Jak casto hrajete hry a ktera je nejlepsi?

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Jaka je podle vas nejlepsi hra soucasnosti?

Desert combat
3
4%
GTA Vice city
14
20%
Counter strike
13
19%
Jina - lepsi
40
57%

Celkem hlasů: 70
Nidzo
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nidzo »

Mafia ma urcite lepsi graf........ja vseobecne tyto 2 hry nerad srovnavam....jo mafia mi na starickem Duronu chodila tez kousane...ale jenom v noci...tady na tom kompu bez zaseku!!!!
Nidzo.cz - programování, webdesign, život v UK... :)
Spectral
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Spectral »

Teď napíšu něco, čemu asi neuvěříte... Mafia mi v rozlišení 1024*768 full detail chodí naprosto plynule. Stejně tak Unreal Tournament, Tactical Ops, Wolfenstein, GTA VC atd. Jediná hra, kterou jsem hrál a cukala, bylo NFS HP 2. Tu jsem musel spouštět 800x600 middle details. I tak to jsou podle mě sakra dobré výsledky.
Veterán
Nidzo
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nidzo »

Ja ti to verim, prtotoze sem to na Duronu 700 hral tez vse plynule.......ted 80% her mi v poho leti na 1600x1200 na pnny detaili.....
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

Driv jsme s kamosem parili od nevidim do nevidim Warcrafta II, Diablo 1 (stejne je lepsi nez 2), Total anihilation a Dooma. Asi to zas rozjedem :)) v CS atd. Jinak sam ted parim jen Morrowind (+Tribuna+Bloodmoon) ketry je proste byz diskusi best hra co kdy spatrila svetlo sveta. Obcas jerste Mechwarrior 4 a Settlers 4... obcas taky CMR2. 3 uz me pustila (asi po tydnu).
ICE
Spectral
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Spectral »

WarCraft II ! Moje první vlastní hra! Něco jako první holka, na to se nezapomíná... :roll: Diablo 1 - bomba, Diablo 2 + LOD - BOMBA, Total Anihilation jsem tehdy nějak nedával, později už jsem ho na kompu nerozběhl... :( Doom byl povinná klasika, Mecha jsem nehrál, CS a Settlers 4 taky ne, CMR 2 bylo fajn. Morrowind jsem nikdy neměl, má prý vysoké nároky na HW, tak jsem s tím Coppermina nechtěl týrat...
BTW, taky se vám zdá Mafia lepší než GTA VC ?
Veterán
Nidzo
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nidzo »

mafii hraju jen kvuli pribehu, a pak krome extremni jizdy na ni nic neni k videni..... VC dohrajete a muzete to hrat dokola porad, protoze takovydleho blbnuti si nikde jinde neuzijete....zvast na motorkach.......tady u tech her je tezko rict, ktera je lepsi.....Mafii mate vazanou pribehem, a VC je vice zamereno na volnost.
Rekl bych, ze je to zaslouzena remiza....
Jaky je nazor ostatnich????
GeorgeNYI
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od GeorgeNYI »

Pro mne jednoznačně Fallout 1,2, ale teď dost pařím NHL 2003 a čekám na něco co ně pořádně překvapí
G.O'S
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Tak jsem z formy.

Příspěvek od G.O'S »

Tak jsem si uz zahral to CSko a poprve me natrhli pekne prdel. O den pozdej jsem se uz zacinal chytat, tak jsem zvedav jak mi to pujde dnes. Trochu jsem si zatrenoval s BOTama tak jsem zvedav jestli to k necemu bylo. Jinak Mafia vs Gta VC, me se libyly obe. V kazde je neco co me zaujalo.
GigaByte MA790GP-DS4H, AMD Phenom II X4 965 Black Edition, CoolerMaster Hyper 212, 4xKingston HyperX 2GB 1066 DDR2 CL5, ASUS EAH6870 ATI Radeon HD 6870 1GB DDR5, SSD Patriot Pyro 120GB, HDD Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, 500 GB, 7200ot/min, SATA II, atd. atd. atd.
drak
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od drak »

Já teď hraju nejvíc Diablo 2 - mod Zy-El - super pařba, u počítače strávím průměrně kolem 5 hodin denně .(Víc nemůžu, mám taky rodinu)
Intel Q9550 + Noctua NH-U12F, 4x 2 GB A-Data,Asus Maximus Formula,Gigabyte 4870 X2 ,SAMSUNG T 260, WD Raptor 74 GB, Seagate 7200.10 320 GB,2 x WD 500 GB GP, Logitech G9 + Logitech G15 , Genius HT 5.1, SB X-Fi Platinum ,DVD LG GSA-H20L,Asus DRW-1814BL,case:Thermaltake ARMOR-black,SEASONIC M12-600, mp3 Iriver H-320+Koss Porta Pro,NB Acer TM 4670
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Já jsem Vice city nedohrál, protože mě to přestalo u konce už bavit. Je to pořád to samý, ale nechci říct, že to je špatná hra.

