add: FaceClassic je treti nejhranejsi mapa UT04
http://ut2004stats.epicgames.com/index.php?stats=maps
Moderátor: Baneshee

nebylo, to znej udelali v 2k3 a v 2k4 to jenom posadili na prdelpilarius píše:To je pravda, UTcko bylo vzdycky takovy barevnejsi...
Myslim ale, ze to nebude zase takovy problem - nevime, jak byla nastavena gamma apod. a i tak to bude skvela hra.
Na nakup 2k4 uz je trosku pozde, ale pro me ty 400 byly skvela investice.

Nauč sa používať tlačítko EDIT...phz^ píše:je videt ze ste nehrali UT99 oproti tomu je kvejk jenom hopsacka

UT2003 nekupuj, nema to cenu. UT2004 je to same s omackou, do nej by se investice snad jeste vyplatila. Quake 4...singleplayer byl pekny a pokud ti sedi ten styl, tak proc ne.MichiGen píše: Nauč sa používať tlačítko EDIT...
EDIT: () Ked sa tu uz bavite o tom co bola ako dobra investicia, planujem objednat nejake hry vratane Quake 4 za 178kc
a rozmyslam ci este nieco k tomu, Unreal 2003 alebo 2004 alebo Tribes Vengeance alebo Pariah?Tribes ma bavilo asi viac ako Unreal.
Hele, klid...phz^ píše:...

Singleplayer muze prinest neopakovatelny zazitek... (pro me napriklad Mafia, Halo, Prey, castecne Half-Life 2).Highlander píše:no já bych rekl presnej wopak...singl w dnesni dobe internetu za par korun nema zadnej smysl, jedine multiplayer.Adisisis píše:pry ma byt i nějaky singl co je na tom pravdy jestli je to jenom multiplayer tak je to na prd

pokud porovnam ut03 a 99 tak ut03 je jasnej komix a starej k tomu ma hodne daleko, starej ma takovy barvy ktery si k tomu hodej zadne vylozene barevne disko se fkat nekoná. a to ze pridali dejme tomu face kterej se hral jenom na publicach jinak v ligach moc ne uz je proto ze je to strasna mapa uz jenom kvuli ten dvou vezim, ale konec ot stejne se nic nevyresi .)Hele, klid...
Puvodni UT jsem hral asi dva roky (spis tedy offline nez na LANce). Bylo krasne barevny a stale je, zadny ne ze ne.
UT2003 jsem hral asi rok...ano, byl to propad oproti puvodnimu UT, ale stale me to bavilo, takovy Bombing Run...mlask.
UT2004 bylo kazdopadne zlepseni oproti UT2003 - navrat Face, pridani ONS, vCTF, ale to uz s UT nemuzes srovnavat co je lepsi nebo horsi, to jsou proste jine hry.
UT3 smicha UT a UT2004, co vic k tomu dodat.
Jen poznamenam, ze DM me nikdy nezajimalo a v zdanem z dilu jsem se mu nijak prilis nevenoval.

To uz je tvoje chyba, ze si neumis nastavit brightness a gammuphz^ píše:pokud porovnam ut03 a 99 tak ut03 je jasnej komix a starej k tomu ma hodne daleko, starej ma takovy barvy ktery si k tomu hodej zadne vylozene barevne disko se fkat nekoná. a to ze pridali dejme tomu face kterej se hral jenom na publicach jinak v ligach moc ne uz je proto ze je to strasna mapa uz jenom kvuli ten dvou vezim, ale konec ot stejne se nic nevyresi .)
No tak rasa Necris pouziva vsechny padle, at uz lidi nebo emzaky -- uvidime, co potkame.phz^ píše:jakej je necris alien ? to spis scaarjove ne ?.)ale klasicke "alieni utoci" v podobe Necris by fungovat mohlo![]()