Command & Conquer 3 - a je to tady!

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
junglist
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od junglist »

HEAD píše:Jinak demo je onicem je tam tutorial + 1 skirmish mapa :roll: .
mno rekneme si to na rovinu :) Demo obsahuje 2 tutorialy, z toho ten jeden je akcnejsi nez ten prvni. Pak je tam jedna mise + skrimish. Co vic by jsme od dema chteli? Ja osobne se teda na plnou verzi diky demu tesim jeste vic, nez kdyz jsem jenom slintal nad screenshotama :-D
zemla
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od zemla »

Hmm na windows vista 64 to nejede :( neni nejaka knihovna do Direct x9

Supr.. :x
PC:CPU-AMD X2 Black Edition 6300+/1350v/,RAM-4096Mb DDR2 Adata Viesta extreme +800Mhz,VGA-ATI X2900Xt 512Mb/GPU-830,RAM-2000Mhz,Stock cooler,HDD-Maxtor?120GB+Seagete Barracuda 320Gb,PCI-Soundblaster AUDIGY 4,LCD-Acer AL1717,REPRO-Genius Home theater 5+1.OSTATNI-Klavesice-Microsoft Digital media key,Mys-Microsoft netscroll optical,OS-Window Vista home premium 64Bit
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Staženo a vyzkoušeno. Vypadá to docela pěkně a i se to celkem svižně hýbe na mém obstarožním stroji (S64 @ 2.62GHz, 1GB Ram, X1950Pro @ 655/1620). FPS pořád na 30, detaily něco na high, něco na max.

Akorát jsem nikdy předtím nic ze série CaC nehrál, takže herní mechanismy atd jsou pro mě zatím neznámé :)
Goldnoob team proud member!
Luks
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luks »

Uplně na mě dejchnul starej dobrej Red Alert 2 :twisted:
Je to super,kdy že má vyjít full? :roll:
PC: Intel NUC 12 Enthusiast i7-12700H, 64GB RAM, A770M 16GB VRAM,7TB SSD LCD: 35" AOC AG352UCG6 Repro: Creative Labs GigaWorks T3 Headphones: Sony WH-1000XM3 Keyb: RAPOO VPRO V700RGB Alloy Mouse: Logitech G700s OS: Windows 11 Enterprise TAB: Samsung Galaxy TAB S9 ULTRA 12/512GB Phone: Samsung Galaxy S25 Ultra 512GBNtB: Dell Latitude 5420 14.0” Console: TV: Philips 65OLED804 + Yamaha YAS-207
Vizi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vizi »

tak sem to sos a zkusil v celku se jim to povedlo no uvidme co nam ukaze full ver... doufam vetsi mapy a trochu me stve ten zoom mohli povolit trochu vice oddalovat mno. Graficky pekne hlavne voda,tepelny efekt a hratelne starej znamej CaC ,uz to staveni budov :) ..hratelna intra sou super ta mi chybela :wink:
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

HEAD píše:Hra neni narocna na HW.Hraju to v 1280x1024 na max + 16xAA 16AF a v pohode.Grafika je v pohode, ale neni tak dobra jako na screenech...Ale je zvlastni, ze mam porad 30fps.Ani vic ani min proste porad 30fps.Jinak demo je onicem je tam tutorial + 1 skirmish mapa :roll: .
engine hry vic fps neumi stejne jako generals a pan prstenu
l0k2
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od l0k2 »

Neporadi niekto? tiez x64 ale windowsXP

Obrázek

Nejake kroky v servises som uz podnikol, ale nema to na vyssie uvedenu hlasku absolutne ziaden vplyv.
Naposledy upravil(a) l0k2 dne úte 27. úno 2007, 19:43, celkem upraveno 1 x.
MB: Gigabyte X58A-UD7 *CPU: W3550(i7-950)@4,6GHz (SuperPI 8,860s) 1,6vCore with Alphacool *RAM: DDR3 3x2 GB 1600Mhz Kingston ® *VGA: GTX470 1,28GB (EK Waterblock) *HDD: SSD120GB+2TB (silentmaxx) *OS: Windows 7 Pro x64 *Audio: Creative Sound Blaster X-Fi *Zdroj: ZM-850HP, http://www.pc.aim.sk http://www.history.aim.sk http://www.water.aim.sk
Lan PC:
MB: Gigabyte G41M mATX *CPU: E8500 *RAM: DDR2 2x2 GB 800Mhz Apacer ® *VGA: G92-GTS 512MB *HDD: 1TB *OS: Windows 7 *Audio: Creative Sound Blaster Live!
ChrastyII
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ChrastyII »

l0k2 píše:Neporadi niekto? tiez x64 ale windows

Obrázek

Nejake kroky v servises som uz podnikol, ale nema to na vyssie uvedenu hlasku absolutne ziaden vplyv.
hádám,že každý kdo psal do tohohle topicu používá windows,timhle moc nevynikneš :)

jinak k tomu demu,hrozně se mi líbí efekty destrukce budov(ten kouř) a efekty těch vojáků jak máte v tutoriálu ze začátku...celkově grafika se mi moc líbí,ale mohl by být větší odzoom...moc se těším na full,vypadá to že to bude něco jako Red Alert 2>>>super pařba :)
Stano K.
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Stano K. »

demo ma velkost 1.17GB ??? :shock:
Dr.Evil
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Dr.Evil »

Cau,

tak demo me nezklamalo, proste klasickej Conquer. Hratelnost me prijde dobra tzn. stejne dobra jako driv, animacky super. Tesim se na plnou, zvazuju predobjednavku.

