Problem s LED a zapojenim :-(

Nevizuální úpravy HW, elektronika - Voltage-mody, regulace otáček, schémata... nejde o přetaktovávání.
mee.too
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od mee.too »

CZEBLADE píše:Aha.....sry ze zase otravuji, ale tohle mi nejde do hlavy- ty ledky mi jedou, ale kdyz to dam na spinac, tak se nic nerozsviti!!! Zapojil jsem + do krajniho od ledek a dalsi drat od prostredku ke zdroji....
a co skusit ten vypinac zapnout treba to pomuze?? jelsi máš páčkovej tak tu páčku "preklopit" na druhou stranu...
deska: Gigabyte M56S-S3; pamet: 2x 2048MB kingston; proc: AMD athlon 64 X2 6000+; disk: Samsung 1TB, 32MB cash; graf: Gigabyte Geforce 9800gtx+, Acelero S1 rev.2 + 120mm Noiseblocker max 950 ot/min
CZEBLADE
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od CZEBLADE »

Diky.....tak jsem to zapojil a uz to jede........jestli to nekdy dokoncim :-D , tak sem poslu moje fotky :razz:
Modul plugin nebyl nalezen, ale presto v nem doslo k chybe. :D Opravdu chcete Tento pocitac vyhodit do kose :P
myshob
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od myshob »

příště si ten vypínač PROMĚŘ a pak teprve piš !!!
Do not underestimate the power of stupid people in large groups...
CZEBLADE
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od CZEBLADE »

Dobre, ale do zapleho PC jsem zapojil vetrak...hodilo to jiskru a moditor se vypl a nic se nedalo delat.....komu se to stalo ??
Modul plugin nebyl nalezen, ale presto v nem doslo k chybe. :D Opravdu chcete Tento pocitac vyhodit do kose :P
Land
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Land »

Počkej jak vypnul se monitor ???? Dost dobře nechápu, co má společnýho monitor a FAN ????? Mě se to ještě nestalo a to zapínám větráky za chodu naprosto normálně. Mimochodem.. co to bylo za větrák a kam a jak si ho zapojil
CPU:AMD Athlon 64 3000+ ClawHammer Cooler:AC Freezer 64 Pro MB:DFI LanParty UT NF3 250Gb RAM:2x512GB Kingston 400MHz 2,5-3-3-6 GPU: Atlantis ATI Radeon X1950GT Cooler:AC Accelero S1 HDD:Western Digital 7200ot. 40GB WD400EB & 7200ot. 500GB WD5000AAKS Case:CoolerMaster Elite 330 PSU:Fortron ATX-400PNF 400W
CZEBLADE
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od CZEBLADE »

Byl to vetrak ze zdroje a zem jsem dal na zem a cerveny z vetraku jsem dal do cerveneho v PC..pak do zluteho, protoze je na 12V...tez nechapu !
Land
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Land »

Jinak byl to dvoudrátovej nebo třídrátovej FAN ????
CPU:AMD Athlon 64 3000+ ClawHammer Cooler:AC Freezer 64 Pro MB:DFI LanParty UT NF3 250Gb RAM:2x512GB Kingston 400MHz 2,5-3-3-6 GPU: Atlantis ATI Radeon X1950GT Cooler:AC Accelero S1 HDD:Western Digital 7200ot. 40GB WD400EB & 7200ot. 500GB WD5000AAKS Case:CoolerMaster Elite 330 PSU:Fortron ATX-400PNF 400W
CZEBLADE
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od CZEBLADE »

Byl dvoudratkovej
cruzz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cruzz »

CZEBLADE píše:Byl to vetrak ze zdroje a zem jsem dal na zem a cerveny z vetraku jsem dal do cerveneho v PC..pak do zluteho, protoze je na 12V...tez nechapu !
toz to vypada na kratasek :-D

edit
CZEBLADE píše:z vetraku jsem dal do cerveneho v PC..pak do zluteho, protoze je na 12V...
nejak sem nepochopil teda kam si to vlastne vrazil, jestli do cervenyho nebo do zlutyho...nedals to nahodou na zem?
Don't pray for easy lives; pray to be stronger people. Don't pray for tasks equal to your powers; pray for powers equal to your tasks. Then the doing of your work shall be no miracle, but you shall be a miracle and your destiny is not a matter of chance, it is a matter of choice; it is not a thing to be waited for, it is a thing to be achieved.
CZEBLADE
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od CZEBLADE »

Ted mi jede Pc v poho...asi nejaka blbost, ale porad mam nevysvetlitelny problem !
Bubaaak
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bubaaak »

nekde se ti to tam spojilo.. zadna zahada :wink:
CZEBLADE
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od CZEBLADE »

No prave..zahada to je
Land
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Land »

Omlouvám se všem zůčastněným ale tohle je na mě moc.

Chyba která zapříčinila jiskru a výpadek monitoru je s největší pravděpodobností soustředěna mezi židlí a klávesnicí.

//€agle - lock - puvodni problem (jakz takz) vyresen a akorat se tu rozrusta OT
Zamčeno

Zpět na „Modifikace hardware“