najlepsie hororove hry ake poznate

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

OBR píše:koupil jsem Condemned v nemecku... za 26EUR
:roll: Tak to jo,no.Já už ho ze zoufalství taky objednal tady u nás přes e-shop,ale kdoví,kdy dorazí.Těším se na to jak malý dítě.Na oficiálních stránkách Condemned jsem se dočetl,že Monolith přímo doporučuje hrát za tmy a na 5.1.To je přesně ono.Ani F.E.A.R. ani Dooma jsem za dne nehrál,nemá to cenu,je to jen střílečka a při pohledu z okna je tam furt modrá obloha.Tyhle hry se prostě musej pařit v noci - na 5.1 nebo na sluchátkách,na atmosféře je to +50%,o tom jsem přesvědčen.Demo Condemned jsem šel snad 20x,potřebuju full version!!!!!!Hele OBR moc tu nerozváděj,co se tam děje,ať si to všichni co na to čekáme vychutnáme :wink: ,ale podle dema si myslím,že to bude totální psycho.Doom byla jen lekačka,F.E.A.R. byl lepší,ale tohle u mě asi vyhraje.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
OBR
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OBR »

uz jsem to dohral, a je to fakt masakr, sice kratky, za dva dny dohrany na NORMAL, a ke konci uz takovy na jedno brdo, ale atmosfera skvele strasidelna az do uplnyho konce, tak se tes, a vzpomen na moje slova, az budes ve zrusenym obchode s darkama a figurinama, dobre se divej kolem a BOJ se, protoze to se bat budes, a tuplem v noci, ja bych to v noci nehral, leda na nocniku... :o
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“