5.1 repraky do 3000 Kč

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

NobodyLovesMe
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od NobodyLovesMe »

Sleepy.664 píše:
Myslím, že "kvalitou bez kompromisů" (o těch kompromisech by to u Z-5500 bylo na delší povídání :roll: ) si zkončil a že se budeme moct vrátit k reproduktorům do 3000Kč...
nechceš mi o těch "tvých" kompromisech napsat PM?Docela by mě to zajímalo.
NobodyLovesMe
Začátečník
Začátečník

"Výhodou jsou velmi dobré basy v satelitech, sice zabírají až na 30-ti Hz, ale přesto jsou basy velmi dobré, stejně tak u surroundů, které ovšem zabírají až na 40-ti Hz. A nyní jak je mým zvykem…"

Ten recenzent je buď magor a nebo tenhle nesmysl vyčetl z "ťamanského" manuálu a nenapadlo ho,jakou blbost napsal.Kdo tohle napíše není způsobilý psát recenze.
Cici
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cici »

Doporučil bych ti Repro SW-5.1 Genius. :roll:
PLS. Odpusťte si komentáře, že proto že je mám taky.
Není to žádnej luxus, ale za 2500 jak sem je koupil myslím, že docela slušný. Jinak u domácího kina mám lepší, ale ne za 120 000. :-D :-D :-D
Ale na takových se MP3 moc dobře neposlouchaj. :twisted:
Takže ty Geniusy by byly myslím solidní. 8-)
MSI 648 Max, Intel Pentium 4C 2,4 GHz (2411@2534) Northwood, ATI Radeon 9800 Pro, 512 MB DDR RAM, Genius SW-5.1 Home Theater
bmobil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bmobil »

Nechapu proc se tady hadate. Ja vam reknu co mate delat. Odlepte si z policek vsechny ty satelity a kyblicky kterym rikate Subwoofery a odneste je nekam do ekocentra at z toho udelaji popelniky. Pak si kupte nejakou dobrou Hi-Fi tower! :wink: Ja pouzivam svou Aiwu 2x150W + 2x50W + Subwoofer no a to radsi nechtejte vedet 8-). Je mi jasny ze jedu jen ve stereu ale nadela to tolik bordelu ze je to v podstate jedno. Jo a samotnemu autorovi threadu bych doporucil nez si koupi repraky tak at si koupi nejakou zvukovku. Zkousel jsem asi 2x hrat hru s int. zvukem a bylo to o infarkt. Jeste jsem nevidel slusnou int. zvukovku at ma kanalu kolik chce :? Cau
..full throttle..
NobodyLovesMe
Začátečník
Začátečník

Ta Aiwa bude určitě neskutečné hi-fi,ale každému podle jeho požadavků a možností.Myslím že většina rozumných lidí by věděla po čem šáhnout,jen na to mít prachy.
adelax
Nováček
Nováček

Příspěvek od adelax »

Genius HT nebrat,sice jsou ze dřeva ale to je všechno. Udávané výkony (45W sub a 15W na kanál) nejsou výkony repro ale max. zatížení výstupu zesilovačů TDA použitých v HT.Jsou to obyčejné zesilovače v IO a mají velké zkreslení.Značku repro jsme při testování nezjistily. Projevující se jev hučení a ne dunění je následkem použití oněch nekvalitních TDA zesilovačů.

Pokud chceš kvalitu za rozumné peníze, investuj do Creative 5900. Jsou dvoupásmové,mají pěkný design. Kdysi sem měl Creative, tuším T3000 2+1 a i ty hráli kvalitativně lépe než HT. Věř,to dřevo je u HT jen na okrasu a ne ku prospěchu audiu!
AMD Athlon 64 X2 4200+ core Manchester --- DFI LanParty NF4SLI-DR - nForce SLI --- 2x 512MB DDRII Kingston --- Microstar Radeon X1600, 256MB, PCIe --- Audigy ZS + Creative MegaWorks 5.1 --- 2x LG SuperMulti 4163B + magnetooptika IOMEGA--- Hitachi DeskStar 250GB HDD --- 17" LCD monitor IBM 1280x1024 --- Bluetooth+5in1 CardReader --- myš+klávesnice: Creative Desktop Wireless 8000 --- INTERNET: Karneval TURBO 4000 kbit/s. Notebook: IBM T43 (Centrino 1.8, 1GB RAM,80GB HDD,DVDRW)
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od crashPC »

loool popelniky :-D vis ja bych dnes tak moc hi-fi nevykrikoval protoze dnes je hi-fi asi tak 1% z udavanejch vyrobku na trhu. to ze to dela kraval neznamena ze je to kvalitni. pokud to dela kraval tak to znamena ze mas hodne citlivy mnenice takze to taky zas tak kvalitni nebude :lol: .
Huceni toho subiku je zapricineny vsim. snad uz jen tim ze na ten subik koukate tak se mu chce hucet :lol:
co se tyce zvuku, potrpim si na presnosti a to altecy maj (i kdyz v sobe maj IO, tak sou dobre napajeny) - zadej hukot ani dozvuky. proste hraje pevne. to ze mi to totalne nerozboura barak uz neni podstatny.
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“