Armed Assault
Moderátor: Baneshee
- walfischberg
- Začátečník

Tak uvidíme. Pokud tam nebude propadávání přes textury, tak bych uvažoval o objednávce zahraniční verze. Tu českou jsem zrušil, nechci mít v PC SF.
Intolerance is evidence of impotence.
CPU - C2D E6600, MB - GIGABYTE GA-965P-DS4, GPU - GIGABYTE GF7900 GT, RAM - 2GB KINGSTON DDR2 667MHz CL5, HDD - Seagate 250GB 7200.10 SATA-3G NCQ 8MB RoHS, Zdroj - Chieftec 620W, LCD F-S P19-2
CPU - C2D E6600, MB - GIGABYTE GA-965P-DS4, GPU - GIGABYTE GF7900 GT, RAM - 2GB KINGSTON DDR2 667MHz CL5, HDD - Seagate 250GB 7200.10 SATA-3G NCQ 8MB RoHS, Zdroj - Chieftec 620W, LCD F-S P19-2
- hypnotic666
- Mírně pokročilý

Tak dneska to oficiálně vyšlo co? Už jsem nedočkavý co na to první kupující řeknou... Ať vím jestli to za těch devět stovek stojí .... 
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit
Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
- hlupak
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Rosahla recenze, avsak POUZe 65%
http://www.gamepark.cz/Clanek.asp?idC=2763
asi nejzajimavejsi je tohle.
nevim OFP,me nijak extra nebavil i kdyz v te dobe me nebavil ani BF,ted hraju BF, ale tohle mi pripada ,no nevim,rika se Dvakrat nevstoupis do stejne reky" atady si myslim ze se v te rece preci jen koupou.
Nehanim,neurazim, rad si vyslechnu nekoho kdo to zahral.
http://www.gamepark.cz/Clanek.asp?idC=2763
asi nejzajimavejsi je tohle.
Kód: Vybrat vše
Na to, abyste si ji zahráli na plné detaily, ve velkém rozlišení a s dohledností 10km, dnes ještě prý nejsou stroje, a to se tu bavíme i o nové nVidii 8800GTX.Nehanim,neurazim, rad si vyslechnu nekoho kdo to zahral.
- dravgunov
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- dravgunov
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
ArmA je v Ceske republice, na Slovensku (a tez v blizke budoucnosti i v Polsku a Rusku), chranena proti kopirovani mimo jine tez systemem Starforce v nejnovejsi verzi, ktery se automaticky nainstaluje pri prvnim spusteni aplikace (vyzaduje restart systemu). Navzdory ruznym famam a povestem se nejedna o zadny nebezpecny ci zahadny system (neco takoveho bychom s Armou v zadnem pripade nesirili). I pres pocatecni neduveru, vychazejici prave z ruznych informaci kolujicich na Internetu, mam po hlubsim prostudovani problematiky Starforce bez obav na svem pracovnim i domacim PC. Pokud se chcete racionalne rozhodnout, zda a jaka uskali ochrana proti kopirovani od Starforce pro uzivatele prinasi, snad vam pomuze i nasledujici informace:
- jedna se o WHQL certifikovane drivery (a nikoli o nejaky zahadny divoky program, narusujici radny beh os), ktere se instaluji na nejnizsi uroven systemu (tzv. ring 0). Duvod je velmi prosty: prave na teto urovni pracuji tez nejcasteji pouzivane programy, slouzici k vytvareni nelegalnich kopii software, napr. Daemon tools ci Alcohol) a aby mel jakykoli systam ochrany sanci, musi pracovat na stejne urovni. Nicmene se nejedna o az tak neobvyklou vec a stejne pracuji i jine ochranne systemy (SafeDisk, SecuRom, TAGES), i antivirove a firewall aplikace.
- tyto drivery jsou sice zavedeny, ale dle vyrobce nejsou aktivovany a nevyviji zadnou cinnost pokud prave nebezi chranena aplikace, vice informaci o problematice driveru Starforce naleznete na strankach vyrobce Starforce
- pri odinstalovani Army dojde tez ke kompletnimu odstraneni Starforce. Pokud chcete starforce odebrat, je mozne pouzit oficialni utilitu, kterou stahnete z Online Security webu
- pri soucasnem behu debuggeru vas ochranny system pri spousteni Army vyzve k jejich zavreni
