newiem ako ostatny ale mne sa zda vyhadzovat take prachy za to co si mozes doma urobit za polovicnu cenu Je pravda ze vyzeraju good ale ked sa posnazis bude to rulez!
Hardcano je podle me naprosto hnusny... sorry za kritiku, ale "autoradio" patri do auta a ne do casu..
..takze pokud uz mam z techto 3 vybrat tak jedine Akasa...
Pokud to chces stylove shodne budes to mit lepsi vyrobit doma. Schemat je vic nez dost. Treba zapojeni s LM317T (me oblibene) pro 4 vetve vyjde asi na 200kc.
Woyta píše:Pokud to chces stylove shodne budes to mit lepsi vyrobit doma. Schemat je vic nez dost. Treba zapojeni s LM317T (me oblibene) pro 4 vetve vyjde asi na 200kc.
ale je mozne ze sa v elektrike nevyzna! Tak potom mu nic ine nezostava...
Woyta píše:Pokud to chces stylove shodne budes to mit lepsi vyrobit doma. Schemat je vic nez dost. Treba zapojeni s LM317T (me oblibene) pro 4 vetve vyjde asi na 200kc.
ale je mozne ze sa v elektrike nevyzna! Tak potom mu nic ine nezostava...
Copak o to zbastlit bych to dokázal, ale je tu jiný problém a to že na poli designu nemám skoro žádné zkušenosti a chtěl bych aby to vypadalo fakt uhlazeně.
A i s koupenym si budu muset trochu pohrát chtěl bych aby v tom prolisu dole byli kromě spouštění a kontrol diot taky vypínače na tyto tři větráky.
Mě zase nepříde až tak špatný tam dát hotovej regulátor, ale tamto Hardcano se mi nelíbilo z důvodů odlišného tvaru. Ale ta 13 už by se tam docela hodila a je myslím o něco použitelnější (čtečka)
Tak mám možná vyřešen problém číslo jedna mám kousek od práce parádní dílničku s plexisklem, v pátek jsem byl sockovat nějáky plexi a narazil jsem tam na celkem pohodovího tejpka a tak zněj vypadlo že tam maj dva lasery tak jsem trochu zasondoval jestli a za kolik by mi vyřízl ty ďoury na ty fany a on řekl nádhernou větu "za dvoje máčka ti tam udělám třeba centrifugu" takže supr díry budou!!! Mám celkem velkou chuť jim tady udělat malou reklamku ale to se asi nesmí, có? Ale fakt supr lidi byl jsem tam dvakrát, poprvé asi před čtvrt rokem pro plexi na podložku 30x30 za 100Kč když jsem tam minulej tejden šel pro kouřovy na bočnici tak mi ho řízli a řekli že to nemá ani cenu platit a když jsem odcházel tak mi tejpek povídá "hele na co to máš" povítam že si jen tak hraju s casem a on na to že má hravý lidi rád a že si mám odnést zbytky pokad budu chtít ty voe takhle velký zbytky jsem jestě neviděl a snad všechny barvy prej dělaj reklamy na olimpijádu a tak je hafo zblytků. Asi si začnu hrát s gravírem.
Loxcom píše:Mám celkem velkou chuť jim tady udělat malou reklamku ale to se asi nesmí, có?
MUSÍ!!! Nevim co by to mělo bejt zakázaný. Je zakázaný tady dávat linky na nějaký například svoje stránky nebo tak, ale tohle zakázaný neni - sem s tim
Tak jsem zase o kousíček dál sice o mlej ale dál.
Už mám okno a dokonce už i výřez do okna, pant už mám taky uchycenej, teď dělám na uchycení zdroje, fotku mám zatim jen okna a věciček co jsem koupil ve středu, po wíkendu dodám další, doufám že s tim hnu.
Stepa píše:to uchyceni toho plexi sroubama mas jen ze dvou stran?...myslim ze to je malo...chtelo by to aspon 2 srouby aby ti to neodstavalo
JO to jo, ale to by to nějakej úplně vygumovanej debil nesměl řírnout blbě , neboj to odstávání pořešim už na tom pracuju, ale odstávat to bude dokad to nebude v laku pak ho obědu asi z obou stran Soudalem (tim gumovim tmelem).
For all: mám problém potřeboval bych zhruba 15 centimetrovej píst, nemáte s tim někdo zkušenosti. Bez něj nemá můj život smysl.
Maxtor píše:..je to okno fakt tak krivy, nebo je to jen blba perspektiva na fotce...?
Přísahám že to vokno křiví neni hned jak jsem se podival na tu fotku tak jsem si říkal sakra takhle humusně to nevypadá tak jsem to přeměřil podle uhelníku a všechno opravdu sedí,
Maxtor píše:..je to okno fakt tak krivy, nebo je to jen blba perspektiva na fotce...?
Přísahám že to vokno křiví neni hned jak jsem se podival na tu fotku tak jsem si říkal sakra takhle humusně to nevypadá tak jsem to přeměřil podle uhelníku a všechno opravdu sedí,
Spise bych rekl ze by tim pistem chtel neco zvedat. Napadaji me pisty z lega ale v realu jsem je nevidel takze nevim jak jsou velke.
//Tak to mne napada upraveny pist na zvedani zadnich dveri u auta. Jede se mi tu vali.