Knights of the Old Republic 2 : The Sith Lords

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

_raven_ píše:Chci se zeptat kdy konecne dostanu lightsaber a na jakou stranu je lepsi se pridat jestli na svetlou nebo na temnou?
Jak naznačuje Don Martinez, Hned po Telosu leť na Dantooine. Tak se dostaneš k lightsaber nejrychleji.
Jinak já hrál za světlou. Jedi Consular - Jedi Master.

Ve družině nejčastěji s Kreiou a Visas. Mám slabost pro ženské s mečema :)
show must go on..
Don Martinez
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don Martinez »

Ja teda beru Visas a Bao-Dura protoze sem takovej frajer ze nic nevopravim :) navic z BaoDura muzes taky udelat Jediho
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Obrázek
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Digitaldoom »

shadow píše: Jak naznačuje Don Martinez, Hned po Telosu leť na Dantooine. Tak se dostaneš k lightsaber nejrychleji.
Jinak já hrál za světlou. Jedi Consular - Jedi Master.

Ve družině nejčastěji s Kreiou a Visas. Mám slabost pro ženské s mečema :)
hehe já taky :) prostě radost pohledět ;) ... jinak já hraji z temnou ...je to podle mě těžší :) sviňarny se musí dělat s rozvahou .... abych měl zkušenosti :)
_raven_
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od _raven_ »

mam problem v misi "gotos yacht",jenom pripomenu ze je to ta mise kde musite osvobodit svyho hrdinu,jsem uz na Mustku a podle navodu(bez nej bych to asi neudelal) bych mel vypnout Power Distribution System,ale nevim kde to je,nebo co sakra mam udelat?
Hydr0gen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hydr0gen »

Don Martinez píše:Ja teda beru Visas a Bao-Dura protoze sem takovej frajer ze nic nevopravim :) navic z BaoDura muzes taky udelat Jediho
Z Bao-Dura taky jo? Tak to koukam!

Jinak storytelling uz asi lepsi byt nemuze, ale ta hra rozhodne neni dokonala. Treba konec je od posledni planety zdlouhava, nudna, stereotypni rubacka.
Desktop: Core i7 920, MB MSI X58M, Asus GF9600 GT Silent, RAM Corsair 3x2GB DDR3 1600MHhz, HDD Seagate Barracude 500GB 7200RPM NCQ 16MB Cache, zdroj Xilence 550W
Don Martinez
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

_raven_ píše:mam problem v misi "gotos yacht",jenom pripomenu ze je to ta mise kde musite osvobodit svyho hrdinu,jsem uz na Mustku a podle navodu(bez nej bych to asi neudelal) bych mel vypnout Power Distribution System,ale nevim kde to je,nebo co sakra mam udelat?

To neni tezky na mustku sou myslim dva computer terminaly myslim ze jeden je primo na Power Distributing system ale ten nevypnes dokud nebudes mit kody, ktery najdes u nejakyho mrtvyho droida (mozna to chce znova prolezt lod)
Jinak storytelling uz asi lepsi byt nemuze, ale ta hra rozhodne neni dokonala. Treba konec je od posledni planety zdlouhava, nudna, stereotypni rubacka.
Hmm ale tak konci treba i BG 2 a to je podle me RPG (mozna ze i hra vseobecne) v pribehu zatim neprekonana. Krome BG 1 neznam jediny RPG mladsi roku 98 ktery by tak nekoncilo. Nemuzu ale este poradne soudit KOTOR2 sem este nedohral. :oops:
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Obrázek
_raven_
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od _raven_ »

Chci se zeptat kolik je tam bojovejch pohybu pomoci lightsaberu,ja mam jenom 3 ale v traileru jsem videl docela dobry.
Hydr0gen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hydr0gen »

Ehm...Staci bohate dva: flurry a critical strike. V traileru si videl vic ikon nez power, critical a flurry jo?
Desktop: Core i7 920, MB MSI X58M, Asus GF9600 GT Silent, RAM Corsair 3x2GB DDR3 1600MHhz, HDD Seagate Barracude 500GB 7200RPM NCQ 16MB Cache, zdroj Xilence 550W
Hydr0gen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hydr0gen »

Don Martinez píše:
Hmm ale tak konci treba i BG 2 a to je podle me RPG (mozna ze i hra vseobecne) v pribehu zatim neprekonana. Krome BG 1 neznam jediny RPG mladsi roku 98 ktery by tak nekoncilo. Nemuzu ale este poradne soudit KOTOR2 sem este nedohral. :oops:
Osobne mam o trosinku radsi vic BG 1. Jeste ted nechapu, cim to, ze se clovek pachtil na umrnenym levelu 7-8 maximalne a stejne ho to bavilo.

Anyway-pockej az se vratis na Onderon (to snad nebyl spoiler), pak je to proste furt chozeni a rubani, maximalne uplne na posledni planete (mozna si tipnes, ktera to je, ale nebudu spoilerovat) prolozeny nudnejma a protivnejma vlozkama.

V BG byly souboje prece o necem jinem-mel jsi 6 DOBRE ovladatelných postav a tuny schopnosti a byla to trosku strategie. Prece jen na tech vysokych levlech clovek musel alespon minimalne mikrovat atd...
Don Martinez
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Hydr0gen píše: Anyway-pockej az se vratis na Onderon (to snad nebyl spoiler), pak je to proste furt chozeni a rubani, maximalne uplne na posledni planete (mozna si tipnes, ktera to je, ale nebudu spoilerovat) prolozeny nudnejma a protivnejma vlozkama.
Trosku jo ale neva, mysel sem ze sem uz bliz konce :oops:
BTW: Trosku mi vadi ze ve hre neni tolik Autosavu jako v BG, protoze nekdy zapomenu hru po dlouhym pokecu ulozit a pak mi zabijou (treba v jiny oblasti a ja to musim sledovat cely znova. :x
Obrázek
_raven_
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od _raven_ »

Teda KOTOR 1 oproti KOTOROVI 2 je o hodne lespi,dvojka je uplne nudna na souboje a myslim ze je prakticky uplne stejna, stejny bojovy techniky,...,no nevim ale dvojka se nepovedla
Hydr0gen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hydr0gen »

_raven_ píše:Teda KOTOR 1 oproti KOTOROVI 2 je o hodne lespi,dvojka je uplne nudna na souboje a myslim ze je prakticky uplne stejna, stejny bojovy techniky,...,no nevim ale dvojka se nepovedla
Jj, souboje jsou většinou snadný a stereotypní. Ale podlě mě stylem vyprávění příběhu je to zase dál a úplně skvělý, nemohl jsem se odtrhnout.
Lucifer
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lucifer »

Teda - dohral jsem dvojku uz pred casem, libila, ale objektivne - je horsi nez jednicka. Hlavne pribeh, v posledni ctvrtine je to jaxi bez hlavy a paty. Jako by nekdo vytrhal kusy scenare - jsem zmaten - dohraju - a zmaten zustanu :evil:

Ad. stabilita - u mne rockstable jak jednicka tak dvojka, co vim tak problemy maj hlavne majitele non-nVidia grafik. No flame - je to holt konverze z X-boxu = nativne nVidia...

Abit NF7-S, barton 2500+ @ 3200+ 11x200Mhz) 1,725V , 56°C full load, Asus V9950GE (FX5900XT) 450/890MHz, 5985b/3DM03 15300b/3DM01 1024MB RAM CL 2,5 (2x512MB dual channel), Fortron FSP300-60PN 300W, nejake disky, vypalmechna a dalsi nepodstatne blbiny.
Don Martinez
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Tak sem to dohral, ale necekal sem ze final bosse porazim uz na po treti :) . Treba final bosse v BG2 Throne of Bhaal sem zabil az na hodnekaty (uz sem pak byl unavenj to pocitat). A ten konec je docela prekvapivej, sice to prekvapeni prichazi o neco driv ale je tam. BTW podobne jako v uz zminovanym BG2 Throne of Bhaal
Obrázek
Angel
Nováček
Nováček

Příspěvek od Angel »

Objevil sem jeden mod do teto skvele hry dela to ze ztezuje celkove vsechny nepratele vic informaci zde http://www.pcgamemods.com/10900/
Jedna se o tzv Hardcore mod 8)
Intel pentium 2.4 Ghz,HIS Radeon 9600 128 Mb,512 DDR 333 ,Gigabyte P4 Titan 667,Sound Blaster Audigy
killerTJ
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od killerTJ »

KotOR 2 je nádherná hra s krásným příběhem, která sice má své mouchy, ale fandy kvalitní RPG a potažmo Star Wars (to jsem já) neodtrhne od židle. Hra má opravdu poměrně jednoduché souboje, zvlašť ke konci. Stači mit vysoké CHARISMA a PERSUADE(přesvědčeni) a souboje na Malachoru V jsou hračkou i se Sionem (s ním stači pokecat snížit mu moudrost a pak své odvedou Force statické pole, nebo Force šílenství (ta je fakt skvělá), a vše dokonat Force blesková bouře a je to). podle mě nejlepši RPG po DeusEx. KotOR I jsem nehrál takže nevím.
NOTE ACER TM 5720G (111) C2DM T7500 4GB HD2600 512MB
_raven_
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od _raven_ »

killerTJ píše:KotOR 2 je nádherná hra s krásným příběhem, která sice má své mouchy, ale fandy kvalitní RPG a potažmo Star Wars (to jsem já) neodtrhne od židle. Hra má opravdu poměrně jednoduché souboje, zvlašť ke konci. Stači mit vysoké CHARISMA a PERSUADE(přesvědčeni) a souboje na Malachoru V jsou hračkou i se Sionem (s ním stači pokecat snížit mu moudrost a pak své odvedou Force statické pole, nebo Force šílenství (ta je fakt skvělá), a vše dokonat Force blesková bouře a je to). podle mě nejlepši RPG po DeusEx. KotOR I jsem nehrál takže nevím.
kotor 1 je o hodne akcnejsi asi tak o 50%,potom se tam vysvetluje vlastne příběh kotora 2,kteryho jsem bohuzel nedohral,asi si pockam na cestinu
Don Martinez
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

killerTJ píše:KotOR 2 je nádherná hra s krásným příběhem, která sice má své mouchy, ale fandy kvalitní RPG a potažmo Star Wars (to jsem já) neodtrhne od židle. Hra má opravdu poměrně jednoduché souboje, zvlašť ke konci. Stači mit vysoké CHARISMA a PERSUADE(přesvědčeni) a souboje na Malachoru V jsou hračkou i se Sionem (s ním stači pokecat snížit mu moudrost a pak své odvedou Force statické pole, nebo Force šílenství (ta je fakt skvělá), a vše dokonat Force blesková bouře a je to). podle mě nejlepši RPG po DeusEx. KotOR I jsem nehrál takže nevím.
To sis prekladal nebo je to takhle prelozeny v cestine :? ?
Obrázek
Deathwalker
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Deathwalker »

nazdárek, jsem už asi ve 1/4 hry a ta anglina me uz unavuje, newite jestli nahodou nevysla nejaka beta verze cestiny???´dik
jinak je to uzasna parba,jsem SW fanatik a nemuzu si to vynachvalit, je tam sice par nedokonalych veci, ale jinak musite uznat ze serie kotor je fakt skvela a Balduransti se tam fakt nezaprou
Zákl. Deska: ASUS P5LD2 i945P | Procál: Pentium D 805 2.66@3.2GHz FSB533@640MHz BOX(56C)| Paměti: A-Data II 2x256MB 533MHz | HDD: Seagate Baracuda 20GB 7200 ot./min. | Removable HDD: old Seagate 2GB | Grafárna:ASUS EXTREME X700 400/700@440/840 MHz |
Zvuk: SB Live! 5.1 | CD/DVD -RW: ---No dvd-ROM---:-((( OS: Wokna XP Profi SP2

3DMark03 - points(default)
3DMark03 - points( OC )
Xan
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

tady mas o cestine vsechno
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“