Project:RADIOACTIVE by azgard 30%

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

crash3r_cz
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od crash3r_cz »

LoL ...tady někdo chce napodobit helmuta z nejmenovaného a námi neznámého webu co 0.o ? :D:D:D:D
azgard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od azgard »

crash3r_cz píše:LoL ...tady někdo chce napodobit helmuta z nejmenovaného a námi neznámého webu co 0.o ? :D:D:D:D
:-D :-D jj, mimochodem nevíte někdo jestli helmut uš má plat? minule sem se ptal...a že prej nemá :lol:
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

Nemas nekde link na tu "svetelnou hlavu"..? ..docela se mi zamlouva..
azgard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od azgard »

Maxtor píše:Nemas nekde link na tu "svetelnou hlavu"..? ..docela se mi zamlouva..
http://www.tntrade.cz/shop/index.php/de ... -led-green
:)
Radeon9550
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Radeon9550 »

Jsou to podle mne obycejne diody narvane do krabicky :( podle me se to nevyplati kupovat.Ale kdyz chces link tak je zde http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=26175
EDIT/AZGARD byl rychlejsi :lol:
Za 100Kc bych ti byl ochotny udelat to i ze by v tom bylo 5 diod :)
PROCA:IntelP42.8@3.4ghz-TT BigWater,LGA775,ASUS P5P800,512MBDDR 400 kingston,80GB Maxtor,Case:Mercury Elite prid.vetrak Arctic Fan 3,GeCube9550Gt 128MB-128bit-526/256(512) koupim pravou bocnici(Zpohledu ze predu) na tuto case http://www.alzasoft.cz/DetailPage.asp?D ... d=18842945
crash3r_cz
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

LOL...za 100kč bych ti to i pozlatit a dal 10x 1600mcd diod
azgard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od azgard »

ja bych si to klidne udal sam jenže se mi stim nechce sr** a taky protože sem levej :dontgetit: příklad : včera sem řezal to plexi a po pár centimetrech sem zlomil lipínkovou pilku no já myslel že nebudu :jaw: a navíc nemám náhradní plátky
filletzz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od filletzz »

no tak jesli nejseš schopnej zamontovat do krabičky tři diody a udělat pro ně napájení, tak to radši ani žádnej casemod nezačínej :wink:
MacBook Air 13" Mid 2013 + iPhone 4s
Bubaaak
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bubaaak »

jo, ja na mem wood casu uz zlomil tuny lupinkovych pilek.. napoledy vv sobotu kdyz sem dodelaval zadni cast takze zitra musim zase koupit..
Dugles
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dugles »

Nevim furt mi to pride takovy puvodni jako ze neni moc uprav--a s tema pilkama se stava. A ty diody..taky bych to radsi vyrobil....
MB:MSI 915P Combo2, CPU:Intel pentium 4 (3,40 GHz), VGA(GPU) radeon X700 (256MB), Ram 1024MB, skrin:Aerocool AeroEngine Gamer Case
azgard
Začátečník
Začátečník

new

Příspěvek od azgard »

takže mi přišly neony tamten laserkrám a omotávka na kabely :) a ovíkensu snad dodělám to plexi akorát nemám šrouby :sad:
cely pc:
Obrázek
bok:
Obrázek
bok a všiměte si upravenej kabelbordel :-D :
Obrázek
nádherně upravený káblíky:
Obrázek
neon(mám dva ale ten druhej se mi tam nehtěl dávat):
Obrázek
upravený kabely power atd.:
Obrázek
:oops:
omluvte kvalitu fotek fotit moc neumim :oops:
crug
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od crug »

No to je sice hezký ale co to do té case udělat díru nebo tak něco ? ako nevypadala tak seriově ?
Clovek by neveril co staci ke stesti a placi.
koza
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od koza »

když fotíš hodně z blízka tak si foták přepni na makro :wink:

jinak se mi zdá že neni co hodnotit :roll:
Radeon9550
Začátečník
Začátečník

Podle me by to slo schovat jeste lip(ty kabliky) :oops: :oops: si myslim ze tam mas dost prostoru.A ten vetrak v bocnici se mi vubec nelibi :(
PROCA:IntelP42.8@3.4ghz-TT BigWater,LGA775,ASUS P5P800,512MBDDR 400 kingston,80GB Maxtor,Case:Mercury Elite prid.vetrak Arctic Fan 3,GeCube9550Gt 128MB-128bit-526/256(512) koupim pravou bocnici(Zpohledu ze predu) na tuto case http://www.alzasoft.cz/DetailPage.asp?D ... d=18842945
azgard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od azgard »

Radeon9550 píše:Podle me by to slo schovat jeste lip(ty kabliky) :oops: :oops: si myslim ze tam mas dost prostoru.A ten vetrak v bocnici se mi vubec nelibi :(
no stema kabelama sem si hral 2 hodiny us nevim jak je tam narovnat :(
koza : ajo makro! já pořád proč to neni vostrý :roll: (sem lama)
crash3r_cz
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Mno newím,příjde mi to tuctový pořád ,navíc zelezná a modrá k sobě moc nejde ( když teda ta katoda nesvěcuje ten větrák tak moc)
Skus kolem obvodu ventilátoru oblepit nějakou neprůsvitnou páskou ;)
Jinak myslím že cutting by taky neuškodil
Radeon9550
Začátečník
Začátečník

2 hodiny neni moc, napr ty co jsou na spodku by sly vest kolem bocnice a nesly by videt, ty tam podle mne kazid dojem :)taky se mi nelibi ze kazdy kabel jina ves,jeden modry,druhy zeleny, treti cerny,ctvrty sedy :( nevim no to same ty vetraky zelene katody a modry vetrak nejdou dohromady pusobi to jak se rika:pest na oko :)
David Kolibáč
Začátečník
Začátečník

Sprostá kolotočárna

Příspěvek od David Kolibáč »

Nechci vyvolávat flame, ale tohle nevypadá jako modding, tohle je prachsprostá kolotočárna. Být tam něco home-made, zásah do koupených věcí, prosím. Avšak tohle... bych doma nechtěl mít, to je tak na diskotheque... Je to můj názor.
Pokud to chceš spravit, přidej něco dělaného vyloženě ručně, nebo vodníka apod.
Banda kreténů tu je. Všude.
koza
Začátečník
Začátečník

Re: Sprostá kolotočárna

Příspěvek od koza »

David Kolibáč píše:Nechci vyvolávat flame, ale tohle nevypadá jako modding, tohle je prachsprostá kolotočárna. Být tam něco home-made, zásah do koupených věcí, prosím. Avšak tohle... bych doma nechtěl mít, to je tak na diskotheque... Je to můj názor.
Pokud to chceš spravit, přidej něco dělaného vyloženě ručně, nebo vodníka apod.
nebo rovnou vydlabej case ze dřeva... :roll:
-ale tohle fakt modding neni.. předpokládám že si nevyříz ani to okno.. a myslim že rozdíl mezi 15% a 100% bude jenom v počtu katod, diod a podobnej blbostí.. 8-) :wink:
-každopádně když se ti to líbí tak neni co řešit :roll: :razz:
Dugles
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dugles »

SLAĎ MŘÍŽKY!!! JInak peknej poradek v kabelech jen ty dole bys mohl schovat...
MB:MSI 915P Combo2, CPU:Intel pentium 4 (3,40 GHz), VGA(GPU) radeon X700 (256MB), Ram 1024MB, skrin:Aerocool AeroEngine Gamer Case
Odpovědět

Zpět na „Projekty“