tys napsal ze se vesobecne vi ze d920 je lepsi, tak napis v cem, jeste si to nenapsal, jen jsi napsal ze 1-5% ti prijde jako maly vitezsti... tak opakuju: v cem je d9x0 lepsi?
jinak chipsety pro 939 nemaji problemy se stabilitou ani kompatibilitou, akorat obcas s nakym diskem
k cene: d930 je drazsi, d920 asi o 1500kc levnejsi... tzn celkove ti vyjde x2 levneji pac usetris 1-4 tisice na desce... + dalsi prachy na pametech... tak nevim co tu placas s cenou, ze x2 stoji vic
co se tyka tvyho tvrzeni ze intel je stabilnejsi:
http://www.tomshardware.com/2005/06/03/ ... age11.html
amd nemel jedinej problem, intel jich mel plno...
celkove opet vyhral amd...
hlavne mi teda uz napis v cem je d9x0 o tolik lepsi, aby to ospravedlnilo vyssi cenu, vyssi teplotu, vyssi spotrebu a prumerne o malinko nizsi vykon, dik
Poradtě prosím s multimediálně-herní sestavou!! (32k)
Moderátoři: Walker1134, PKBO
- pilarius
- Začátečník

Dobre, bavime se o procesoru, ne o deskach... Takze je lepsi v ceneaxloth píše:tys napsal ze se vesobecne vi ze d920 je lepsi, tak napis v cem, jeste si to nenapsal, jen jsi napsal ze 1-5% ti prijde jako maly vitezsti... tak opakuju: v cem je d9x0 lepsi?
jinak chipsety pro 939 nemaji problemy se stabilitou ani kompatibilitou, akorat obcas s nakym diskem
k cene: d930 je drazsi, d920 asi o 1500kc levnejsi... tzn celkove ti vyjde x2 levneji pac usetris 1-4 tisice na desce... + dalsi prachy na pametech... tak nevim co tu placas s cenou, ze x2 stoji vic
hlavne mi teda uz napis v cem je d9x0 o tolik lepsi, aby to ospravedlnilo vyssi cenu, vyssi teplotu, vyssi spotrebu a prumerne o malinko nizsi vykon, dik
Takze vyssi cena neni, je nizsi a o malinko nizsi vykon se vzhledem k cene vyplati.
Jak je vseobecne znamo tak flamy nikdy neprinesou rozuzleni, takze pokud chces muzes se se mnou hadat pres ICQ. Jinak je to volba kazdeho z nas. Mel jsem 2 AMD a 1 Intel a se vsim jsem byl spokojeny takze to opravdu vidim jenom jako volbu kazdeho z nas. Tim koncim a v tomto tematu na flamy reagovat nebudu...
- Vivec
- Středně pokročilý

test na TH byl na nForce čipstetu, navíc ten test je malinko neaktuálníaxloth píše:tys napsal ze se vesobecne vi ze d920 je lepsi, tak napis v cem, jeste si to nenapsal, jen jsi napsal ze 1-5% ti prijde jako maly vitezsti... tak opakuju: v cem je d9x0 lepsi?
http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/di ... 0-930.html
tohle je objektivní test, na default frekvenci je 3800+ možná lepší, ale kdo nachává proc na default? takže koukej na porovnání 920@3,9Ghz a FX-60 od kterýho uber v průměru 3% díky menší cache, a teď mi pověz co je llepší? neřikám že všude, ale vede (a navíc jen zlomej 3800+ jede na 2,6Ghz, 920 nemá problémy s 4Ghz)
navíc 3800+ má TDP stejný jako 920 jen když je idle tak má menší spotřebu, nehledě na to když ho chceš přetočit tak topí taky celkem slušně, investovat do chlazení budeš tak jako tak a cena za eletriku? ha ha ha, víš kolik stojí kWh? je to 2,4Kč
k nForce4: topí jako svině, na pořádnou práci nepoužitelnej, a podle tebe když na chipsetu nejedou disky dvou výrobců tak je to "malá" chybka, že?
taky by mě zajímalo kde ušetříš na ram, 2GB stojej stejně, a kupovat 1GB je blbost
lastavě tu proto přestaň flamovat