se už dlouho nestalo :-D
FabledWarrior
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FabledWarrior »

tatka.troy píše: pon 11. pro 2023, 11:44 tak jsem neodolal a za 48€ to koupil
Tak jako neříkám, že to není možné, potkat tam cheatera, ale docela se to hodně zlepšilo a popravdě když se koukám na videa některých top hráčů, tak se pak nedivím, že si lidi někdy myslí, že to byl cheater. Někteří hráči jsou vážně dobří a nad jejich kouskama jen žasnu. Holt se máme co učit...
AMD Ryzen 9 7900X + EKWB AIO Basic 360, ASUS ROG Crosshair HERO X670E, 64GB RAM DDR5 5600Mhz CL40, GAINWARD GeForce RTX 4080 Phantom 16GB, 2 TB Seagate Firecuda 530 + 2 TB Samsung 860 QVO, Fractal Design Meshify 2 XL, Seasonic Focus Plus - 1000W, Benq EX3410R, Logitech G502 Lightspeed, CZC Hexblade (Cherry MX Silent Red), Hyper X Cloud Orbit S
Dell G7 7790 - Intel Core i7 8750H (-120 mV VCore + Thermal Grizzly Conductonaut), 32GB RAM DDR4 2666Mhz, GeForce RTX 2060 6GB (Full), 1 TB Samsung 970 EVO + 1TB HDD
Dell Precision 5820 Tower - Intel Xeon W-2133, 32GB RAM DDR4 ECC, nVidia Quadro P4000, 2x512 GB Samsung PM981 NVMe RAID
Dell Latitude 5540 - Intel Core i5 1345U, 16GB RAM DDR4 3200Mhz, 512 GB NVMe SSD
python.p
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od python.p »

Jedna věc je flink a scope při 180° otočce a nebo když tě bude sypat se svým kvérem bez recoilu.... taky se stačí podívat jak tam teď funguje Aim-assist pro konsole peasanty.

Nicméně, včera v gulagu za mě cheater, regulérně mě trackoval přes zeď. A to je další věc, ten novej gulag je taky dobrej.

To odemykání je cajk, že funguje i na to, že to jen hraješ. :) Ale už jsem tam měl 2 rozbitý challange. 2 killy SMG, hral jsem Striker a pak Vela - nic. 3 killy lootlou zbraní tak 2 BR, 2 plunder, 2 resurgence hraji jen s kvérama z beden, nebo z hráčí a zas nic. :) Ale tak co, začínájí vánoce - dovolená - tak tomu trošku dáme, vyladíme meta kvéry a hned to bude zajímavější.
Pozor! Tento příspěvek může obsahovat stopy: ironie, mléka, čokolády, sarkazmu, oříšků a cynizmu...

tatka.troy
Začátečník
Začátečník

FabledWarrior píše: úte 12. pro 2023, 06:26
tatka.troy píše: pon 11. pro 2023, 11:44 tak jsem neodolal a za 48€ to koupil
Tak jako neříkám, že to není možné, potkat tam cheatera, ale docela se to hodně zlepšilo a popravdě když se koukám na videa některých top hráčů, tak se pak nedivím, že si lidi někdy myslí, že to byl cheater. Někteří hráči jsou vážně dobří a nad jejich kouskama jen žasnu. Holt se máme co učit...
No jakože frajer najde glitch v půdě baráku takže neni vidět a pak dává jen hlavy to nebude skill, pak frajer kterej ze startu s kulometem jen klika a na druhý straně mapy lidi jen nadávaj jak je frajer kosí? Pak strike bug. Začne hra a během minutky na tě lítá všechno až do konce mapy a frajer se tomu ještě směje
s Intelem na věčné časy
python.p
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od python.p »

Strike bug? :D Na to se musím podívat.

tatka.troy
Začátečník
Začátečník

na začátku hry píše do chatu něco jako help me with strike bug a pak během minuty všechny striky co jdou a score měl nula a pak to už jen lítalo nahoru

EDIT - killstreak myšleno ne strike :)
s Intelem na věčné časy
GaGy
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od GaGy »

Dvojku sem nekupoval to byl strašný odpad... Jde vidět že jim ubylo hráčů a proto se snaží udělat trojku v duchu jedničky. Já to koupil a nelituju ,hraju hlavně Warzony a ty jsou fajn...
9800X3D @ 5425Mhz 95W - Liquid Freezer III │ 32Gb 6000Mhz Cl36 Expo Tweaked │ Nitro+ RX 9070 XT - 280W │ TUF GAMING B850-PLUS WIFI │ XPG CORE REACTOR II VE 750W │ Phanteks Eclipse P400A │ Samsung 990 PRO 2TB + Samsung SSD 990 EVO Plus 2TB │ 32" Dell Alienware AW3225QF - 4K - 240Hz │
Lenovo - Legion 5 - RTX 3060 + Ryzen 5600H
Samsung Galaxy S25 - 256Gb
KogakuCZ
Nováček
Nováček

Příspěvek od KogakuCZ »

Hledáme spoluhráče na hard-core private matche.
Momentálně CoD: MW III nabízí 65 map pro FFA/TDM!
Tak pokud by měl někdo zájem o tento styl hraní, více info v tomto linku. :)
KogakuCZ
Nováček
Nováček

Příspěvek od KogakuCZ »

Obrázek

Link na nové náborové vlákno - private matche v CoD (2019-2024) >>> zde <<<.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“