Já hraju tak tři hodinky denně, ale dokážu i pár dní vynechat. Poslední pořádná pařba bylo Baldur's Gate 1+2+datadisky. U toho jsem dokázal vytvrdnout 12 hodin denně skoro dva tejdny 8)
Jiri Drak
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jiri Drak »

Pari tu vubec nekdo poradny hry typu NWN, Wizardry, ID II, Deus Ex nebo vsichni hrajete jen tyhle vikendovy zalezitosti :lol: ?
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56
Nidzo
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nidzo »

Ja ted hraju Toca Race Driver.....opravdu se mi to moooc libi...
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

Jiri Drak píše:Pari tu vubec nekdo poradny hry typu NWN, Wizardry, ID II, Deus Ex nebo vsichni hrajete jen tyhle vikendovy zalezitosti :lol: ?
Dohral jsem Might&Magic 6, Morrowind, tribunal i bloodmoon... Tomu rikas VIKENDOVA ZALEZITOST?????? U MM6 jsem stravil rok a to druhy jeste vic....
G.O'S
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Parival jsem.

Příspěvek od G.O'S »

Jiri Drak píše:Pari tu vubec nekdo poradny hry typu NWN, Wizardry, ID II, Deus Ex nebo vsichni hrajete jen tyhle vikendovy zalezitosti :lol: ?
Radsi mi to ani nepripominej. Zaparil bych si to a moc. Ale je to na moc dlouho a na to fakt nemam cas. Holt musim zatlacit slzu v oku a jen vzpominat. :old9:
GigaByte MA790GP-DS4H, AMD Phenom II X4 965 Black Edition, CoolerMaster Hyper 212, 4xKingston HyperX 2GB 1066 DDR2 CL5, ASUS EAH6870 ATI Radeon HD 6870 1GB DDR5, SSD Patriot Pyro 120GB, HDD Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, 500 GB, 7200ot/min, SATA II, atd. atd. atd.
Jiri Drak
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jiri Drak »

ICE píše:
Dohral jsem Might&Magic 6, Morrowind, tribunal i bloodmoon... Tomu rikas VIKENDOVA ZALEZITOST?????? U MM6 jsem stravil rok a to druhy jeste vic....
MM i Morowind samozrejme zapadaji do ty katefogie her, kterou jsem uvadel :-D.
Nevysla uz ta ceska verze Morrowindu (na ten si se svoji anglictinou netroufam :( ) ?
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

Neboj... denik s ukoly prelozis v pohode...
Jiri Drak
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jiri Drak »

ICE píše:Neboj... denik s ukoly prelozis v pohode...
Jsem to zkousel jeden vikend hrat a tak polovinu casu jsem stravil prekladanim :-D . Tech textu a rozhovoru tam bylo hrozne a prelozit jen questy v deniku mi nestaci. Kdyz hru hraju, chci rozumet vsemu, jinak to podle me ztraci atmosferu. Ale jako program pro vyuku anglictiny je to idealni :lol:
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

Jiri Drak píše:
ICE píše:Neboj... denik s ukoly prelozis v pohode...
Jsem to zkousel jeden vikend hrat a tak polovinu casu jsem stravil prekladanim :-D . Tech textu a rozhovoru tam bylo hrozne a prelozit jen questy v deniku mi nestaci. Kdyz hru hraju, chci rozumet vsemu, jinak to podle me ztraci atmosferu. Ale jako program pro vyuku anglictiny je to idealni :lol:
souhlasim... :)
Jana
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Midnight club II

Příspěvek od Jana »

Ted je pro me nejlepsi midnight club II :-)

http://www.janakr.tessera.cz/zabavicka/mc2.jpg 8)
Celeronek 2000 na 3100 MHz, Grafika FX 5200 250/405 na 300/450, 256 MB RAMka. Case moding: samolepka cerne kocky s klubickem :-)
Nidzo
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Midnight club II

Příspěvek od Nidzo »

Jana píše:Ted je pro me nejlepsi midnight club II :-)

http://www.janakr.tessera.cz/zabavicka/mc2.jpg 8)
Jak uz je to stary???
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“