- ve starsich verzich Starforce v roce 2004 existovaly problemy s kompatibilitou i bezpecnosti, ktere byly odstraneny a dalo se je resit tez stazenim a instalaci novych Starforce driveru. Zadny z techto problemu neni pritomen v Arme. Vice o aktualizaci driveru Starforce lze nalezt na strankach vyrobce)
- Starforce pouziva pro praci s DVD mechanikou vyhradne dokumentovane a standardni funkce a nemuze tak byt v zadnem pripade zodpovedna za poskozeni opticke mechaniky (sveho casu se Starforce rozhodl komukoli, kdo by nejake podobne problemy s jejich ochranou mel, vyplatit 10.000 USD, neprihlasil se vsak jediny uzivatel, ktery by neco takoveho byl schopen ukazat, vice viz
oficialni tiskova zprava)
- pritomnost Starforce v Arme by se mohla nekomu jevit jako nejaka silena rarita, nicmene pravdou je, ze je to celosvetove velmi bezne pouzivana ochrana proti kopirovani, od ktere teprve nedavno velci zapadni vyrobci ustupuji (a to nikoli kvuli objektivnim technickym problemum, nybrz predevsim kvuli negativni kampani na internetu)
- Starforce teoreticky stejne jako kazda jina aplikace pod Windows muze zpusobovat ruzne problemy vcetne padu a bluescreen, nicmene vetsinou pady v Arme majji jine priciny. Zatim je vetsina hlasenych padu Army v oblasti driveru grafickych karet od firmy ATi. Arma engine je velmi narocny mimo jine i na stabilitu graficke karty a pameti a sbernice (dynamicky zavadi a alokuje modely a textury do pameti graficke karty pripadne i systemove pameti, odkud primo graficka karta pracuje) a ze zatim nezjistenych pricin na nekterych kartach dochazi k samovolnemu resetu grafickych driveru (objevi se obrazovka receiving a muze byt pozorovano docitani textur) a nekdy (zatim hlaseno vyhradne na kartach Ati) i k padu aplikace pripadne i modre obrazovce smrti a zatuhnuti Windows. Bohuzel se jedna o nizkourovnove systemove drivery, a bez soucinnosti jejich vyrobcu (zejmena Ati, kde se jedna o zavazny problem) nemam zpusob, jak problem odstranit a bohuzel zatim ani netusim, kdy k nemu dochazi.
- hlaseni o chybejicim openal32.dll neni s nejvetsi pravdepodobnosti zpusobeno ochranou Starforce, ale bud spatne provedenou instalaci OpenAl anebo problemy zvukove karty. Tento problem dale zkoumame, zda se ale, ze opakovana instalace Army muze nekdy problem vyresit.
Jsme radi, ze prave cesti hraci dostavaji Armu jako prvni na svete a je pro nas prvorade, aby byl vas prozitek ze hry co nejlepsi. Pro bezchybny chod hry na ruznych konfiguracich jsme udelali maximum, pokud presto narazite na zavaznejsi problemy hry (coz vzhledem k narocnosti a slozitosti naseho noveho enginu opravdu vyloucit nelze), nevahejte a napiste je treba prave do tohoto fora, ktere budeme pravidelne sledovat. Zaroven ale nezapomnte, ze na techto forech plati od zacatku po mnoho let jasna politika, dle ktere si neprejeme diskusi ohledne ochrany proti nelegalnimu sireni nasich her. Timto prispevkem se na teto politice nic nemeni a tak pokud budete mit potrebu diskutovat problematiku ochrany proti kopirovani v Arme, budete tak muset ucinit nekde jinde. Pro komunitu hracu Army takova diskuse zadny prinos nema ani neni v zajmu Bohemia Interactive, na jejichz forech se nachazite. Pro nas je naopak ochrana proti kopirovani v dnesni dobe zivotni nutnosti.
Vydanim hry u nas doma cesta Army rozhodne nekonci, ale naopak zacina. Vsem ceskym hracum dekuji za trvalou podporu nasi snaze prinaset realistickou valecnou simulaci na obrazovky PC a preji vam vsem dobrou zabavu s Armou a co mozna nejhladsi chod hry na vasich pocitacich.
- hlupak
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Tak nam to s AA vypadana na titul-Nejproblemovesji hra roku.
http://games.tiscali.cz/news/
http://games.tiscali.cz/news/
- Thellwin
- Administrátor

- walfischberg
- Začátečník

Tak tvůrci mají docela odvahu. Ta hra vypadá graficky úplně stejně jako OFP,kterou si člověk obohatí addony s lepšími texturami. Ano, málem bych zapomněl - je tam HDR! K čemu mi to bude, když si musím snížit viditelnost? Moje PC je taková obyčejná herní sestava. Ale ta hra nejede pořádně ani na C2D Extreme se SLI! Pokud jde o objekty a prolínaní s nimi - v domech se opět dá procházet skrze podlahu. Kdyby někdo vydal hru, která masitě trhá na XBOX 360, tak by recenzenti autora pomalu upálili. Přestože X360 umožňuje dodatečnou opravu her. Když si AA nastavím tak, aby mi jela plynule, tak mám na svém PC software, který vypadá jako OFP, ale pro svůj běh potřebuje C2D 2,4. OPF jsem hrával na Celeronu 800 MHz. Ano, nebyla tam fyzika, nebylo tam HDR... Držel jsem autorům palce, nečekal jsme toho moc - plně by mi stačila odbugovaná OPF. Ovšem AA mi nabízí úplně nové bugy (staré zůstávají).
- hypnotic666
- Mírně pokročilý

Mno podle recenze na gamezone ta hra zas tak hrozná není... Prej to tam valil na nějakým 1,8ghz, 512mb ram a radeonu 9600 na střední detaily plynule.. Dokonce to dostalo i vysoké hodnocení a prej tam bugy jako procházení přes zdi nejsou... Tak nevím.. 
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit
- mr_sheen
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Flashpoint me nebavil tak me nebude bavit ani todle,to si radsi dam Vietkong:)
Sapphire Radeon NITRO RX 6800 16G OC Gaming + AMD Ryzen 7 5700X + Seagate FireCuda 530 1TB + Odyssey G50A 32 + ASUS ROG STRIX B550-A GAMING + Kingston Fury Renegade Black 32GB DDR4 3600 CL16 + Seasonic Focus GX-850 + Fractal Design Meshify 2 Compact
- honzanun
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- walfischberg
- Začátečník

To s tou zdí už není tak časté, ale zkus se projít po objektech. Pokud jde o tu náročnost - při nastavení pořádného výhledu do dálky sekal AA na C2D Extreme a 7900 SLI. Viděl jsem na vlastní bulvy a docela mě to šokovalo. Střední úroveň detailů je plynulá, ale musíš stáhnout viditelnost.hypnotic666 píše:Mno podle recenze na gamezone ta hra zas tak hrozná není... Prej to tam valil na nějakým 1,8ghz, 512mb ram a radeonu 9600 na střední detaily plynule.. Dokonce to dostalo i vysoké hodnocení a prej tam bugy jako procházení přes zdi nejsou... Tak nevím..
- hypnotic666
- Mírně pokročilý

Aha, to je možný... Já to ještě nehrál, takže nevím... Čekám na demo, protože po těch názorech co jsem čet bych do toho peníze bez vyzkoušení doma nevrazil... Ale láká mě ten mp jaxe tam bojuje o celý ostrovwalfischberg píše:To s tou zdí už není tak časté, ale zkus se projít po objektech. Pokud jde o tu náročnost - při nastavení pořádného výhledu do dálky sekal AA na C2D Extreme a 7900 SLI. Viděl jsem na vlastní bulvy a docela mě to šokovalo. Střední úroveň detailů je plynulá, ale musíš stáhnout viditelnost.
- oilik
- Začátečník

-
problem je ale v tom ze us verze ma vyjit az nekdy po novem roce. Nemecka sice koncem mesice, ale nemecky to nechi uz vubec. Zatim neni nastesti kam spechat s koupi, protoze je hra pomerne slusne zabugovana a na atinach to nechce velice casto fungovat vubec. Takze uvidime kdy vyjde prvni patch. Jestli to nekdo mastite a mate vice jader kouknete pls jestli to umi dual a vicero core
- pig
- Nováček

me to nefunguje ani na Nvidii a opravdu je to shit vsech shitu, je to jeden velkej BUG
Procesor: i5 4670K@4,6GHz-1,3V(delid),Grafika: MSI R9 270X, Chladič: SilentiumPC Fortis 2 XE1226 (Cpu), Motherboard: Gigabyte GA-Z87-HD3, Operační paměť: Corsair 2X4Gb 1600@2000Mhz, HDD:Crucial M500-240GB,seagate 750Gb, samsung 500Gb, Zvuková karta: Creative Labs Sound Blaster Audigy SE, Reproduktory(sluchadla): Creative Tactic3D Sigma, Monitor: LG Flatron 27MD53D - LED 27"
- honny
- Středně pokročilý

počkejte rok, dva... až budou bugy opravený... a bude na to hw 
Kód: Vybrat vše
desktop: Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G HDD | debian- Thellwin
- Administrátor

Krátký rozhovor s PR managereme IDEA Games, Jiřím Rýdlem
http://www.nejhry.cz//novinky/arma-krat ... rview.html
http://www.nejhry.cz//novinky/arma-krat ... rview.html
Goldnoob team proud member!
- Thellwin
- Administrátor

Promaz ...
NEZNALEC začne číst pravidla, nebo brzy změní barvu
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... 77#6606577
Poslední hvězdný čin už trochu zapadl a tak je třeba se opět zviditelnit jak koukám.
NEZNALEC začne číst pravidla, nebo brzy změní barvu
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... 77#6606577
Poslední hvězdný čin už trochu zapadl a tak je třeba se opět zviditelnit jak koukám.
Goldnoob team proud member!
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Mno tak uz tuhle hru taky mam.Je to prakticky flashpoint s vylepsenou grafikou.
Na mym kompu to "beha" 17-30FPS v 1024x768 na vysoke detaily.
Maximalni jsem ani nezkousel.
Ale grafika je spickova to musim uznat.Ale jeto bohuzel na hranici hratelnosti na mem pc.
BTW je to 1 hra ktera mi nejde na maximalni detaily v 1024x768

Na mym kompu to "beha" 17-30FPS v 1024x768 na vysoke detaily.
Maximalni jsem ani nezkousel.
Ale grafika je spickova to musim uznat.Ale jeto bohuzel na hranici hratelnosti na mem pc.
BTW je to 1 hra ktera mi nejde na maximalni detaily v 1024x768

- AsuHector
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
http://hector.webzdarma.cz/Screenshot%2 ... -32-48.GIF
hmm, hru jsem si koupil hned po vydání. Se SF problém nemám. Ale přijde mi to jako OFP. Dal bych tomu 6/10
hmm, hru jsem si koupil hned po vydání. Se SF problém nemám. Ale přijde mi to jako OFP. Dal bych tomu 6/10
CPU: Intel Core 2 Duo E6300 @2,80 Ghz @PrimeCooler PC-HC 5+ GK: ATI Radeon 1900GT 256MB DDR3 (550/1400) MB: Gigabite DS4 RAM: 2x512MB DDR2 800Mhz HDD: Seagate Baraccuda 250GB 7200.10 Zdroj: Thermaltake 470W Case: Aspire X-Plorer Mouse: Genius Ergo 520 1600DPI @ Steelpad 4D 3D Mark 05: 10 337 bodů