Diablo 3

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
XuB4nU
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od XuB4nU »

Walker píše:DII neni RPG .... je to bezducha mlaticka , nic jinyho nez rubat a rubat......ale bavilo me to :)
k bezduche mlaticce bych to neprirovnal...vem si jake mas moznosti v DII a jake mas v klasicke FPS ?...

jinak D3 je vy vyvoji uz asi 4roky ,ale pred dokoncenim se jim hra po hratelnosti moc nelibila,takze predelavaji (udajne) .
A ten flam o tom,ze D3 bude vysel z toho,ze v nejakem mailu bylo psane o tom,ze se dela hudebni soundtrack na D3...
Blizzard didn’t make any allusions about a possible Diablo 3, but this didn’t stop rumors from circulating.

After Bill Roper’s resignation,
it looked like there wouldn’t be any sequel to Diablo, even though Blizzard North had started to look for experienced designers.

But after Ropers’s announcement that his new studio will launch Hellgate: London, an employee of the Bratislava Symphony Orchestra posted on DiabloII.net information according to which the orchestra is currently working at the soundtrack for Diablo 3.

Actually, the information was received as an e-mail whose content was this:
“I am musician in Czech Republic. I play not with one orchestra but with many depending on work. I have recently been to Bratislava in Slovak Republic for recording sessions with local Radio Symphony Orchestra, where we just recorded music for Diablo 3.”

The information might contain some truth, because the same orchestra recorded the music for the add-on of Diablo II: Lord of Destruction.

Obviously Blizzard didn’t make any comments.
Na tomto světě jsou dva typy lidí - dobří a zlí. Ti dobří lépe spí
a ti zlí se daleko radši probouzejí.
....Woody Allen
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Sir_-_Death »

Dvanáctého dubna 2007 Blizzard ohlásil další, v pořadí již druhou, akci BlizzCon 2007. Bude se konat 3. a 4. srpna 2007 v Convention Centre v Anaheimu, v Kalifornii. Kromě toho, že je to setkání fanoušků her Diablo, Starcraft a Warcraft, se mohou objevit dotazy právě na pokračování - Diablo 3.
Že by svitla naděje :roll:
MichiGen
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichiGen »

CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Sakra, letos to už musí ohlásit!!!
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

To, ze Diablo III bude bylo jasne odjakziva.. nechat si utect miliony USD s takto rozbehlym projektem by si nechal snad jen uplny magor..
WOW uz nejak prestava rust.. navic se ma objevit par novych MMORPG takze co jineho by asi mohli delat.. letos to imho ohlasej..
xanathar
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xanathar »

Na D3 se docela těším, mohli by tam vrátit to náhodné generování příběhu co bylo v D1, to byl docela mazec...
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

tnema
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od tnema »

Taky bych si moc přál aby ti už trojka byla, ale obávám se že toho 29.6 to asi nebude, ale rád bych se mýlil, spíš to vidím že ohlásí kdy je plánováno vydání, v lepším případě že na něm dělají, kdo ví.
ntb alzabook/rtx3070
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

Odhaleni rozhodne neznamena, ze to vyjde.. :roll:
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Reklama s Tyraelem na blizzplanet napovídala, že by ho už konečně mohli ohlásit. Teď mám strach, že ho v Paříži neohlásí, ale nechaji si ho "možná" na blizzcon.
Rytmus
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od Rytmus »

diablo 2 mne bavila tak doufam ze mne 3 nezklame
Dex_Holland
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Dex_Holland »

Věřím že nezklame nikoho, a až to vyjde, tak to budou lidi zase pařit deset let ( do vydání dalšího :-D )
Vodnik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vodnik »

Doufám, že z toho udělají důstojného nástupce WoW
vss Vodnik DrC+ (kp)
Dex_Holland
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Dex_Holland »

Tak ja doufam, že to nebude mmorpg. Spíš bych rád aby to bylo něco na zpusob hellgate london
Nightavanger
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nightavanger »

nekde sem slysel ze to bude dalsi mmorpg ale nvm nvm jestli se jim ot vyplati -> je tu wow , aoc ceka se na warrhammer online....
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Já doufám, že D3 MMORPG nebude. Mně vyhovuje styl jedničky/dvojky. V singlu natrénovat buildy a vrhnout se na battle.net :) Na onlinovky nemám čas, takže v tomhle směru by pro mě bylo nový Diablo zklamáním.
Vodnik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vodnik »

Jenže doba poněkud pokročila a s hrou stylu Bnet už dneska nikdo neprorazí. Navíc potřebují zúročit zkušenosti z vývoje WoW a taky ty kolosální serverové farmy co nakoupili a které se teď začínají trochu nudit.

Jako MMORPG bych to rozhodně hrál, na nějakou singlovku nebo party hru v pár lidech už moc zvědavej nejsem
vss Vodnik DrC+ (kp)
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

games.tiscali píše:Stránka komunikačního programu Xfire nechtěně vyzradila, že na akci Blizzardu 28. června v Paříži bude oznámena nová hra.
To jsem zvědav, co to bude :)
Revealman
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Revealman »

Podle mě je skoro jasné, že to bude Diablo III :) Nebylo by špatné, kdyby to bylo MMORPG, wowko mě baví, ale časem to bude chtít změnu :D (AoE mě moc neuspokojil.)
bigbastard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od bigbastard »

NO sem zvedav druhy dil me bavil
CPU Intel 486 DX2 66Mhz, MB Intel Classix, Grafika S3 Trio 2MB, RAM 4MB, HDD Seagate 420 MB, DOS 6.0, CD-ROM 2x, zdroj 150W
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“