Holda29: shodou okolností se mi teď vybil digitál a nemůžu nějak najít nabíječku, takže až ji najdu, trochu nabiju, tak vyfotim a uploadnu, ale díval jsem se ti, a v menu jsem našel jen jedu speciální ikonu Vodafonu pod Nástroji - a jde o ty M-platby atd. spojené s bankovní simkou, jinak zřejmě nic. Takže v tomto směru své tvrzení upřesňuji, včera jsem se nedíval pořádně.
I na prodejně mi řikali, že není nijak customizovaný, a že to je ten typ, co se prodává všude jinde na trhu a vše tomu nasvědčuje. Ikony vypadají originálně, pouze je defaultně instalováno české prostředí. Ikony Vodafone, co jsem tak viděl ty customizované telefony, vypadají úplně jinak.
Co se týče Wifi, tak asi žádné zázraky čekat nelze, ale já tady v druhém patře nebo venku na zahradě signál normálně chytám (AP je v prvním patře, takže to jde minimálně přes strop....
Párkrát se mi včera večer v posteli signál ztratil, ale to dělá u jednoho PC zde u nás v baráku na stejném patře i na D-link DWL-G520+ anténě - to AP /D-Link DWL-200AP+/ není tady u nás asi nějak dobře konfigurované - budu se tím muset ještě zabývat... když to tady tátův známý nastavoval, tak jsem nebyl zrovna doma
![Smile :)](./images/smilies/smile.gif)
.
Teď dnes navečer je signál zatím v pohodě...
crashPC: možná to není láska na první pohled, ale věř mi, po chvíli používání si ten přístroj zamiluješ
. Vyzkoušel jsi ovládání skutečného mobilu včetně datových funkcí, nebo jsi držel v ruce jen maketu na provázku ?
Dotykáč není potřeba, navigace jde samozřejmě i bez něj, když je schopný joyistick /e61 má přímo v nástrojích položku Navigátor, která automaticky hledá GPS satelity - víc jsem to ale nezkoumal/. A aspoň se dá mobil ovládat jednou rukou, nepotřebuješ dvě, jako u dotykového displaye. A zajížděcí klávesnice asi nebudou to pravé ořechové z hlediska životnosti. Přiznávám, že by nemusel být ani ten joystick u e61 - hlavně při browsení netem je dost namáhaný, ale snad s tím NOKIA konstrukčně počítá...
Připravovaný TomTom NAVIGATOR 6 software e61 podporuje
viz
http://www.tomtom.com/products/features ... Language=1
Navíc tento mobil má WIFI, a to je obrovskou devizou, a pak i přímo v ROMce ten office a věř, že psaní tady jde velice solidně
.
ještě si asi objednám tady toto pouzdro
http://obchod.sunnysoft.cz/scripts/deta ... &Level=349
a asi časem tu 1GB kartu...
(v balení je jen 64 MB miniSD)