Tady je screen s max zoomem
Obrázek

A tady je screen s max odzoomem :razz:
Obrázek

A tady sem udelal kratky video ze samotnyho hrani
http://www.youtube.com/watch?v=ws4GuIBZMOk
Naposledy upravil(a) Dr.Evil dne stř 7. bře 2007, 03:35, celkem upraveno 2 x.
CASE Fractal Design Define R5 PSU Seasonic M12II-620 Evo-620W MB ASUS TUF GAMING B550-PLUS CPU AMD Ryzen 7 3700X RAM 32GB HyperX Fury Black (2x16GB) DDR4 3200 VGA GIGABYTE GeForce RTX 2070 SUPER GAMING OC SSD System ADATA XPG SX8200 PRO, M.2-1TB SSD1 Crucial MX100-256GB SSD2 Crucial MX200-500GB HDD WD Caviar Blue EX-1TB MONITOR Dell Alienware AW3418DW 34" SPEAKERS Logitech Z200 MOUSE ASUS Echelon KEYBOARD ASUS Cerberus Arctic HEADSET Kingston HyperX Cloud II OS Windows 10
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

sTano11 píše:demo ma velkost 1.17GB ??? :shock:
To je tak těžký si to zjistit ? Každej mirror uvádí velikost (a ano je to 1.17GB) :sleepy:
Goldnoob team proud member!
l0k2
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od l0k2 »

ChrastyII píše:hádám,že každý kdo psal do tohohle topicu používá windows,timhle moc nevynikneš :)
Pardon Windows XP x64, proste 64bitovy XP, ako ved doba napreduje, by sa mi to zdalo doslova ako podraz, keby nieco taketo v dnesnej dobe spravil westwood. Ved snad vsetky predchadzajuce C&C mi sli v pohode. :evil:
MB: Gigabyte X58A-UD7 *CPU: W3550(i7-950)@4,6GHz (SuperPI 8,860s) 1,6vCore with Alphacool *RAM: DDR3 3x2 GB 1600Mhz Kingston ® *VGA: GTX470 1,28GB (EK Waterblock) *HDD: SSD120GB+2TB (silentmaxx) *OS: Windows 7 Pro x64 *Audio: Creative Sound Blaster X-Fi *Zdroj: ZM-850HP, http://www.pc.aim.sk http://www.history.aim.sk http://www.water.aim.sk
Lan PC:
MB: Gigabyte G41M mATX *CPU: E8500 *RAM: DDR2 2x2 GB 800Mhz Apacer ® *VGA: G92-GTS 512MB *HDD: 1TB *OS: Windows 7 *Audio: Creative Sound Blaster Live!
palda
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palda »

tak tedka sem si vsim jedny chybky.. jak je parasutickej vysadek, tzn 4 lode vypustej 4 grupy vojaku, tak mi vsechny vylozily.. ale jen 3 odletely a jedna zustala stat na miste :D
WoiTa
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od WoiTa »

Dr.Evil píše:Cau,...
Já nevim, ale taky se vám to zdá tak hnusný jako mě? Univerzální textura země, hranatost,... To byl i poslední Ground Control lepší. Soudím však jen podle screenů z dema :roll:
palda
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palda »

jinak k tem X64... v readme se pise ze 64bit verze XP a Vista neni podporovana...
Holda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Holda »

WoiTa píše:...
mas pravdu, bude to asi pekna nuda, kdyz to nepodporuje SM4 a nema to vybuchFX engine....Cert vem hratelnost, ta dulezita neni.....

Posuzovat RTS podle grafiky je dost, divny, na to tu jsou 3D marky
.
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

WoiTa píše: Já nevim, ale taky se vám to zdá tak hnusný jako mě? Univerzální textura země, hranatost,... To byl i poslední Ground Control lepší. Soudím však jen podle screenů z dema :roll:
Grafika neni hnusna.Sice to ma s obrazkama co byli vypusteny predtim celkem malo spolecnyho, ale v pohybu to vypada daleko lip.Hlavne tetelici se vzduch je hustej :D .Ale na screenech to nejde videt.
Navic je hra dobre optimalizovana.Co sem cet tak i x1950pro by to mela zvladat s 4xAA na max.Takze i lidi s 7600GT si to zahrajou na max.
ObrázekObrázekObrázekObrázek
Naposledy upravil(a) HEAD dne stř 28. úno 2007, 10:11, celkem upraveno 1 x.
WoiTa
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od WoiTa »

Holda píše: mas pravdu, bude to asi pekna nuda, kdyz to nepodporuje SM4 a nema to vybuchFX engine....Cert vem hratelnost, ta dulezita neni.....

Posuzovat RTS podle grafiky je dost, divny, na to tu jsou 3D marky
Máš recht, hratelnost je skvělá, ta z těch dvou screenů přímo čiší! Omg, já se nevyjadřoval ke hře, viz citace.
Shack
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Shack »

Takze demo parada a paci sa mi to. Stary dobry C&C. Na mojej zostave v 1440x900 na full detail okrem AA uplne plynule.
Jedno musim ale skritizovat a to je ze kde su titulky u filmeckov. Krista sak vsetci nevieme po anglicky plynule ako Bush:-))) To som vzdy kritizoval aj u Westwoodu a sa mi zda ze im to ostalo aj po rozpade :-)
XBOX360
l0k2
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od l0k2 »

palda píše:jinak k tem X64... v readme se pise ze 64bit verze XP a Vista neni podporovana...
Nasiel som to a pravdu povediac ma to vobec netesi. Krok dozadu spravili.
Lan PC:
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“