Projekt Andrej Eurocase

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

andrejP
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od andrejP »

Tak jsem dodělal to okno.Trochu jsem ho zabrousil pilníkem a utěsnil gumou kterou mi známej vytáhl z mechanismu otevírání okének u staré škodovky.Pravej horní roh se mi ted lehce odchlípnul ale hned to dám do pořádku.Hodnotte plz.

Obrázek

Obrázek
CPU: Intel Celeron D 335 2,8 GHz, Motherboard ECS 848P-A, 768 MB RAM, GPU: Inno3D GeForce 6600 256 MB, CD-RW, DVD-ROM, Harddisk Seageate Baracuda 80 GB, Case: Klasická Eurocase, Zvuk: Integrovaná Realtek AC97, Genius SW 5.1 Value, ADSL Modem Well Asu-8000
Xan
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

no nevipadá to spatne ale chtelo by to lepsi fotky zda se me to trochu kriví (ta guma)
andrejP
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od andrejP »

Máš pravdu.Na ty prvni fotce mi to také připadá trochu křiví ale když se na to kouknu ve skutečnosti tak to křivý není :o
CPU: Intel Celeron D 335 2,8 GHz, Motherboard ECS 848P-A, 768 MB RAM, GPU: Inno3D GeForce 6600 256 MB, CD-RW, DVD-ROM, Harddisk Seageate Baracuda 80 GB, Case: Klasická Eurocase, Zvuk: Integrovaná Realtek AC97, Genius SW 5.1 Value, ADSL Modem Well Asu-8000
Kopi.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kopi. »

Kdyby tam nebyly ty komponenty, tak si myslim že koukam do autobusu :roll: :lol:
Ale nic ve zlym. Jestli se to líbí tobě, tak je to ok... :wink:
Maciiiiik
Nováček
Nováček

A tož jakož takož

Příspěvek od Maciiiiik »

Docela pěkný no, a ohledne toho skla doporucuje sklo(mam tam 5mm s broušenými hranami) a je rozhoďně lepší než nějaké plexi(halvně to sklo není elektrostatické!!! což mě dost štvalo)

Inak můj case(hehe mám ten same euroš)

http://forum.pctuning.cz/gallery/albums ... G_0339.JPG
http://forum.pctuning.cz/gallery/albums ... G_0097.JPG
http://forum.pctuning.cz/gallery/albums ... G_0333.JPG

Jo a kdyz sem teda použil to sklo tak jsem ho samožřejmě nemohl vrtat. Talže je přilepený jakými spešl lepidlem, kterým se lepíokna do aut - něco na bázi gumy, když to ztvrdne(většinou když je rozflákané a musí se vyměnit - trošičku mi zbylo) :-D [/img]
andrejP
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od andrejP »

Pěkný.Jsem rád že nejsem sám kdo používí tenhle Case :-D Ale chtělo by to uptavit ten předek.Vůbec ale nevím jak.To prohnutý modrý mi na tomhle casu prostě nesedí :cry:
Lubitel
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lubitel »

cakal som jednofarebnu izolacku. tato sa mi tam nehodi. vlastne sa mi tato nehodi nikde kde je vidiet.

co sa tyka tych noziciek, tak tie su podla mna az moc decentne a aby si ich niekto vsimol, musis mu pichnut nos pod skrinku.
kym to slape, tak je dobre
ked to zhory, je to v hajzli
andrejP
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od andrejP »

Ty nožičky ale neměli být o vzhledu ale o lepším sání vzduchu ze spoda a odhlučnění. :wink:

Tady jsem udělal návrh chlazení.Každé kolečko je jeden ventilator.Ten uplne nahore je ventilator zdroje a ventilator procesoru urcite poznate.Ty na zadni a predni strane jsou prodavne ventilatoru.Jeste jeden je na grafické kartě ale ten není znazornen.myslite si ze takoveto chlazeni bude dobre?

Link zde ---- http://www.webandrej.ic.cz/navrh_chlazeni.gif ---- Link Zde
Maciiiiik
Nováček
Nováček

Příspěvek od Maciiiiik »

JO takhle mam vyresen chlazeni taky. :) , ale vsude se pise at udelate v case pruvan(nerikam ze ne) ale z duvodutoho ze se u nas na koleji extremne prasi, tak mam vsechny ventilatory nasmerovane ven(myslim ten predni a ten zadni). Takze tam vznika trosku podtlak a tak tema dirkama co mam v case (aj to velkou) se nasava okolni vzduch a ne ten co je uplne na zemi :-D Procesor si samozrejme saje tunelem. Toto asi vse - este jedna vec mam skoro vse chalzeno pasivne az na procesor a zdroj(do toho nerad zasahuju)
Sestava tato: MSI KT4 Ultra SR, AMD 2000+ XP, grafika 9600 Pro,
(o zbytku psat ohledne chalzeni je podle me zytecne - napr teplo z disku se stejne rozvadi do case) Tot zatim vse
andrejP
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od andrejP »

Takže.Neon nainstalován.Docela se mi to líbí(Zatím jen to okno a neon). Ted budu řešit předělání čela PC.Prostě něco jinýho místo toho modrýho předku dole.Ted si o mě asi reknete že sem debil ale jak se sundavá to čelo? Proboha vždyt jsem se o to snažil asi 15 minut.Odhaknul jsem skřipce(4) a odšrouboval dva šroubky.Nic jiného jsem tam nevydel co by to mohlo držet.Neví někdo?A hlavně mi prosím navrhněte jak by se dalo upravit to čelo.

