Mafia

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět

co hovorite na tuto hru?

nic lepsie som nehral
108
24%
super!
251
55%
pohodka
58
13%
priemer
14
3%
nuda
6
1%
otrasne
12
3%
co to je mafia?!
9
2%

Celkem hlasů: 458
Zlo!!!
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zlo!!! »

Mafie je výborná hra třeba příběhem počet misí atd. taky mě jednu chvíli pořádně vzala ale podle mě nejlepší určitě není.
Paja
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paja »

tak jsem mafii dohral.... uz jsem zapomnel jak je kratka...mela by byt aspon 2x delsi...

ale jinak ok :wink:

And ye shall know the truth and the truth shall make you free
Tornquist
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tornquist »

Muj nazor je, ze pokud je hra po celou dobu hrani zabavna a nema nikterak vyrazne slaby mista, tak je to lepsi nez nastavovat a snazit se nahnat hraci dobu. Prikladem budiz Mafia a Max2.
martin_CZ
Začátečník
Začátečník
Bydliště: 4. pilir Karlova mostu od Maly Strany..je tu nejake wifi, nez se zeptate :)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin_CZ »

Tornquist píše:Muj nazor je, ze pokud je hra po celou dobu hrani zabavna a nema nikterak vyrazne slaby mista, tak je to lepsi nez nastavovat a snazit se nahnat hraci dobu. Prikladem budiz Mafia a Max2.
...call of duty...
mooroo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mooroo »

Podle mě ta extremni jizda tam taky nemusela bejt a mohli tam dát tak 5 misi navic.
A co jako že nebude mafia 2? to si děláš legraci ne? Jestli je to pravda, tak hned pudu do Ilusion a zbiju je !!!!! já nechci datadisk ale uplně novej příběh a tak
Athlon 2500+ (200x11, 1,75V) MICROSTAR KT6 Delta-LSR (MS-6590 v.2) Via KT600 DDR400 S-ATA RAID LAN scA,Ati radeon 9000 pro 128 MB ram, 512 MB RAM DDR, Hitachi deskstar 7k250 160GB Sata, Western Digital Caviar XL WD2500KS - 250GB 16MB SATA II
harkonnen69
Nováček
Nováček

Příspěvek od harkonnen69 »

Môj hlas - pohodička. Slušný príbeh, dobré nadabovanie Vašut, Rychlý a spol. Bolo by to aj lepšie, keby sa dosť náročný engine sem-tam "nepotkol" (pre CZ rozumej "nezakopnul"). :D
Let the spice flow...
P4 2,4GHz, (TopOC@3,24GHz, HT dis), ASUS P4P800, Dual 512MB TwinMos 400MHz CL2,5, SATA Maxtor 80GB, TeacCD-W552E-reklam-nahradená 552G, SamsungDVD, Legend 6600GT, CRT 17"
smile4me
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od smile4me »

martin_CZ píše:
Nidzo píše:Tez pohodka, jedna z nejlepsich ceskych her (nerikam nejlepsi)....nejvic me upoutal pribeh, jen kvuli nemu sem to dohral....kdyby udelali film presne podle Mafie, tak ma urcite uspech!
videls kmotra? nebo road to perdition? :D
Hmm, tak konečně jsem se podíval na ten film Road to perdition a musím říct, že sice skoro žádná akce, ale ta atmosféra je fakt sqělá. No, chtělo by to pár úprav v příběhu a mohli by to nazvat Mafia. :)
Case:Nanoxia Deep Silence 4, Zdroj:Seasonic S12II-620, MB:Asus Z97M - Plus, CPU:Intel Core i5-4690K, Paměti:Crucial 8GB KIT DDR3 1600MHz CL9 Ballistix Sport , VGA:MSI R9 390 GAMING 8G, HDD:SSD Crucial M500 120GB, Toshiba P300 1TB, Mechanika:ASUS DRW-24F1ST, Monitor:Philips 246E7QDSW, Repro:Bose Companion 2 Series II
Geo22
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Geo22 »

