hmm, bezva...tak ale napiste co se vam na tom nelibi...Opty píše:neni nic horsiho nez web pouze ve flashi
Weby
- jbem
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- sheriff.wiggum
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- jbem
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
tak delat forum ve flashi je fakt o hubu....ale zatim mi nikdo nevysvetlil, proc se mu web ve flashi nelibi (krome pluginu a ten ma kazda nova verze browseru - myslim)..velikost....to je na kazdym jak to udela velky kolik tam da obrazku a tak...neprehlednost?..jaka neprehlednost?..neprehlednej muze byt i web delanej v php......a kdyz to nepatri na web, tak na co to teda je?sheriff.wiggum píše:např to že musím mít plugin, jsou to grafický orgie atd atd. flash je pěkná kravinka ale na web zatím nepatří - velikost, nepřehlednost ... dokážete si představit toto fórum ve flashi? jak bude velke? a co chudak server?
jako je mi jasny ze na weby typu zive.cz a neco takovyho, nebo i pctuning.cz se flash nehodi, ale nevidim nic spatnyho v tom, ze nekdo ma treba webblog nebo nejakou stranku na ktery nehodla kazdej den pridavat novinky a clanky, celou ve flashi...
- Mili
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Jinak k tématu. Já vytvářím stránky v PHP, XHTML, CSS, trochu JavaScript a taky používám databázi. Co se hostování týče, mám všechny na wz.cz ale občas vidím, že to pro ně není to pravé ořechové. Uvažuju o kgb.cz, tam maj hezký ceny
Máte s ním někdo zkušenosti?
Co se Flashe týče, také ho nemám moc v lásce. Stránky se zbytečně dlouho načítaj a na webu mi jde o informace, proto mám rád přehledné weby bez přebytečné grafiky. Flash je grafika, jak tu bylo řečeno.
Co se Flashe týče, také ho nemám moc v lásce. Stránky se zbytečně dlouho načítaj a na webu mi jde o informace, proto mám rád přehledné weby bez přebytečné grafiky. Flash je grafika, jak tu bylo řečeno.
- Nox.lbc
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
brm brm brm
K tématu: Asi jako většina dělám v XHTML s CSS, PHP (4 i 5) a MySQL .. JavaScript moc ne ...
Editor: PSPad
CSS: TopStyle
MySQL: PHPMyAdmin
Server: Apache
mám web http://www.rival.cz na pipni.cz ... ale nejspíš půjdu někam na placený, protože tam je hodně výpadků ... pročež to je free ;-)
Editor: PSPad
CSS: TopStyle
MySQL: PHPMyAdmin
Server: Apache
mám web http://www.rival.cz na pipni.cz ... ale nejspíš půjdu někam na placený, protože tam je hodně výpadků ... pročež to je free ;-)
Nikdy se nesměju nejlépe, mám strach, aby to nebylo naposled.
- €agle
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Promazano OT
2marabod: Priste zkus nejdrive hledat (treba v googlu) a pokud nic nenajdes, poloz svuj dotaz pokud mozno do nejakeho tematu odpovidajiciho svym obsahem tvemu dotazu, pripadne zaloz tema nove.
2marabod: Priste zkus nejdrive hledat (treba v googlu) a pokud nic nenajdes, poloz svuj dotaz pokud mozno do nejakeho tematu odpovidajiciho svym obsahem tvemu dotazu, pripadne zaloz tema nove.
Eagle3D Engine under developement
Hledáme do firmy schopného ASP/VB.NET/C# programátora, více po SZ
Hledáme do firmy schopného ASP/VB.NET/C# programátora, více po SZ
- Bogy
- Začátečník

-
- sheriff.wiggum
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- pajlot
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
treba http://www.xploaded.cz ?jbem píše:tak delat forum ve flashi je fakt o hubu....ale zatim mi nikdo nevysvetlil, proc se mu web ve flashi nelibi (krome pluginu a ten ma kazda nova verze browseru - myslim)..velikost....to je na kazdym jak to udela velky kolik tam da obrazku a tak...neprehlednost?..jaka neprehlednost?..neprehlednej muze byt i web delanej v php......a kdyz to nepatri na web, tak na co to teda je?sheriff.wiggum píše:např to že musím mít plugin, jsou to grafický orgie atd atd. flash je pěkná kravinka ale na web zatím nepatří - velikost, nepřehlednost ... dokážete si představit toto fórum ve flashi? jak bude velke? a co chudak server?
jako je mi jasny ze na weby typu zive.cz a neco takovyho, nebo i pctuning.cz se flash nehodi, ale nevidim nic spatnyho v tom, ze nekdo ma treba webblog nebo nejakou stranku na ktery nehodla kazdej den pridavat novinky a clanky, celou ve flashi...
- sheriff.wiggum
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- niatheppe
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Flash je dobrej, tyhle vaše kritiky na něj sou zcestný, nevim jaký blázna by napadlo udělat fórum ve Flashi
Má podle mě obrovskou budoucnost. Souhlasim s tim, že to neni web v pravim slova smyslu, ale je to strašně silný nástroj. Námitky jako že je to nepřehledný
no myslim, že za to asi nemůže Flash. Stránky v něm udělaný se hodí pro pěknou elektronickou prezentaci třeba nějaký firmy, kde nejde o to aby se aktualizovalo každou hodinu a bylo hafo textu.
- sovicka
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
-flash se nechová ve všech prohlížečích stejně, i když by mělniatheppe píše:Flash je dobrej, tyhle vaše kritiky na něj sou zcestný
-flash je velmi HW náročný, takže starší PC si téměř nškrtnou nebo jedou na 100% CPU
-flash je neindexovatelný jakýmokoliv vyhledávacími boty
-tvorba flashe bez lama-nástrojů je dost složitá
-flash netvoří ani při samotném vložení do stránky validní kód
-ve flashi nefunguje pravé tlačítko, označování textů = obrovská nevýhoda
Toto jsou hlavní důvody bránící rozšíření flashe. Sic je to mocný nástroj (dle tebe), ale v praktickám použití by se měl vymítit, pokud nepočítám stránky kde je to nutno, nebo kde na výše zmíněných faktorech nezáleží. (nebo jsou použity ony "grafické orgie" jak napsal kdosi výše)
Francie ... sladká Francie
- niatheppe
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Jo samozřejmě některý věci beru. Já sem to ale psal, že pro některý typy stránek je naprosto nevhodný, ale někde si dokážu představit jeho užitečný umístění. HW náročnost, no nevim jestli má cenu koukat furt na nějaký starý kompy, to by se nikdy nikam nic nehlo. Ale takový pětikila už to zvládaj, navíc novej Flash 8 má výsledný animace mnohem míň náročný než předchozí verze. Jak řikam je to specifický nástroj s hodně velkou budoucností.sovicka píše:...
- zombux
- Odborník PCT

