Half-Life 2: Episode One
Moderátor: Baneshee
- 2d.n3k
- Nováček

-
- XuB4nU
- Začátečník

jen na doplneni :
Ep.1 -ctvrtek 1.cervna dostupne jak na steamu ,tak i krabicova verze
Ep.2 -konecem tohoto roku
Ep.3 -v prubehu r.2007
//edit:
Ma byt i Ep.4 ,ale to uz nebude delat VALVE,..mno kdovi jak to vubec dopadne...
Ep.1 -ctvrtek 1.cervna dostupne jak na steamu ,tak i krabicova verze
Ep.2 -konecem tohoto roku
Ep.3 -v prubehu r.2007
//edit:
Ma byt i Ep.4 ,ale to uz nebude delat VALVE,..mno kdovi jak to vubec dopadne...
Na tomto světě jsou dva typy lidí - dobří a zlí. Ti dobří lépe spí
a ti zlí se daleko radši probouzejí.....Woody Allen
a ti zlí se daleko radši probouzejí.....Woody Allen
- Oblak
- Začátečník

Re: omg
ach, ten TEENAGER hulán. No fuj. Takhle se snažit mást lidi....XuB4nU píše:nechapu proc se tu vedou takove dohady jestli bude ep1 hratelna S nebo BEZ hl2.
vse uz bylo davno uverejneno na http://ep1.half-life2.com/ ,kde se pise
Half-Life 2 not required to play.
to že použili v nové hře 70 procent původní hry neznamená nutně že potřebuješ mít doma v krabici origo HL2.
Radku, speciálně pro tebe:
Ten řádek výše znamená že pro hraní nepotřebuješ Half-life-2.
Jaký je tu bez papamobila klídek....
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Myslim, že neni treba tu v každym dalším postu připomínat jak to s tou nutností vlastnit původní HL2 je.
Vše podstatné už bylo řečeno a myslim, že i RH to takhle myslel, akorat tu došlo k nepochopení se.
(sakra to je zas věta....)
V každym pripade neni treba to tu dál řešit.
Vše podstatné už bylo řečeno a myslim, že i RH to takhle myslel, akorat tu došlo k nepochopení se.
V každym pripade neni treba to tu dál řešit.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- radekhulan
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Jasper
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- radekhulan
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
jasně, restartoval a --- nicJasper píše:Restartoval si steam?
UPDATE: bude to vydáno až 19:00 našeho času, viz http://ep1.half-life2.com/
- Jasper
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Pak napiš jaké to jeradekhulan píše: UPDATE: bude to vydáno až 19:00 našeho času, viz http://ep1.half-life2.com/
- radekhulan
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Hrál jsem to prvních 50 minut a je to naprosto perfektní. Dokonalá grafika (HDR+FSAA), výborný příběh, volnost. Prostě pokud HL2 byla nejlepší FPS hra před rokem, toto je zřejmě nejlépe zpracovaná FPS roku 2006.Jasper píše:Pak napiš jaké to jeradekhulan píše: UPDATE: bude to vydáno až 19:00 našeho času, viz http://ep1.half-life2.com/Mi to pošta donese až zitra
No, jdu zase hrát
- Jasper
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- palda
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Butch
- Středně pokročilý

Co vsechno obsahuje HL: episode one pack?
Obsahuje i CS Source nebo to je jen soucast puvodniho HL2?
Chtel bych zkusit CS: Source po netu, ale nechce se mi kupovat puvodni HL2.
Staci mi jednoducha odpoved: Ano/Ne.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- palda
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
tak jsem prijemne prekvapen
abych pravdu rek bavi me to vic nez HL2 (jestli to nebude tim ze jsem ho tolikrat dohral)... HDR opravdu puvodnimu HL strasne chybelo... nektery lokace vypadaj nadherne.. a loading trvajici cca 3s (muj pripad) mi pripomnel doby HL1
... optimkalizace kodu jsou znat hlavne na spotrebe operacni pameti.. a taky mi jde hra svizneji na jeste vyssich detaileh (HDR+2xAA+8xAnizo) coz je na meho chabeho radeona opravdu vykon... Day Of Defeat s HDR se na tohle nastaveni nedal v nekterych chvilich hrat (cca 15fps). mam tak hodinku za sebou
- spirit64
- Mírně pokročilý

