bracha ma msi 865pe neo2 - v a na chipsetu ma pasiv-pece jak svina,musel si tam dat vetracek(ne jinej chladic 40mm vetracek a sroubky vrazil mezi zebra )
Můžu dát na tuhle desku RAMku s latencí CL2?
Konkrétně: Kingston 1024MB DDR400 PC3200 KIT (2x 512MB), Dual Channel, CL2, HyperX, KHX3200AK2-1G
Někde jsem četl, že by tam měla jít CL3
Keby mi niekto chcel písať tak radšej na Jabber/GTalk - bruno.kremel(at)gmail.com NB:MacBook Pro 13" 7,1:CPU:Intel Core 2 Duo P8600@2,4GHz, VGA:nVidia GeForce 320M, RAM:4GB 1067MHz, Display:LG W2452T 24", Sound:E-MU 0202 USB + PP 4xEL34 elektrónkový zosilňovač 2x40WPowered by: Mac OS X Snow Leopard 10.6.4
No kvůli tady tomu:
viz obr: http://sweb.cz/Heky2/CPU-Z_1.jpg"
Někdo mi říkal, že kvůli tomu časování CL3 při 400MHz to nemusí na téhle frekvenci spolupracovat.
Heky2 píše:No kvůli tady tomu:
viz obr: http://sweb.cz/Heky2/CPU-Z_1.jpg"
Někdo mi říkal, že kvůli tomu časování CL3 při 400MHz to nemusí na téhle frekvenci spolupracovat.
Ale to je pri tej pamäti ktorú tam už máš.
Keby mi niekto chcel písať tak radšej na Jabber/GTalk - bruno.kremel(at)gmail.com NB:MacBook Pro 13" 7,1:CPU:Intel Core 2 Duo P8600@2,4GHz, VGA:nVidia GeForce 320M, RAM:4GB 1067MHz, Display:LG W2452T 24", Sound:E-MU 0202 USB + PP 4xEL34 elektrónkový zosilňovač 2x40WPowered by: Mac OS X Snow Leopard 10.6.4
No já si to taky myslím, ale někdo mi říkal, že podle ty paměti kterou už mám, je výpis na kartě – Memory a na kartě – SPD se zobrazuje to, co ta deska umí a víc z toho nedostanu. Nicméně přišel jsem na ideální řešení: Objevil jsem obchod, kde mi ji půjčí a tak jsem si objednal CL2jku a jestli to nepůjde, tak ji vyměním za CL3.
Tak jsem dostal dneska ty Kingstony s časováním CL2. Přišlo to půl hodiny před tím, než jsem musel do práce a tak jsem neměl čas si s tím moc hrát, ale nasadil jsem je a dopadlo to takhle: http://sweb.cz/Heky2/CPU-Z_2.jpg
V BIOSu to mám na AUTO a to časování se změnilo jenom na CL2,5
Co se stane když to nastavím ručně, podle pamětí a to všechny 4 hodnoty 2-3-2-6-1?
Neryskuji tím něco – např. že se to bude víc hřát,nebo stabilitu, nebo tak něco?
Skúsiť to môžeš ale potom to otestuj memtestom či to bude na tom časovaní stabilné. Ak to bude padať tak reset CMOS.
No mrknout na to můžu – jestli to zvládnu. Jsem začátečník a s Memtestem jsem ještě nedělal. Navíc tam asi nebude čeština a moje angličtina je horší, než mizerná.
Tak jsem v BIOSu nastavil hodnoty tak, jak je mají papírově ty paměti umět a spustil jsem Memtest. Zadal jsem tam „All unused RAM“ a po sedmi hodinách testování to pořád ukazovalo 0 errors.
Ještě je v BIOSu mezi nastavením frekvence a latencí nastavení „CPC – Overlide“ a to mám na AUTO. Nevím co to je, ale když jsem to zkusmo nastavil na povolit, tak se mi ani nerozjeli Windows
Zdravím,
mám problém, když chci hybernovat do ramek, tak se kompl jakoby vypne, na routeru mě přestane blikat, disky se vypnou, cederomky, všechno, akorát kompl pořát hučí. V Biosu mám nastaveno S3. Ve vistách mi to funguje. Poradíte mi PLS???? Možná by to chtělo aktualizoívat drivery, možná i BIOS. Ale na www.intel.com je toho tolik, že nevím co z toho je důležitý a co ne.Mohli byste mi prosím poradit? Co všechno zaktualizovat a nainstalovat???
hoj, potreboval bych poradit, nevie nekdo k cemu je v biosu u tehle desky agp burn-in mod ?je tam jeste totez na I/O...nejak nemuzu najit k cemu to slouzi diky