Dneska mě NF2 přivedla v práci málem do blázince.creco píše:Nforce2 je urcite super
![Evil or Very Mad :evil:](./images/smilies/icon_evil.gif)
![Confused :?](./images/smilies/eh.gif)
Jo, rychlej je NF2 super, ale zlatá VIA!!!!
![Smile :)](./images/smilies/smile.gif)
![Cool 8)](./images/smilies/cool.gif)
Dneska mě NF2 přivedla v práci málem do blázince.creco píše:Nforce2 je urcite super
Já se k vám jenom pomaloučku a polehoučku přídám...Jája píše:Podle miho názoru je nejlepší deskou s čip. KT600 MSI KT6Delta
Já myslím že to na Deltu vypadá i bez defaultního nastavení...lirmir píše:V defaultu to zatím vypadá na tu Deltu.![]()
Jel bych taky na FSB200, ale tak nějak to nezvládne procesor...lirmir píše:No já nevím. Moc lidí co jedou na Deltě s FSB200 a více jsem neviděl. Že by těch procáků co to zvládnou bylo tak málo?
A7V600 je vychytaná, ale rozhodně né na defaultním "auto" nastavení.de Albi píše: Jel bych taky na FSB200, ale tak nějak to nezvládne procesor...Jinak koukám že zrovna ty jsi pro Deltu... S tvojí A7V600???
Myslel jsem že je to taky vychytaná deska??? Kdyžtak sem napiš problémy a výhrady k tvý A7V600 ať víme proč se jí vyvarovat...
tak to ber ASUS A7V600-X ale pozri aj po inej napr od DFIcherson píše:Nechci taktovat ,ani nijak zvysovat vykon.A potrebuju co nejvic usetrit.
mam na vyber:
Microstar KT6 DELTA-LSR (2440Kc)
ASUS A7V600-X (2400Kc)
Jak jde slyset ten vetrak na desce od microstaru?
Nebo znate nejakou lepsi a levnejsi desku pro "nepretaktovavace" , ktera by mela SATA a DDR400?
Jake mate skusenosti s tim MS?
A jak je to s tema od ASUSU ktere maj oznaceni X.jsou novejsi a orezane?
Ježiši, my se mu tu -X verzi snažíme celoui dobu rozmluvit a ty uděláš pravej opak doporučíš ji...janof píše:tak to ber ASUS A7V600-X ale pozri aj po inej napr od DFIcherson píše:Nechci taktovat ,ani nijak zvysovat vykon.A potrebuju co nejvic usetrit.
mam na vyber:
Microstar KT6 DELTA-LSR (2440Kc)
ASUS A7V600-X (2400Kc)
Jak jde slyset ten vetrak na desce od microstaru?
Nebo znate nejakou lepsi a levnejsi desku pro "nepretaktovavace" , ktera by mela SATA a DDR400?
Jake mate skusenosti s tim MS?
A jak je to s tema od ASUSU ktere maj oznaceni X.jsou novejsi a orezane?
podla mna je ta asus lepsi motherboard ako msi a co sa tyka dfi ja niesom snim v styku tak dlho aby som tvrdil ze je to naj doska ale tak sa my zda ze to moze byt celkom dobra volba aj co sa tyce ocde Albi píše:Ježiši, my se mu tu -X verzi snažíme celoui dobu rozmluvit a ty uděláš pravej opak doporučíš ji...janof píše: tak to ber ASUS A7V600-X ale pozri aj po inej napr od DFIPřečetl jsi si vůbec celý thread???
Rozhodně ne -X verzi
Jak jsou na tom DFI nevím v podstatě jsem s nimi nepřišel do styku...
Já jsem zvědavej, co na to řekne Jája, Shit a lirmirjanof píše:podla mna je ta asus lepsi motherboard ako msi
Už jsem tadyde Albi píše:Já jsem zvědavej, co na to řekne Jája, Shit a lirmirjanof píše:podla mna je ta asus lepsi motherboard ako msi![]()
Jinak já jsem svůj názor vyjádřil někde výš, takže se nebudu opakovat, ale mysli si co chceš