Project: Radioactive 2 by Yupee
Moderátor: L4mka
- yupee
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
ty částěčky to je prach a jelikož je pod UV tak svítí ale chápu v case mám prach tak kritika
PC1:Intel Celeron D 2,8GHz ;Kingston 1024MB 533MHz CL4 DDR2 ; HIS X1600Pro Turbo DDR3 128MB ; 160GB Seagate SATA2 ; M-Audio Revolution 5.1 ; Gigabyte GA-8I945GZME-RH
PC2:Intel Celeron 2,4GHz ; 256MB 333MHz DDR ; Canyon nVidia GeForce MX400 64MB ; 80GB WD PATA ; Asus P4S8X-X
---> --- <---
PC2:Intel Celeron 2,4GHz ; 256MB 333MHz DDR ; Canyon nVidia GeForce MX400 64MB ; 80GB WD PATA ; Asus P4S8X-X
---> --- <---
- Stoobi
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
Heleďte pánové, možná by stálo za to se trochu uklidnit, než z toho budou nějaký karty.
Jinak můj názor je tak nějak mezi. Ten GateWatch bych řekl, že by se musel upravit. Minimálně před něj můžeš udělat new plexi,nebo něco...který bude odpovídat stylu, ale nechat ho jen takhle, to je opravdu o ničem...ale bohužel mi to nepříjde jako nic převratného, spíše opravdu takovej dort od pejska a kočičky, protože např. nechat na zdroji tu hnusnou mřížku a jako jedinou úpravu udělat to, že jí natřeš UV fixem...
Nic moc... 
Jinak můj názor je tak nějak mezi. Ten GateWatch bych řekl, že by se musel upravit. Minimálně před něj můžeš udělat new plexi,nebo něco...který bude odpovídat stylu, ale nechat ho jen takhle, to je opravdu o ničem...ale bohužel mi to nepříjde jako nic převratného, spíše opravdu takovej dort od pejska a kočičky, protože např. nechat na zdroji tu hnusnou mřížku a jako jedinou úpravu udělat to, že jí natřeš UV fixem...

- M4r1hu4n3
- Mírně pokročilý
Je to zajimave, nazvano radioactive ale nic radioaktivniho zde zatim nevidim, nevidim tu vlastne vubec nic co by melo co docineni s radioaktivitou, zluta a cerna je zajimava kombinace ale zase nic spolecnyho s radioktivitou, tenhle "mod" se ubral jinym smerem, zatim. Nerad bych ale delal ukvapeny zavery, treba se z toho vyklube mod ze ktereho spadnu ze zidle (naposledy jsem spadl ze zidle pri modu nazvanym "pc ve stole"). 

- Alan Wake
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Ok Stoobi. Nechtěl jsem tady někoho "buzerovat" (nebo jak jsi to pochopil) za to, že se mu to nepovedlo nebo, že to neumí, to v žádném případě.....ale prostě jsem se vyjádřil (možná trochu přehnaně).
Nechci mít nějaký zbytečný problémy, kvůli tomu, že jsem kritizoval něčí mód.....
BTW : S yupeem jsem si už promluvil na SZ a doufám, že jsem to vyřešili.
A teď asi k módu.
Ohledně toho GateWatch, určitě jenom tak normálně bych ho tam nedal. Použil bych nějaký plexi (to je jedno jaký), který by jsi potom přelakoval, ideální by bylo asi na černo, ale to je samozřejmě na tobě.
To UV podsvícení.............hmm.......noo.......nelíbí se mi to!!
Nechci mít nějaký zbytečný problémy, kvůli tomu, že jsem kritizoval něčí mód.....
BTW : S yupeem jsem si už promluvil na SZ a doufám, že jsem to vyřešili.
A teď asi k módu.
Ohledně toho GateWatch, určitě jenom tak normálně bych ho tam nedal. Použil bych nějaký plexi (to je jedno jaký), který by jsi potom přelakoval, ideální by bylo asi na černo, ale to je samozřejmě na tobě.
To UV podsvícení.............hmm.......noo.......nelíbí se mi to!!
Moje sestavička - CPU : AMD Athlon 64 X2 3800+ 2,0GHz @ 2,6GHz BOX cooler (coming soon : Thermalright Ultra 120 cooler), MB : DFI LP UT NF4 SLI-DR Venus, VGA : Gigabyte NX7900GTX 512MB PCI-E 650/1600 @ 701/1808, HDD : Seagate SATA 200 GB, Operační paměť : 2x1GB G-Skill F1-4000USU2-2GBHZ, Power Supply : Enermax Liberty 620W Modular System, Kláveska : Logitech G15 Gaming Keyboard, Hlodavec : Logitech MX1000, Audio System : Logitech Z-2300, Monitor : Sony SDM-HS73 LCD 17"
Mafia2Forum.com - Největší mezinárodní portál o Mafii 2
Mafia2Forum.com - Největší mezinárodní portál o Mafii 2
- Stoobi
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
- Woyta
- Středně pokročilý
Myslim ze o moc lepsi uz to nebude.Finish by měl bejt nejspíš o víkendu, jestli bude čas a pak se uvidí
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 550W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25
Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
- Maxtor
- Začátečník
-
- uraf
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele: