Wizards & Warriors

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Tak jsem to rozpařil...

několikrát mně to zatuhlo, že pomohl až reset, dvakrát nechtěný návrat do windows, nastavil jsem tedy win 95 compatibility mod, a už mě to za poměrně dlouhou dobu hraní vypadlo do Windows jen jednou :)

Jsem zatím v prvním dungeonu, a musím říct, že když to bude nestabilní, přesto to budu pařit. Pravý dungeon-crawler ze staré školy, který hráči nic nedaruje. Hard-core záležitost pro otrlé. Tedy lahůdková záležitost pro zapřisáhlé dungeonisty :)

Kam se na na podobné hry hrabou nějaký akční bejkoviny, kterých je dnes trh přesycen... D.W. Bradley !!!!!!!!!!!!!!!!!
show must go on..
Vitkom
Nováček
Nováček

Příspěvek od Vitkom »

mno nevim, hra to rozhodne neni spatna, ale ma spoustu chyb...

nejvic me vadilo,ze quest itemy se na miste vyskytujou az tehdy, kdyz dostanes ten quest zadanej, takze sem se nekolikrat musel vracet a prolejzat ty samy dungeony ci mista :(

navic ten system mest-hubu a znich vychazejicich prilehlych dungeonu se ke konci jaksi prejedl

financni narocnost na vymakavani postav je neunosna

hra ma spoustu chyb, kde jsem nejaky dungeon musel delat i nekolikrat

ale na druhou stranu hra ma i SKVELOU atmosku, nezapomenutelne momenty (aneb komplet vyvrazdeni trpasliku kvuli penizkum na vyvoj postav ;))) ) atd.... jen skoda tech chyb ;(
Fe3C
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Fe3C »

No, mne to ide celkom bez problemov az na to, ze neviem ako mam zacat hru...resp. ako vytvorit partu. Tuknem do krmy a nic...popohyboval som sa po tom zaciatku snad vsade (sak moc sa ani nedalo) a nic...ako mam vlastne zacat? vdaka
AMD X2 5000+, 2x1 GB DDR2 800 , Asus M2N SLI Deluxe, Asus GF9600GT, SB Audigy 4
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Fe3C píše:No, mne to ide celkom bez problemov az na to, ze neviem ako mam zacat hru...resp. ako vytvorit partu. Tuknem do krmy a nic...popohyboval som sa po tom zaciatku snad vsade (sak moc sa ani nedalo) a nic...ako mam vlastne zacat? vdaka
V ty krčmě by to mělo jít normálně snad vybrat... ale už si to moc nepamatuju..
teď jsem se ti chtěl podívat, ale hra mě vykopla s errorem, a ani se nespustila.To byl i důvod proč jsem to přestal hrát, každou chvíli mě to spadlo / vytuhávalo. Lepší nehrát. Co jsem to pár odpolední přesto hrál, tak mně to přišlo až tuze hardcore. Samej Save/Load. Hordy nepřátel na strašně slabou partu.

Už jsem asi taky zlenivělej.
show must go on..
Fe3C
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Fe3C »

Aha, no v tej krcme som nikoho nimal tak preto sa pytam...Inak ked vravis ze nic moc tak teraz neviem...asi to nemusim ani ja...mam radsej trosku lahsie zanre ako NWN a BG2...diky aj tak za ochotu
AMD X2 5000+, 2x1 GB DDR2 800 , Asus M2N SLI Deluxe, Asus GF9600GT, SB Audigy 4
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“