- Drom
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: Weby
Máte vlastní web?
Tak na pul, ale da se rict, ze ano (starej, novej nezverejnenej a moje projektiky)
V čem ho programujete?
gEdit - kod, css
GIMP, Inkscape - grafika
jinak HTML a XHTML, CSS1/2 obcas me nuti laborovat s javascriptem, pomocny skriptiky v nekdy bashi
Máte placenou stránku nebo zdarma?
Oboji, ale placenou moc nevyuzivam, diky praci mam pristup k vice serverum a zdarma prostor, prostredky a podobne.
Jak dlouho už ho máte a jak vám tam chodí lidí?
Hm, tenkrat sme byli na mujweb.cz, to bylo nekdy 1999 nebo 2000 :)
Samostatnou stranku mam tak od roku 2002 a jednou za dva roky ji aktualizuju (proto mam ted uz skoro udelanou nvou) :)
http://web.archive.org/web/*/http://dwec.webpark.cz lol, po presunu na webpark 2001 :)))
Navstevnost me nezajima.
Tak na pul, ale da se rict, ze ano (starej, novej nezverejnenej a moje projektiky)
V čem ho programujete?
gEdit - kod, css
GIMP, Inkscape - grafika
jinak HTML a XHTML, CSS1/2 obcas me nuti laborovat s javascriptem, pomocny skriptiky v nekdy bashi
Máte placenou stránku nebo zdarma?
Oboji, ale placenou moc nevyuzivam, diky praci mam pristup k vice serverum a zdarma prostor, prostredky a podobne.
Jak dlouho už ho máte a jak vám tam chodí lidí?
Hm, tenkrat sme byli na mujweb.cz, to bylo nekdy 1999 nebo 2000 :)
Samostatnou stranku mam tak od roku 2002 a jednou za dva roky ji aktualizuju (proto mam ted uz skoro udelanou nvou) :)
http://web.archive.org/web/*/http://dwec.webpark.cz lol, po presunu na webpark 2001 :)))
Navstevnost me nezajima.
Naposledy upravil(a) Drom dne úte 17. led 2006, 00:26, celkem upraveno 1 x.
- Drom
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Flash je uzavreny formatsovicka píše:-flash se nechová ve všech prohlížečích stejně, i když by mělniatheppe píše:Flash je dobrej, tyhle vaše kritiky na něj sou zcestný
-flash je velmi HW náročný, takže starší PC si téměř nškrtnou nebo jedou na 100% CPU
-flash je neindexovatelný jakýmokoliv vyhledávacími boty
-tvorba flashe bez lama-nástrojů je dost složitá
-flash netvoří ani při samotném vložení do stránky validní kód
-ve flashi nefunguje pravé tlačítko, označování textů = obrovská nevýhoda
Toto jsou hlavní důvody bránící rozšíření flashe. Sic je to mocný nástroj (dle tebe), ale v praktickám použití by se měl vymítit, pokud nepočítám stránky kde je to nutno, nebo kde na výše zmíněných faktorech nezáleží. (nebo jsou použity ony "grafické orgie" jak napsal kdosi výše)
- zombux
- Odborník PCT

- Drom
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Pro me jo. Ja jsem odkazan na libovuli, jestli Macromedia vyda nebo nevyda plugin pro muj system a ja si budu moct precist/neprecist ty stranky, ktere lidi delaji ve flashi.zombux píše:to myslím není vyloženě na škodu... argumenty že něco je uzavřený a není opensource jsou zcestný...Drom píše:- Flash je uzavreny format
- zombux
- Odborník PCT

to je bohužel "výhoda" linuxu, přeber si to podle svýho... kromě toho v textovým browseru ti to je celkem k ničemu, ne?Drom píše:Pro me jo. Ja jsem odkazan na libovuli, jestli Macromedia vyda nebo nevyda plugin pro muj system a ja si budu moct precist/neprecist ty stranky, ktere lidi delaji ve flashi.
ignorelist: kremrole a dezoláti
- karf
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: Weby
mamBogy píše:Máte vlastní web?
píšu v PsPaduBogy píše:V čem ho programujete?
webzdarma. časem pro větší soubory nebo přesuny server domaBogy píše:Máte placenou stránku nebo zdarma?
pořád nějak neni čas to dodělat takže skoro nikdo.Bogy píše:Jak dlouho už ho máte a jak vám tam chodí lidí?
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64