Tak to zní dobřepalda píše:tak jsem prijemne prekvapenabych pravdu rek bavi me to vic nez HL2 (jestli to nebude tim ze jsem ho tolikrat dohral)... HDR opravdu puvodnimu HL strasne chybelo... nektery lokace vypadaj nadherne.. a loading trvajici cca 3s (muj pripad) mi pripomnel doby HL1
... optimkalizace kodu jsou znat hlavne na spotrebe operacni pameti.. a taky mi jde hra svizneji na jeste vyssich detaileh (HDR+2xAA+8xAnizo) coz je na meho chabeho radeona opravdu vykon... Day Of Defeat s HDR se na tohle nastaveni nedal v nekterych chvilich hrat (cca 15fps). mam tak hodinku za sebou
- radekhulan
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem to včera v noci dohrál, a jsem absolutně nadšen. Ta hra je promakaná do nejmenších detailů, a tím nemyslím jen grafiku, ale celý příběh, lokace, fyzikální model, různé logické hříčky a "puzzle", interakce s předměty, a fajn je i téměř neustálá přítomnost Alex, takže člověk není "osamělý bojovník". Špičkově zvládnutý je i pohyb postav, tvář, vše vypadá prostě téměř dokonale reálně. Dobré je i to, že jsou ozvučeny i takové blbůstky, jako je moje střelení do zapnuté televize, a Alex k tomu má hned vtipný komentář. Prostě paráda a neuvěřitelný smysl pro detail.
Je to o 500% lepší než F.E.A.R. a přitom to má poloviční nároky, jedu na 1920x1200, HDR, FSAA 4x, TPAA zapnuté, AF 16x, a pod 60 FPS to nejde.
Valve/Steam prostě umí programovat. Každému doporučuji tuto hru ke koupi, za $17.95 je to skvělá hodnota.
Taky si doporučuji zapnout "commentary track", budete překvapeni, jak tvůrci o hře přemyšlejí a co se jak dá udělat.
Je to o 500% lepší než F.E.A.R. a přitom to má poloviční nároky, jedu na 1920x1200, HDR, FSAA 4x, TPAA zapnuté, AF 16x, a pod 60 FPS to nejde.
Valve/Steam prostě umí programovat. Každému doporučuji tuto hru ke koupi, za $17.95 je to skvělá hodnota.
Taky si doporučuji zapnout "commentary track", budete překvapeni, jak tvůrci o hře přemyšlejí a co se jak dá udělat.
- spirit64
- Mírně pokročilý

- Jasper
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Jj, je to jak v lost coast, jen jsou ty bublinky trochu lépe udělanéspirit64 píše:To je formou těch otazníčků jako v Lost Coast ? nebo to vývojáři komentují během hraní
Jinak oproti lost coast trochu optimaliovali, na mijí sestavě (A643000+, 1GB RAM, 6600GT) to jede na toto nastaveni plynule. HDR je fakt pěkné. Jinak příběh a vůbec celková hra je velmi povedená. Líbí se mi hlášky od Alyx.
Nejvíce mě dostala, jak jsme šli po tmě v podzemní garáži, a byli tam zombies, Alyx šla za mnou a najednou ona začala dělat zvuky jako zombie, otočil jsem se na ní baterkou a ona se začla smát
- Jája
- Středně pokročilý

Podle všeho u episode one není viz http://storefront.steampowered.com/v2/i ... e&SubId=79&Butch píše:Co vsechno obsahuje HL: episode one pack?
CS S je tady http://storefront.steampowered.com/v2/i ... &AppId=240&
Já mám HL2 ale ne DVD verzi a docela mě to mrzí pže bych si rád zahrál DOD source ale nechce se mi ho kupovat zvlášť a u episode one taky není
Core i7 8700K , Asus Prime Z370-A, 2x8GB DDR4 3200 G.Skill TridentZ, GTX1060 6GB, Adata SX 8200 Pro 512GB, 120GB Intel SSD 320, 2x Crucial MX500 1TB, X-Fi Titanium, 22" LG W2252TQ, EK water blocks (CPU+GPU, DDC1+EKtop, NexXxos Pro III+II), Avance C001 Terminator, Seasonic Focus GX-650
- w4Ve
- Nováček

-
- radekhulan
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele: