dik..atomic:) píše:kdyz se nekde objevi neco trosku neobvyklyho, tak se hned snesou prispevky ze to neni originalni, ze uz to tu bylo.. zaprvy toho cloveka to napadlo, tak pro nej to originalni je..zadruhy moddingu je na svete desitky tisic, takze je dost mozny ze uz nekdy nekdo neco zkousel,takze je hodne veci vycerpanejch..nebo si myslite ze by bylo cool kdybych zabudoval pocitac do nafukovaciho mice, tak to bude super, protoze budu originalni?? mno, myslim ze by ste se mi akorat vysmali.. a jak tak cekam tak uz to urcite nekdo skusil..mno to je jedno.. mimochodem, peknej mod, neobvyklej.. ale bylo by hustsi to dat do toho staryho kanistru, a byl by z toho fajnovej rush mod..
myslim ze je to lepsi nez ten novej, jeste s hnusnou barvou.. ale uvidim jak si povedes dal..drzim palce.
a dal asi pokračovat nebudu.. prodal jsem ho tak jak je.. potřeboval sem rychle prachy.. ale možná se ke mě ješte dostane zpátky.. prodal jsem ho kamošovi co na to ani nešach,ten ho prodal zas kamošovi.. tak mooožná ho ješte kupim a dodělam a trochu předělam..