Aké internetové hry hrávate?

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

cherson
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od cherson »

Zkusil jsem Online hru fallensword a docela me chytla.
Je to RPG kre vylepsujete postavu a chodite po mape, po par lvlech zatucuji Zabavnost.

http://www.fallensword.com/?ref=551827
qwertown
Začátečník
Začátečník

jednu taky hraju

Příspěvek od qwertown »

on line internetovou hru hraju jenom jednu a to

SACHY :)

jeto super hra plna kombinaci a strategie, nekdy když hrajete treba minutovky tak i plne akce a rychlost a presnost vasi mysi, pokud mate rychle pripojeni, je mnohdy i rozhodujicim prvkem.

uz jste to nekdy zkusili?? :)
CPU : Intel C2D 6300 1,8GHz@ |Arctic Cooling Freezer 7 Pro | MB : GIGABYTE DS4 P965 rev. 3.3 | RAM : 2x1024 + 2x2048 DDR2 A-data 800MHz | HDD : WD 250GB SATA 2 16MB + 500GB + 2T Samsung | GK : 4850 ATi | PSU : Enermax L. 400W | CASE : Coolermaster Centurion 532| Monitor 23" Samsung
oneill_sx1
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od oneill_sx1 »

TDU
qwertown
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od qwertown »

cherson píše:Zkusil jsem Online hru fallensword a docela me chytla.
Je to RPG kre vylepsujete postavu a chodite po mape, po par lvlech zatucuji Zabavnost.

------

uz to parim taky :-)
CPU : Intel C2D 6300 1,8GHz@ |Arctic Cooling Freezer 7 Pro | MB : GIGABYTE DS4 P965 rev. 3.3 | RAM : 2x1024 + 2x2048 DDR2 A-data 800MHz | HDD : WD 250GB SATA 2 16MB + 500GB + 2T Samsung | GK : 4850 ATi | PSU : Enermax L. 400W | CASE : Coolermaster Centurion 532| Monitor 23" Samsung
darkend
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od darkend »

kufus
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kufus »

serizovatel
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od serizovatel »

rFactor na www.simracing.cz
R-COCKPIT,logitech G25,logitex x-530,logitech mx518,umax el-730,cyborg 3d gold,pro gamer command,lcd 30 hp lp3065 atd.... po rFactor zatím jen LFS na cargame.nl-- LFS je mrtvé, ale dal krásných 100000mil online závodění :)
iv.banan
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od iv.banan »

Americas Army

Americasarmy.com , americasarmy.cz

taktická FPS po netu , každopádně je to zdarma hra na propagaci americký armády, ale je to jako opravdu dobrý né žádná budgetovka, stáhnout si jí můžete z prvního linku má 3GB, informace o ní v češtině najdete na druhým linku. Už jí hraju přes rok a půl. 8)

Jinak občas si zahraju swat 4 a ještě Amed Assault.
Hry na miniclip.com, webgames.cz apod. hraju jen když u nás mám na náštěvě synovce ( 4 roky ) tak s ním :oops: :)
r1pper
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od r1pper »

cherson píše:Zkusil jsem Online hru fallensword a docela me chytla.

tak sem to taky zacal hrat a chytlo me to nejak trochu vic nez moc :D a to sem nikdy nikde nijak zadnou onlajnovku nehral :oops:
KDO mi odebral moji zlutou kartu
Schizos
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Schizos »

Cooper69 píše:www.thecrims.com ale zase jsem par dni nehral, nei na to cas:\
Hrá to tu niekto? alebo už sú všetci len na traviane? Ked hej, tak sa pochválte aj s akým nickom.
Grew
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

ach

Příspěvek od Grew »

driv webgame
darkelf
pak po dobe webgame
travian
knightfight
bitefight
a ted zkousim divoke kmeny
Asus M2N32 SLi DeluXe, CPU AMD A64 X2 5600+ Box, RAM Geil 2x1GB DDR2 PC800, Leadtek Winfast PX8800GTS 640MB DDR3, HDD Hitachi 320GB.
peterch
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od peterch »

World Of Warcraft ( na ofiku) a Call Of Duty 4.
Intel i5-3470 + Gelid Tranquillo CPU ver. 2, 8 GB RAM (2x4) Kingston 1600 Mhz, Asus P8H77-M PRO, EVGA GeForce GTX770 Superclocked ACX, Seasonic 520 W S12II, 128 GB SSD Samsung 840 PRO, 500 GB HD Seagate, CM Elite 430, Asus PB 248Q, A4 Tech, Logitech K350
Dragik
Nováček
Nováček

Re: Aké internetové hry hrávate?

Příspěvek od Dragik »

hral jsem the west, divoke kmeny, travian, ogame, tanoth, vsechny tyhle hry me tolik nebavily jako hra rubygates... nejvice aktivni hra, fakt skvela, pojdte si ji zkusit... jo a pridejte se k bragum, jen nas malo
sheriff.wiggum
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sheriff.wiggum »

Dungeons & Dragons: Tiny Adventures protoze se to nemusi hrat :D jen vyberu vybaveni a hraje se to samo...
F4kt0r
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od F4kt0r »

TF2 :)
CPU - AMD 7800X3D @ 4,8 GHz | MB - ROG Strix B650E-F | RAM - 32GB DDR5 6000MHz | VGA - XFX AMD Radeon RX-6950XT MERC
viiitezslav
Nováček
Nováček

Příspěvek od viiitezslav »

no přece mass effect :D
pengeren
Nováček
Nováček

Příspěvek od pengeren »

Open TTD (konkrétn krajinu mírného pásu)
Counter Strike: Source Zombie Mod
Poker na Facebooku :D zatím 920k
Digital Paintball 2 freevarovka na enginu quaka 2 :O
brunette
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od brunette »

Tak z webgames hraju gladiatus,knightfight a the West.....................dříve jsem hrála divoké kmeny a travian a monstesgame
Ptá se malý synek otce u PC: "Tati, je pravda, že programy jako ICQ, MSN nebo Jabber způsobují degeneraci češtiny?" - "IMHO LOL"
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Still.Lord »

Shakes & Fidget (nic víc mě nebaví déle než prád dní) a nejsem aktivní houbičkář, jen čas od času
Wiruz
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Wiruz »

musim rici ze me webovy hry nebavej, jelikoz mi prijdou malo akcni a clovek u nich travi dost casu, pak mi ale bratr ukazal Darkorbit a musim rici ze me to docela bavi, porad to sice neni poradna akce, ale proti vetsine to neni jen zadavani cisel ale celkem klikacka ve vesmiru...

http://www.darkorbit.com

jako nevyhodu ovsem vidim moznost kupovat kredity do hry za realne prachy, coz dost lidi vyuziva a pak to tam dost ownujou...
CPU: Intel Core i5 12600K @ -0,05mV COOLER: Deepcool AK400 MB: Gigabyte B660M Gamming X DDR4 RAM: Kingston 2x 16GB DDR4 3600 CL18 VGA Sapphire PULSE RX 9070 16GB @ 200W / -80mV SSD / HDD: 1TB KC3000 NVME / Seagate BarraCuda 3TB CASE: Fractal Design Define Mini C PSU: Corsair RM550x 550W LCD: 27" Samsung ViewFinity S60UA IPS 2560x1440 @75Hz REPRO: Logitech Z3 2.1 MOUSE: CM MM720 KEYBOARD: MS Sidewinder X4 OS: Win 11 Pro 64
Obrázek
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“