SiN.Episode1 - Emergence
Moderátor: Baneshee
- palda
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
konzervativni jsou vesmes lide na PC scene.. konzole jsou napriklad hravejsi, tam maji blaznive oroginalni koncepty uspech (vic Katamari Damaci a podoble veci... ovladani ve stylu Wii by se na PC neujmulo atd.. tak jako to dříve bylo s ovládáním her kamerou.. na PC rychlokvaš, na PS2 bomba v prodejnosti) .. ale tady nejde o flame... spis jde o to ze lidi zachvilku zacnou originalitu vyzadovat.. coz je jedine dobre.. uz tedka po ni plno lidi zadoni a abych pravdu rekl tak se ani nedivim... ale to neni pripad sinu.. ten nic originalniho nastesti nesliboval.. bylo by dost spatny kdyby pokracovany melo jiny styl hratelnosti nez puvodni hra (vzpomenme na jiz zmineny Doom3, a co okolo nej bylo kecu)....
- kratas
- Nováček

-
nevím jak dál
zdarec lidičky, nějak sem se zasekl v SINu a nevím jak dál, poradí někdo?
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Re: nevím jak dál
Pokud máš takovejhle problem, tak by se opravdu hodilo popsat presne kde a jak si se zasekl .... bez toho ti tu nekdo težko poradí.kratas píše:zdarec lidičky, nějak sem se zasekl v SINu a nevím jak dál, poradí někdo?
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- kratas
- Nováček

-
no jsem v sekci U4 Laboratory, kde je nějaká ponorka nebo co, nějaká plošina s kterou se dá manipulovat a nahoře místnosti chlap s culíkem a dvěma vojáky. Když přijdu k tomu chlapovi, tak mi něco říká ukazuje mi stříkačku. po domluvení nemůžu nikam jít, protože za mnou je nějaká neprůchodná stěna a k tomu culíkáčovi mě to taky nepustí, tak nevím co mám dělat.Sentenced píše:Pokud máš takovejhle problem, tak by se opravdu hodilo popsat presne kde a jak si se zasekl .... bez toho ti tu nekdo težko poradí.kratas píše:zdarec lidičky, nějak sem se zasekl v SINu a nevím jak dál, poradí někdo?
- palda
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
tohle to se opravilo po steamu cca 14 dni po tom co hra vyslakratas píše:no jsem v sekci U4 Laboratory, kde je nějaká ponorka nebo co, nějaká plošina s kterou se dá manipulovat a nahoře místnosti chlap s culíkem a dvěma vojáky. Když přijdu k tomu chlapovi, tak mi něco říká ukazuje mi stříkačku. po domluvení nemůžu nikam jít, protože za mnou je nějaká neprůchodná stěna a k tomu culíkáčovi mě to taky nepustí, tak nevím co mám dělat.Sentenced píše: Pokud máš takovejhle problem, tak by se opravdu hodilo popsat presne kde a jak si se zasekl .... bez toho ti tu nekdo težko poradí.
- kratas
- Nováček

-
- palda
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- kratas
- Nováček

-
Tak mi napiš, jak má hra pokračovat dál, co se tam má udělatpalda píše:tohle se tykalo i koupene hry, nainstaluj patch.. pouzij google, tam to najdeskratas píše:to chceš jako říct, že když tu hru nemám koupenou, tak se nikam nehnu? Je to chyba ve hře?pokud nemas hru koupenou tak to se tady neresi....
- palda
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
stahnout na ni patch, pak ji hrat tam kde si zkoncil, nic tezkyho na tom neni, jinak steam by ti mel hru opravit samkratas píše:Tak mi napiš, jak má hra pokračovat dál, co se tam má udělatpalda píše: tohle se tykalo i koupene hry, nainstaluj patch.. pouzij google, tam to najdespokud nemas hru koupenou tak to se tady neresi....