Projekt Sweet Blue Something by Bubanek

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

bubanek
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bubanek »

No, me snad bude stačit i nějakej menší.
Nevíte kolik stojí ten co byl v tom tutoriálu?
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Tenhle přesně stojí 159,-Kč, ale určitě ber jen MoTip, protože ostatní jsou šmejdy (vlastní zkušenost). Pak MoTip ještě dělá přímo plnič, ale ten stojí asi 250,-Kč...ale stačí jen ten stříkací tmel. Jinak ten tutorial jsem dělal já, takže to vím...:) A šmirgl hlavně kup pod vodu...klidně stačí 1200, ale aby byl pod vodu. Každopádně ale ještě s kombinací s obyčejným hrubším...prostě tak jak to je v tutorialu.
bubanek
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bubanek »

Jo,díky. Co nejdřív až na to budu mít prachy pro to zajdu.
Uvidíme co z toho vyleze :wink:
bubanek
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bubanek »

Tak nějak zjišťuju asi zásadní problém. Nemáme bezprašnou místnost. Ve sklepě je prach taky, takže nevím kde to mám dělat. Garáž nemáme :-(

Myslíte si že pomůže dát vedle té nastříkané věc větrák,aby foukal přes to a tak nějak odfoukával ten prach?
no_-_name
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od no_-_name »

bubanek píše:Tak nějak zjišťuju asi zásadní problém. Nemáme bezprašnou místnost. Ve sklepě je prach taky, takže nevím kde to mám dělat. Garáž nemáme :-(

Myslíte si že pomůže dát vedle té nastříkané věc větrák,aby foukal přes to a tak nějak odfoukával ten prach?
to ti spíš bude nasávat ten prach z okolí.. menší zlo je bez větráku, a kdyžtak zkus koupelnu, pustit na chvíli tekoucí vodu, to docela odstraní prach ze vzduchu (ale možná je pak vlhkej, tak to vyvětrat)
bubanek
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bubanek »

Hh, v koupelně. Budu si muset zahrát na 007 a udělat to tajně, jinak by mě doma zabili.
Ale díky
Styxer
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Styxer »

Staci v okruhu 1.5m v miste strikani rozlozit noviny a muzes strikat treba na strope ;)

Notebook: Macbook Air 13" 2011
Mobile: iPhone 4 + Monster Beats Pro
bubanek
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bubanek »

Jasný.... to se zvládne
Jerry.one
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jerry.one »

nebo jestli mate nejakej krytej prostor venku, tak pockej, az bude prset a pokrop to tam. venku bude vlhkej vzduch a kde budes strikat, tam ten prach bude splachnutej :wink:
Gentoo Linux user
bubanek
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bubanek »

Nic takovyho nouzel doma nemame :(
Asi budu muset použít koupelnu :-)
Honza_Primat
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honza_Primat »

bubanek píše:Nic takovyho nouzel doma nemame :(
Asi budu muset použít koupelnu :-)
Ja strikam normalne v pokoji, otevru okna a udelam pruvan, a uplne v pohode... jen pozor na vetsi zrdnka prachu, chodi mi kolem toho sourozenci, a tak se stava ze jim tam z ponozky spane smitko a tak podobne...
CPU: AMD Athlon 64 4000+ / GPU: Leadtek 7900GT (530/1660) + GF6600GT / RAM: 2x 512Mb Kingmax Dualchannel / MB: DFI LanParty UT NF4Ultra-D / HDD: 2X 300GB Seagate / ZDROJ: LC Power 420W / Monitor: ViewSonic VA1912w 19" / REPRO: Genius SW-HF 5.1 5000
eXp10it
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eXp10it »

vlastni zkusenost: strikal jsem cely case (ten z popisu) v panelaku ve sklepe...snazil jsem se moc s tim sprejem neulitavat mimo, ale tomu se stejne nevyhnes a presto je i ted temer po roce cely sklep tak pekne nacervenalej ze si vzdycky jak do nej du vzpomenu co jsem to udelal za blbost ze jsem se tam do toho poustel. Dalsi vec je, ze ta naaaadherna vune po trech pixlickach spreju se celym tripodlaznim domem nesla jeste dobre dva dny :) Takze varovani, pro TEBE a pro vsechny pokustony co nemaji koupelnu 5×5m s vlastni vzduchotechnikou a filtry NA KOUPELNU SE VYS*RTE!!! Co se tyce prachu tak ve sklepe u nas ho nikdo nezametal od roku 88 kdy byl panelak postaveny, v klidu jsem si otevrel vsechny okna a na case pristalo jedine viditelne smitecko prachu, ktere jsem pozdeji normalne behem utirani odstranil, pak jsem neco zkousel strikat na chodbe a neco na balkone a vysledek je takovy ze pokud to delas INDOOR tak prach nebudes mit skoro zadny a pokud venku tak zase pocitej s prachem ale nemusis mit strach ze priotravis pulku domu. Jo a i kdyz to na Stoobiho tutorialu vypada tak jednoduse, tak doporucuju pouzit aspon nejaky jednoduchy respirator ktery kdyz uz aspon nezajisti ze vdechujete ten smrad nebudete tyden smrkat barvu :wink:

