Half-Life 2: Episode One

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
2d.n3k
Nováček
Nováček

Příspěvek od 2d.n3k »

už jste viděli ty teaser videa na steamu, jestli bude umět Alyx ty chvaty na zombie i ve hře tak to bude kruťárna
XuB4nU
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od XuB4nU »

jen na doplneni :

Ep.1 -ctvrtek 1.cervna dostupne jak na steamu ,tak i krabicova verze
Ep.2 -konecem tohoto roku
Ep.3 -v prubehu r.2007

//edit:
Ma byt i Ep.4 ,ale to uz nebude delat VALVE,..mno kdovi jak to vubec dopadne...
Na tomto světě jsou dva typy lidí - dobří a zlí. Ti dobří lépe spí
a ti zlí se daleko radši probouzejí.
....Woody Allen
Oblak
Začátečník
Začátečník

Re: omg

Příspěvek od Oblak »

XuB4nU píše:nechapu proc se tu vedou takove dohady jestli bude ep1 hratelna S nebo BEZ hl2.
vse uz bylo davno uverejneno na http://ep1.half-life2.com/ ,kde se pise
Half-Life 2 not required to play.

:wink:
ach, ten TEENAGER hulán. No fuj. Takhle se snažit mást lidi....

to že použili v nové hře 70 procent původní hry neznamená nutně že potřebuješ mít doma v krabici origo HL2.

Radku, speciálně pro tebe:
Ten řádek výše znamená že pro hraní nepotřebuješ Half-life-2.
Jaký je tu bez papamobila klídek....
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Myslim, že neni treba tu v každym dalším postu připomínat jak to s tou nutností vlastnit původní HL2 je.
Vše podstatné už bylo řečeno a myslim, že i RH to takhle myslel, akorat tu došlo k nepochopení se. :) (sakra to je zas věta....)

V každym pripade neni treba to tu dál řešit.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

radekhulan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od radekhulan »

Tak je 1.6., 9:30, a HL2 Episode One pořád nejede :( I pokud jsou servery na západním pobřeží, tak už mají nějakou tu sekundu červen..
Jasper
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jasper »

Restartoval si steam?
radekhulan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Jasper píše:Restartoval si steam?
jasně, restartoval a --- nic

UPDATE: bude to vydáno až 19:00 našeho času, viz http://ep1.half-life2.com/
Jasper
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jasper »

radekhulan píše: UPDATE: bude to vydáno až 19:00 našeho času, viz http://ep1.half-life2.com/
Pak napiš jaké to je :-D Mi to pošta donese až zitra :roll:
radekhulan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Jasper píše:
radekhulan píše: UPDATE: bude to vydáno až 19:00 našeho času, viz http://ep1.half-life2.com/
Pak napiš jaké to je :-D Mi to pošta donese až zitra :roll:
Hrál jsem to prvních 50 minut a je to naprosto perfektní. Dokonalá grafika (HDR+FSAA), výborný příběh, volnost. Prostě pokud HL2 byla nejlepší FPS hra před rokem, toto je zřejmě nejlépe zpracovaná FPS roku 2006.

No, jdu zase hrát :-)
Jasper
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jasper »

Asi jsem narazil na první bug. Jak jsem v té garáži, jak mám dat na díry, odkud vylézají brouci auta, tak Alyx tam stoji a vůbec se nehýbe...
Někde jsem četl, že mi má shazovat auta, tak sem si je shodil sám, ale ona tam pořád jen stojí :D
Navís stojí ve vzduchu :-D
palda
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palda »

..uz se mi to stahuje, za hodinku to mam doma :-D .. kdybych nebyl linej si nainstalovat HL2 tak by to bylo lepsi :-D

//edit Thellwin - smazáno OT a v návaznosti an to upraven tento post :) (toto řešte s danou osobou po SZ)
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Co vsechno obsahuje HL: episode one pack?

Obsahuje i CS Source nebo to je jen soucast puvodniho HL2?

Chtel bych zkusit CS: Source po netu, ale nechce se mi kupovat puvodni HL2.
Staci mi jednoducha odpoved: Ano/Ne.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
palda
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palda »

tak jsem prijemne prekvapen :-) abych pravdu rek bavi me to vic nez HL2 (jestli to nebude tim ze jsem ho tolikrat dohral)... HDR opravdu puvodnimu HL strasne chybelo... nektery lokace vypadaj nadherne.. a loading trvajici cca 3s (muj pripad) mi pripomnel doby HL1 :-D ... optimkalizace kodu jsou znat hlavne na spotrebe operacni pameti.. a taky mi jde hra svizneji na jeste vyssich detaileh (HDR+2xAA+8xAnizo) coz je na meho chabeho radeona opravdu vykon... Day Of Defeat s HDR se na tohle nastaveni nedal v nekterych chvilich hrat (cca 15fps). mam tak hodinku za sebou
spirit64
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od spirit64 »