Ještě jsem tam přidal jeden přídavný ventilátor.Je dole připevněn na plechu čela a fouká vzduch dovnitř.Zatím ho ale nemám čím přišroubovat :-D

Obrázek

Obrázek
Lubitel
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lubitel »

preco si dal neon prave dole? podla mna je najlepsie mat ho na boku v zadu. odtial svieti takmer vsade a nebudes mat take tmave zakutie okolo CPU.
kym to slape, tak je dobre
ked to zhory, je to v hajzli
andrejP
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od andrejP »

Já jsem ho zkoušel dávat na jiná místa ale tady se mi líbí nejvíc :P a stejně by tam nebylo na neon místo.
Maciiiiik
Nováček
Nováček

oddelani predku

Příspěvek od Maciiiiik »

No tu predni stranu oddelas jak si psal ty 4 skripce a 2 sroubky. Ale muze ti to maximalne drzet nejaka mechanika(CD a i klidne s disketovka) tak zkus je napred vydelat a pak v klidu oddelas to celo. 8-)
andrejP
Začátečník
Začátečník

Re: oddelani predku

Příspěvek od andrejP »

Maciiiiik píše:No tu predni stranu oddelas jak si psal ty 4 skripce a 2 sroubky. Ale muze ti to maximalne drzet nejaka mechanika(CD a i klidne s disketovka) tak zkus je napred vydelat a pak v klidu oddelas to celo. 8-)
Njn.Mám zničený dva šroubky u mechanik a nemůžu je dostat ven.Budu je muset odvrtat :(
Poplik
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

fííha

Příspěvek od Poplik »

no to je teda celkem radikální tuning 8)
WEEEEEEEEEEE!!
Radeon9550
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Radeon9550 »

Zatimto nevypada spatne.Az na ty izolacky,ale kdyz se ti to libi tak proc ne.Ten neon fakt dej uplne do zadu k bocnici.Jeste ten prestrik a myslim ze je to celkem povedeny :)A jeste jsem zapomel to celo by si mohl upravit :-D :-D
PROCA:IntelP42.8@3.4ghz-TT BigWater,LGA775,ASUS P5P800,512MBDDR 400 kingston,80GB Maxtor,Case:Mercury Elite prid.vetrak Arctic Fan 3,GeCube9550Gt 128MB-128bit-526/256(512) koupim pravou bocnici(Zpohledu ze predu) na tuto case http://www.alzasoft.cz/DetailPage.asp?D ... d=18842945
andrejP
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od andrejP »

Chtěl bych upravit čelo asi takto:
1.Mechaniky přesunout dolů
2.Panel s regulací otáček a různými spínači a přepínači
3.Do uplne horni 5.25" pozice dát vyrobenou záslepku z hrubé plechobé sítky a za ní dát dva mini větráčky(Nyní by byly obsazeny všechny 5.25" pozice)
5.Přestříkat ten modrý spodek na černo nebo na stříbrno a stejně tak ten malý modrý šmejd uplně nahoře.

Dále bych chtěl celý plech nahoře stříknout na stříbrno a umístit ventilátor na sklo(do středu)A to by bylo prozatím všechno až na nový zdroj a úpravu kabelů.To ještě budu muset vyřešit nějak jinak. :-D
melandr
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od melandr »

kazdej nejak zacinal :) (ja jsem jeste ani nezacal ) a aspon na tom dela :D rozhodne to vypada lepe nez na zacatku :wink:
Radeon9550
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Radeon9550 »

Celkem se tesim az do toho tenkeho skla budes rezat diru na vetrak. :o Mechaniky dole nevim jestli budou pekne ale bude to zajimave :?
PROCA:IntelP42.8@3.4ghz-TT BigWater,LGA775,ASUS P5P800,512MBDDR 400 kingston,80GB Maxtor,Case:Mercury Elite prid.vetrak Arctic Fan 3,GeCube9550Gt 128MB-128bit-526/256(512) koupim pravou bocnici(Zpohledu ze predu) na tuto case http://www.alzasoft.cz/DetailPage.asp?D ... d=18842945
andrejP
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od andrejP »

Tak ted celou case stříkám.Bočnice budou stříbrný(metalíza) a ostatní plech bude černý(lesk).Záslepky a takovýty modrý panelu v předu budou taky stříbrný.Už na tom pracuji
Odpovědět

Zpět na „Projekty“