4 Honza_Primat: nejakou krytku CD-ROMu bych mozna se zkusenostma v pokoji dal, ale cokoliv vetsiho (myslim tak pri spotrebe od tretiny pixly barvy nahoru) je v pripade ze nebydlis v holobyte a nebo nemas rodice writery UNREAL :lol:
eXp10it is b4ck
letos s*ru na moding a delam si pro radost bedny
ISAAC CPU tuleň 1100@1460MHz; MB msi 6337le5; 2 × 256 MB SDRAM 100@133MHz; HDD Samsung 200GB 7200rpm + nějaké ty blbosti okolo.
bubanek
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bubanek »

No, já to jednou sprejoval venku, ale přistál na tom nějakej hmyzák a nemohl se odlepit. Tagže venku neeee...

Docela se mi osvědčilo mamčino kadařnictví, takže to asi zase spáchám tam..
Uvidíme
XPM
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od XPM »

docela funguje rozprašovačem postříkat místnost
Obrázek
PROJECT: Digital Fantasy
Více na mých www
Aigor
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aigor »

No ten "mod" je fakt takovej prvni pokus, ale ocenuju ze te nektery reakce tady neznechutily a poustis se do toho znovu.
K tomu prachu - strikal jsem to taky v panelaku na balkone po desti, prach tam nebyl, zato samy maly musky. Podruhy to bylo v koupelne a bez problemu.
ALE:
- pust si predem chvilku vodu, nejlip teplou a pres sprchu - vlhkej vzduch ti stahne pryc prach, ten rozprasovac jak tady zaznelo je taky dobrej napad.
- potom hlavne uz nevetrej, jinak tam prach zase natahnes znovu
- KUP SI NECO PRED PUSU!, mokrej kapesnik rozhodne nestaci a pokud to nechces zkouset na jeden nadech, tak tech cca 20kc se da prekousnout za nejjednodussi dejchaci filtr. Ja to podcenil a dva dny me bylo blbe jak sem se nadejchal
- po nastrikani zavri koupelnu a nech to cca 30minut (podle navodu na plechovce) zaschnout tak, aby to uz prach neohrozil a pak nech dvere zavreny, ale muzes pustit ventilator na odsavani
- mokrej rucnik pode dvere (pokud v nich nemate diry) je dobrej zpusob, jak zabranit zamoreni celyho bytu
- strikal sem celej bigtower a no problem
bubanek
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bubanek »

Jo, s tou koupelnou ste mě překecali :-) Stejně tam skoro nikdo nechodí (mám 2 koupelny). Možná se o tom ani nikdo nedozví.

Je tohle dobrá case na case modding?
Link: http://www.alfacomp.cz/php/zbozi.php?ak ... &zbo=10609

Přemýšlím co spáchat příští rok, abyste mě ohodnotili líp než teď 8-)
Ještě se rozmýšlím co s tím udělám. Až si to rozmyslím tak se s váma poradím.

Další noob dotaz :-) jak nejlíp odstranit starej lak z toho předku?
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

kazda case je dobra na casemod, jde o to co si ty predstavujes atd...
bubanek
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bubanek »

No,tohle nespecha

Specha to jak dostat ten starej lak z toho předního plastovýho dílu té mojí case.
Styxer
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Styxer »

Asi bych to zkusil šmirglama....pak plnic,brebrousit 1200 smirkem pod vodou a nastrikat znova ;)

Notebook: Macbook Air 13" 2011
Mobile: iPhone 4 + Monster Beats Pro
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

2Flegy: Tak to absolutně nesouhlasím...case typu EC, apod rozhodně na modding robrý nejsou, protože to je prostě papír a ten je rád, že drží jak je, natož když se do něj řízne...to je absolutně k ničemu pak. A ten Redstar je obdobnej...nebral bych ho ani náhodou.

A barva na plastu není takovej problem...prostě jen obrousit šmirglem do hladka a pak plnič. Ta barva ti může fungovat jako základ na plasty, takže bych se toho vůbec nebál... :wink:
Odpovědět

Zpět na „Projekty“