Fair Use Policy

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

spirit64
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od spirit64 »

Já taky nechápu co vy nechápete, i když mě 10 GB u UPC při 1 Mbit/s připadá někdy málo, nenadávám a neokapuju tu na ostatní.

2Achilies : Já to tak taky vidím. Ostatně jsi to mohl vidět ve smlouvě :wink:
Bruk600
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Bruk600 »

Pořiď si Wi-Fi jako mám já- (80Kb/s za 480,-Kč) a můžeš stahovat stále,data 1DVD tak za měsíc.To už se omezit nedá.
Kdybys býval mlčel,tak bys zůstal filozofem.
Achilies
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Achilies »

spirit64 píše:Já taky nechápu co vy nechápete, i když mě 10 GB u UPC při 1 Mbit/s připadá někdy málo, nenadávám a neokapuju tu na ostatní.

2Achilies : Já to tak taky vidím. Ostatně jsi to mohl vidět ve smlouvě :wink:
Jasně, že jsem to viděl ve smlouvě, ale bohužel jsme akutně potřebovali net a jiný provider tenkrát v Brně-střed nebyl, tak jsem musel vzít co je - už tenkrát se mi to nelíbilo, ale jak říkám - nic jiného jsme dělat nemohli. Je to jako tenkrát s telecomem - pokud jste chtěli pevnou linku, museli jste jít k Telekomunistům, i když jste byli nespokojeni. Šel bych k Netboxu z fleku (to mi věřte), ale on je všude jen ne v naší části města :sad:
Athlon64 X2 4200+@2.6GHz,MB Gigabyte GA-M52L-S3 (rev.1.0),ATi Radeon x1950 Pro (648/1440),2x2GB A-DATA DDR2 800,Seagate 320GB 7.2k 2MB,SoundBlaster Audigy4, Samsung WriteMaster DVD, Fortron 400W, Creative Inspire T3030 2.1, 19" LCD HP L1940T
DEXTER507
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DEXTER507 »

Ahoj, nechce se mi kvuli tomu zakladat novej thread a tenhle je k tematu :roll:

Mam trosku jinej FUP (kdyz prenesu 100 mega tak se mi snizi rychlost z 512 na 256, kdyz stahnu dalsich 50 tak jde rychlost na 128 atd. (hodnoty za den) :sad: )
Proto bych se chtel zeptat, jestli jde omezit nejak preneseny data pri brouzdani po internetu? Mam vypnuty cookies (a nejak to nepomaha :) ) pouzivam Firefox. Dik za odpovedi
NoTHX
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od NoTHX »

cookies tak velký nejsou :) jestli chceš snížit přenosy tak leda vypnout obrázky, nebo míň serfovat :wink:
DEXTER507
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DEXTER507 »

Dik moc :) :) skoda ze to nejde. vypada to ze budu muset zacit vic hrat a min chodit na internet :lol: :lol: (nebo nedej boze chodit ven :-D :-D )
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“