project --- fuel canister , MY FIRST project

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

QWER
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od QWER »

atomic:) píše:kdyz se nekde objevi neco trosku neobvyklyho, tak se hned snesou prispevky ze to neni originalni, ze uz to tu bylo.. zaprvy toho cloveka to napadlo, tak pro nej to originalni je..zadruhy moddingu je na svete desitky tisic, takze je dost mozny ze uz nekdy nekdo neco zkousel,takze je hodne veci vycerpanejch..nebo si myslite ze by bylo cool kdybych zabudoval pocitac do nafukovaciho mice, tak to bude super, protoze budu originalni?? mno, myslim ze by ste se mi akorat vysmali.. a jak tak cekam tak uz to urcite nekdo skusil :-D ..mno to je jedno.. mimochodem, peknej mod, neobvyklej.. ale bylo by hustsi to dat do toho staryho kanistru, a byl by z toho fajnovej rush mod.. :) myslim ze je to lepsi nez ten novej, jeste s hnusnou barvou.. ale uvidim jak si povedes dal..drzim palce. :wink:
dik..
a dal asi pokračovat nebudu.. prodal jsem ho tak jak je.. potřeboval sem rychle prachy.. ale možná se ke mě ješte dostane zpátky.. prodal jsem ho kamošovi co na to ani nešach,ten ho prodal zas kamošovi.. tak mooožná ho ješte kupim a dodělam a trochu předělam..
CPU:3700+ San Diego,GRAFIKA : GeForce 7600GT,DESKA: DFI Lan Party NF4, RAM: 2x512MB KINGMAX,ZDROJ CHIFTEC 500W,
atomic:)
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od atomic:) »

QWER píše:
atomic:) píše:kdyz se nekde objevi neco trosku neobvyklyho, tak se hned snesou prispevky ze to neni originalni, ze uz to tu bylo.. zaprvy toho cloveka to napadlo, tak pro nej to originalni je..zadruhy moddingu je na svete desitky tisic, takze je dost mozny ze uz nekdy nekdo neco zkousel,takze je hodne veci vycerpanejch..nebo si myslite ze by bylo cool kdybych zabudoval pocitac do nafukovaciho mice, tak to bude super, protoze budu originalni?? mno, myslim ze by ste se mi akorat vysmali.. a jak tak cekam tak uz to urcite nekdo skusil :-D ..mno to je jedno.. mimochodem, peknej mod, neobvyklej.. ale bylo by hustsi to dat do toho staryho kanistru, a byl by z toho fajnovej rush mod.. :) myslim ze je to lepsi nez ten novej, jeste s hnusnou barvou.. ale uvidim jak si povedes dal..drzim palce. :wink:
dik..
a dal asi pokračovat nebudu.. prodal jsem ho tak jak je.. potřeboval sem rychle prachy.. ale možná se ke mě ješte dostane zpátky.. prodal jsem ho kamošovi co na to ani nešach,ten ho prodal zas kamošovi.. tak mooožná ho ješte kupim a dodělam a trochu předělam..
:-D :-D :-D :lol: :lol: to sou forky
CPU: Athlon 64 X2 5000+ & Alpine 64 Pro / MB: Gigabyte GA-M61P-S3 / GPU: nVidia GeForce 8800GT 256MB/ RAM: 3,5GB Geil DDRII / HDD: 2x Western Digital SATAII - 250GB a 640GB
X-Spidy-X
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X-Spidy-X »

Osobne si mylsim ze by se to dalo udelat "cisteji"... Prijde mi to jako takova hruba "nedopylovana" prace, ale prece este neni hotovo, ze....??
btw. co takhle zabudovat komp do hajz.... no do toho sociálního zařízení

To prece maj Psi vyzvedaci... Taka pohadka co bezela (mozna este bezi) na Jetixu.... :) :) :) Drive sem docela aktivne sledoval.... :oops:
uraf
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od uraf »

Mě se to celkem líbí, zajímavej nápad, i když podobný nápad tu byl už dříve(mám na mysli project ,, mini container" za ktery se autorovi doted :worship: )ale jo pochvalu si to zaslouzi. :-D

jinak super uklizeno! :-D (mám něco podobného ale jen občas :-D )
Dvě věci jsou nekonečné, vesmír a lidská blbost, ale tím vesmírem si nejsem tak jist.:D A.Enstein
Ntb: Asus EEE 1201n
M4r1hu4n3
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od M4r1hu4n3 »

mimochodem mini container byl az po kanistru pokud se nemylim :)
"Lepší než za ženštinami hampejznými se píditi, jest plodníkem svým dvakrát týdně řádně zatřásti." Jan Amos Komenský
QWER
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od QWER »

M4r1hu4n3 píše:mimochodem mini container byl az po kanistru pokud se nemylim :)
nemylíš :)
CPU:3700+ San Diego,GRAFIKA : GeForce 7600GT,DESKA: DFI Lan Party NF4, RAM: 2x512MB KINGMAX,ZDROJ CHIFTEC 500W,
p3p1k
Nováček
Nováček

Příspěvek od p3p1k »

ale de to sundat ta zakladovka:D:D:D:D
QWER
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od QWER »

p3p1k píše:ale de to sundat ta zakladovka:D:D:D:D
p3p1k --->>>> je NEW majitel :) tak snad se dočkáte pokračování :roll:
p3p1k
Nováček
Nováček

Příspěvek od p3p1k »

myslim ze ne nic me nenapada :( mozna kdyby tady byl chuck norris :D:D:D:D:D:D
Odpovědět

Zpět na „Projekty“