palda píše:tak jsem prijemne prekvapen :-) abych pravdu rek bavi me to vic nez HL2 (jestli to nebude tim ze jsem ho tolikrat dohral)... HDR opravdu puvodnimu HL strasne chybelo... nektery lokace vypadaj nadherne.. a loading trvajici cca 3s (muj pripad) mi pripomnel doby HL1 :-D ... optimkalizace kodu jsou znat hlavne na spotrebe operacni pameti.. a taky mi jde hra svizneji na jeste vyssich detaileh (HDR+2xAA+8xAnizo) coz je na meho chabeho radeona opravdu vykon... Day Of Defeat s HDR se na tohle nastaveni nedal v nekterych chvilich hrat (cca 15fps). mam tak hodinku za sebou
Tak to zní dobře :) Já už se taky těším, teď jsem si jí objednal. Pro mě ta opzimalizace bude znamenat možnost hrát to na low docela dobře :D (ať už je tu ta brigáda)
radekhulan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Tak jsem to včera v noci dohrál, a jsem absolutně nadšen. Ta hra je promakaná do nejmenších detailů, a tím nemyslím jen grafiku, ale celý příběh, lokace, fyzikální model, různé logické hříčky a "puzzle", interakce s předměty, a fajn je i téměř neustálá přítomnost Alex, takže člověk není "osamělý bojovník". Špičkově zvládnutý je i pohyb postav, tvář, vše vypadá prostě téměř dokonale reálně. Dobré je i to, že jsou ozvučeny i takové blbůstky, jako je moje střelení do zapnuté televize, a Alex k tomu má hned vtipný komentář. Prostě paráda a neuvěřitelný smysl pro detail.

Je to o 500% lepší než F.E.A.R. a přitom to má poloviční nároky, jedu na 1920x1200, HDR, FSAA 4x, TPAA zapnuté, AF 16x, a pod 60 FPS to nejde.

Valve/Steam prostě umí programovat. Každému doporučuji tuto hru ke koupi, za $17.95 je to skvělá hodnota.

Taky si doporučuji zapnout "commentary track", budete překvapeni, jak tvůrci o hře přemyšlejí a co se jak dá udělat.
spirit64
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od spirit64 »

radekhulan píše:Taky si doporučuji zapnout "commentary track", budete překvapeni, jak tvůrci o hře přemyšlejí a co se jak dá udělat.
To je formou těch otazníčků jako v Lost Coast ? nebo to vývojáři komentují během hraní
Jasper
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jasper »

spirit64 píše:To je formou těch otazníčků jako v Lost Coast ? nebo to vývojáři komentují během hraní
Jj, je to jak v lost coast, jen jsou ty bublinky trochu lépe udělané :)
Jinak oproti lost coast trochu optimaliovali, na mijí sestavě (A643000+, 1GB RAM, 6600GT) to jede na toto nastaveni plynule. HDR je fakt pěkné. Jinak příběh a vůbec celková hra je velmi povedená. Líbí se mi hlášky od Alyx.
Nejvíce mě dostala, jak jsme šli po tmě v podzemní garáži, a byli tam zombies, Alyx šla za mnou a najednou ona začala dělat zvuky jako zombie, otočil jsem se na ní baterkou a ona se začla smát :-D Mazec...
Jája
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jája »

Butch píše:Co vsechno obsahuje HL: episode one pack?

Obsahuje i CS Source nebo to je jen soucast puvodniho HL2?

Chtel bych zkusit CS: Source po netu, ale nechce se mi kupovat puvodni HL2.
Staci mi jednoducha odpoved: Ano/Ne.
Podle všeho u episode one není viz http://storefront.steampowered.com/v2/i ... e&SubId=79&
CS S je tady http://storefront.steampowered.com/v2/i ... &AppId=240&

Já mám HL2 ale ne DVD verzi a docela mě to mrzí pže bych si rád zahrál DOD source ale nechce se mi ho kupovat zvlášť a u episode one taky není :twisted:
Core i7 8700K , Asus Prime Z370-A, 2x8GB DDR4 3200 G.Skill TridentZ, GTX1060 6GB, Adata SX 8200 Pro 512GB, 120GB Intel SSD 320, 2x Crucial MX500 1TB, X-Fi Titanium, 22" LG W2252TQ, EK water blocks (CPU+GPU, DDC1+EKtop, NexXxos Pro III+II), Avance C001 Terminator, Seasonic Focus GX-650
w4Ve
Nováček
Nováček

Příspěvek od w4Ve »

taham taham,už se moc těšim hl2 pro mě byla da best hra a podle toho ,co tu čtu bude toto nářez! :-D
radekhulan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

w4Ve píše:taham taham,už se moc těšim hl2 pro mě byla da best hra a podle toho ,co tu čtu bude toto nářez! :-D
A taháš to ze Steamu po zakoupení nebo z torrentu? Krást je špatné a dělají to jen socky, tudíž věřím, že je to Steam... :D
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“