řada seagate 7200.7 je velice nepovedené řada ... ale protože si neměl nic jiného tak to chápu že to nevíšdanduo píše:jsem rad,ze jsi to vzal takhle,vetsina lidi by se hadala az do morku kosti...rada 7200.7+ je rada (viz forum,ktera se neprehriva,je ticha a vubec rychla...jsem zvedavej na ty seagate co mi prijdou:))
http://www.svethardware.cz/art_doc-3B96 ... 5F4A6.html
pokud máš PATA verzi je to OK hluk není tak výrazný ale výkon je njeslabší ze všech disků v té době ... a teplota je naopak nejhorší ...
pokud Máš SATA verzi tak to je vyhlášený řvoun a vůbec jeden z nehorších disků celkově ...
pokud si teď objednáš seagate dostaneš nejlépe 7200.9 která už je uplně někde jinde avšak na špičku opět nemá ... HITACHI,Samsung?western sjou daleko lepšími disky ... zejména nový WESTERN DIGITAL XL 16MB SATAII je komplexně nejlepším diskem ... výkonem v nejlepší 3ci ovšem velice tichý s malými vibracemi a halvně je to zdaleka nejchladnější disk v testech do raid pole je také nejvhodnější ...
pokud sis obědnal Sesgate opět je to tak trochu chyba když za stejné peníze můžeš mít daleko lepší disk ... navíc pokud sis obědnal 7200.8 tak si udělal tuplem blbost