PAJA píše:podvody nemam rad :(

i kdyz vcera vecer po x pokusech se nepodarilo dnes rano jiz v poho :wink: uz jsem si vzpomnel v cem vezel hacek v teto hre...nesmi se zatacet pod plynem...bez plynu se do smyku temer nikdy nedostanete.... tak uz jsem si vzpomnel a ted jiz jsem na letisti s Frankem :wink:

a podvody? to snad ne........
jedna z veci co mne nadchlo byl prave skvelej model aut /fyzikalni/ takze tohle mi pripada taknejak normalni. mimochodem jaks jezdil/jezdis ? specialne v zime, hlavne kde abych tam nebyl 8)

mne uchvatila ta mise jaksi nastrcil toho chytraka pod lokotimvu, na prejezdu. je teda pravda ze sem kapku uchyl na kourivy vlacky ....,ale tohle me fakt dostalo. ...jo a pak pristav tam byly vlacky taky. :D
P4 prescot, GF6600, CRT 19 iiyama
Zion
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zion »

je to super pařba..................je jasné, že když se dohraje, připadá všem, že byla krátká!
Má originální děj, je promyšlená a některé myse mají více řešení........... :P
AMD Athlon XP 1800+(T-Bred,BO;1,6V)@2400+(166x12.5;1.7V).Soltek SL-NV400-64(nForce2 400,AGP 4-8x,FSB 266-400,DDR266-400).768DDR(Kingston 333MHz,CL2.5).).HDD Hitachi (250GB;8MB), Seagate Barracuda IV(40GB;2MB).Sapphire ATI Radeon X1650Pro(256MB;600/1400)
DewiL
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DewiL »

Nainstaloval sem to, spustil a vybafla na me ta nastavovaci tabulka... tak sem to vsecko nastavil a spustil znova a??? Misto nejakyho intra nebo neceho jenom cerna obrazovka a nic vic... pomuze jen tvrdej restart.... Nemeli ste s tim nekdo stejnej problem??
wit
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wit »

Mafia je u mě v TOP 3.
Doom III se tam nedostal :wink:
časy se mění a my s ním
eraser007
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eraser007 »

tak som hlasoval za NAJ!
ved kedsom to hral pred dvoma rokmi, som bol taky nadseny, te som nic ine nehral!

a teraz som si da repete po dvoch rokoch na novom stroji > sice to ma pomalsi engine, alejeto klasika !
perfektne som sa bavil!

atmosfera a pribeh je super!
jedine zakysi som mal na parkovisku a trosku aj strechy>kostol
stymi RACE ziadny problem, dokonca som to prevhadzal aj kamaratom :twisted:

takze si dam o taky rok znova aby som na to nezabudol !
u mna je tiez medzi TOP3!

a dabing perfektny!
NB : Asus A6Km Q-0010
HID : Logitech DFP SOUND : Logitech Z-2300, Sennheisers PX 100, Creative SB 5.1 Surround USB
DewiL
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DewiL »

Ja si to teda asi nazahraju :x Fakt nevite co mam udelat?? Uz sem zkousel aji patch 1.2 :sad:
wit
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wit »

Dewil píše:Ja si to teda asi nazahraju :x Fakt nevite co mam udelat?? Uz sem zkousel aji patch 1.2 :sad:
Nainstaluj indeo kodek nebo intel kodek nebo nejak tak
časy se mění a my s ním
wit
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wit »

Do ted slysim Salieriho: "Ale no tak, Paulie..." :)
časy se mění a my s ním
DewiL
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DewiL »

wit píše:
Dewil píše:Ja si to teda asi nazahraju :x Fakt nevite co mam udelat?? Uz sem zkousel aji patch 1.2 :sad:
Kde se to da sehnat???
eraser007
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eraser007 »

pouzi google! :P

a zozente si angl. verziu a dajte tutorial... "Ok, kid! I will learn yu what it takes to be a REAL MAFIOSO!"
NB : Asus A6Km Q-0010
HID : Logitech DFP SOUND : Logitech Z-2300, Sennheisers PX 100, Creative SB 5.1 Surround USB
mr_sheen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mr_sheen »

dohral sem asi 9x,proste bomba hra
Sapphire Radeon NITRO RX 6800 16G OC Gaming + AMD Ryzen 7 5700X + Seagate FireCuda 530 1TB + Odyssey G50A 32 + ASUS ROG STRIX B550-A GAMING + Kingston Fury Renegade Black 32GB DDR4 3600 CL16 + Seasonic Focus GX-850 + Fractal Design Meshify 2 Compact
wit
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wit »

Dewil píše:
wit píše:
Kde se to da sehnat???
Zkus google, ja nevim, jak se to presne jmenuje.
Nebo hledej nejaky codec packy, kde bude napsany co obsahuji, a jak tam bude neco jako indeo, tak si to stahni :?
časy se mění a my s ním
Infernal
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Infernal »

tato hra bola fakt super,,,,dej super...grafika vtedy super-proste inovacia
MAFIA rulezzzz
Core 2 Quad Q9550, 4 GB Kingston HyperX DDR2 1066 MHZ, ASUS GTX275, Xaser VI MX, Samsung spinpoint 1000 GB, Audigy extreme music
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“