Bathory píše:Tak to je jiná. Zkus přeinstalovat ovladače od LS, případně mechaniku zkus v jiném počítači a pokud se to nezmění, tak reklamuj.
No obednal jsem tyhle mechaniky 3x A u vsech to taky dela...
A kazdej pocitac byl jinej a ovladace jsem zkousel u vsech jiny i pak stejny....A dve mechaniky byli z CC a jedna z bohemky a vsechny to delaji..
Tak to je dost smutný. Pomůže asi leda nový firmware, který v tuto chvíli pochopitelně není k dispozici. Já bych to normálně vrátil s tím, že je ta a ta chyba...
DSCZ píše:kupoval jsem ted dve tyhle mechaniky a obe jedou na DMA 2, pritom by mely umet DMA 4, jak jste na tom vy?
Taky mi jede na DMA-2 navíc mi celá sestava běhá nějak pomalu. LG jede ATA33 - jak mi ukazuje bootovací obrazovka, to přece není možné, HDD mi ukazuje ATA 100, instalace Win XP professional nejdou nainstalovat. Vůbec si s tím nevím rady ...
PC1: MB: MSI Eclipse SLI s.1366,BIOS v.1C; MEM: Mushkin 3x2GBB DDR3-1800;CPU: Intel Core i7-930; VGA: Sapphire ATI Radeon HD 5870 Vapor-X 1GB DDR5 , PCIe; CASE: Cooler Master CM 690 II Advanced ; HDD_system: Kingston 128GB SSDNow V+ Series; HDD_data: 2x WD RE3 3.5" 500GB WD5002ABYS v RAID0; DVD: DVD-ROM: LG GH22LS SecurDisc ;
Já nyní s DMA-2 problém nemám, ale divný bylo, že po instalaci systému běžela mechanika s PIO módem, a až po přeinstalování sekundárního IDE portu se objevila možnost zapnout DMA mód. Divné, vypadá to, že by se mohl co nejdříve vydat nějaký další nový firmware, tento se nezdá být příliš vyladěný. Jinak k vypalování a čtení CD/DVD nemám žádnou připomínku.
PROC LG GSA-H20L a ne NEC ND-4550/4551
+ asi bude nepatrne palit lepe nez NEC
+ LightScribe umi kreslit i na CD a ma hlavne oproti LabelFlash vyrazne levnejsi media.
tojo, soucasti my volby NECa bylo temer 100% pocitani s tim ze snad verbatim zacne brzy delat LF media, jinak budu LF pouzivat jen ve vyjimecnych pripadech.
Take jsem mel problem s vypalenim potisku. V prubehu paleni mi to hazelo interni chybu. Me pomohlo, mam desku s nForce 4 chipsetem, odinstalovani nForce IDE driveru a ponechani Microsoftich. Od te doby ani jedno zkazene CD ci DVD.
Zdravím, mám H20L a mám problém při vypalování CD-R. Když začnu vypalovat v Neru, tak mi to hodí Chyba sledování stopy a konec.. CD zustane nepoškozené.. Občas (když třebas nastavím vypalování na max rychlost) se to začne vypalovat, ale při ukončovací stopě mi to hodí zase Chybu při sledování stopy.. Nevíte, čím by to mohlo být? Díky moc za radu.. Fakt mě to .ere.. Nechce se mi to dat na reklamačku a čekat minimálně 14 dní, než mi řeknou nějakou chujovinu..
CPU: Intel Pentium 4HT Northwood HyperThreading, 3366 MHz (3.5 x 962) (orig.2.80GHz), MB: ASUS P4P800-X (Socket 478, Intel 865PE, DDRAM, AGP 8x, 6-channel audio, 10/100 LAN, 2x S-ATA, 2x P-ATA), MEM: 2x 512 DDRAM@400MHz, 2x 512 DDRAM@333MGz, Total 2047MB DDRAM@320MHz in Dual, Grafika: Powercolor ATI Radeon 9800 Platinum Edition (R350) AGP 8x, 128 MB GPU Clock 351MHz, BUS 128bit HDD: Seagate ST3120026AS (120GB, 7200 RPM, Serial-ATA/150), Hitachi 7k250 160GB, Seagate ST380011A (80 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/100), CD/DVD: DVD-RW LG GSA-4120B, DVD Sony DDU1621, Audio: Creative SB Audigy2 (WDM), LAN: Realtek RTL8139 Family PCI Fast Ethernet NIC, Repro: Genius HT 5.1, Display: SyncMaster 710T, System: WinXP PRO SP2, iNET: netBOX 10Mbit
Hojte,
mám tuhle vypalovačku a data na CD a DVD mi pálí v pohodě. Problém je ale v Lightscribe. Na DVD Philips to šlo v pohodě, udělal sem jich několik, ale problém mám s Lightscribe u CD Imation. Když dám v Neru vypálit LS, tak se to sekne, po 5 minutách odsekne a když dám preview, tak zas, pak se to zas odsekne a napíše to, že střední část disku nelze číst Co s tim? Reklamovat?
Byl už na tuto mechaniku vydán nějaký nový firmware? A nebo se nějaký připravuje? Četl jsem, že bude teď nějaký vylepšení Lightscribe, které by se mělo projevit nahráním nového firmware.
myslim ze to je verze 1.2 ne?.. koukam ze mam dvd verze 1.2..
A melo by to zrychlit to paleni na dvd/cd
Ale to prej bude zalrzrt na vyrobci ejstli to udela nebo ne.
DSCZ píše:kupoval jsem ted dve tyhle mechaniky a obe jedou na DMA 2, pritom by mely umet DMA 4, jak jste na tom vy?
Taky mi jede na DMA-2 navíc mi celá sestava běhá nějak pomalu. LG jede ATA33 - jak mi ukazuje bootovací obrazovka, to přece není možné, HDD mi ukazuje ATA 100, instalace Win XP professional nejdou nainstalovat. Vůbec si s tím nevím rady ...
Je to tak, dával jsem kamarádovi H20L, myslel jsem že to je to samé co moje 4166B, a přitom mu jede jen na UDMA-2, zatímco moje starší 4166B jede v pohodě na UDMA-4. Divné.. H20L už kupovat nebudu.