Project:Flat out 2 case by Myšák

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Myšák
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Myšák »

nechtěně smazáno...
Naposledy upravil(a) Myšák dne stř 13. pro 2006, 17:38, celkem upraveno 2 x.
m.Pták
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od m.Pták »

ty fany se me tam moc nehodi,podle me je to presviceny a hodili by se tam spis cerny...to je jenom muj nazor :wink: a bal bych se aby od tech tycek nezacala rezavet case...jinak dobry :)
CPU: Intel P4 3.06 Ghz COOLER: Thermalright XP-120 GPU: Nvidia NX6600GT MSI 128Mb GDDR3 COOLER: Zalman VF700 Cu MB: Intel D865PERL RAM: PQI 2x 512Mb DDR HDD: 2x Seagate Barracuda IV 40Gb AUDIO: Creative Audigy 4 PRO TV: WinFast TV2000XP HEADPHONES: Pioneer SE-M350 PSU: Eurocase 350W
Michrex
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michrex »

na mě moc červene ale jinač good :-D
Myšák
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Myšák »

Michrex píše:na mě moc červene ale jinač good :-D
červeno ale chládek :-) žádný jiný světlo jako katoda už tam nebude
mOOder
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mOOder »

nevim jestli sem sam ale zatiím mi to pripada docela hrozny , ale uvidime co z toho vyleze , ta navarena konstrukce se tam nehodi nevim co si o tom mam myslet , jinak nemas to krapet hlucno ?
PC 1: MB ASUS M2N-SLI Deluxe , CPU AMD Athlon 64 X2 4800+ EE @ 6100+, VGA Asus 4870 900/3700 DDR5 , RAM A-Data 2x1024MB 800Mhz + 2x512MB Geil 800Mhz , HDD Baracuda 1TB SATA2 , DVD-RAM LG 4163b , Zdroj LC-Power 560W TITAN.
filletzz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od filletzz »

nevim přijde mi to strašně přeplácaný, jako že se tam snažíš narvat všechny ty prvky charakterizující tu hru...
ty fany bych dal rozhodně černý nesvítivý a max tam hodit jednu katodu co by to decentně nasvěcovala
a ty rezatý výstuže mi tam taky moc neseděj, když je (bude) zbytek case barevnej a pak najednou skok na rezatou, rozhodně bych tam nějak zapracoval na přechodech mezi barvama a tou rezatou...
MacBook Air 13" Mid 2013 + iPhone 4s
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od kotas »

Ze zacatku jsem tomuhle modu drzel palce, ale ted se mi nelibi - jak uprava tak ty cervene ventilatory.. Mno jeste se necham pripravit na finalni fotky :roll:
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Já si prostě nemůžu pomoct, ale příjde mi, že to děláš moc impulsivně. Byly tady ohlasy, žeje barva divná, tak ty jí prostě odrbeš, uděláš něco, lidi to kritizují a ty t rychle předěláš...a díky tomu se navíc snažíš vždycky ten nápad hrozně rychle realizovat a pak to působí odflákle...např. ty mřížky přes zadní fany...chtělo by to pořádně promyslet a dělat postupně, jinak by to asi byl kvalitní mod, jen trochu ubrat na impulsnosti a přemýšlet... :oops:
Brzda
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Brzda »

no nejak mi nesedi ty cervene fany, protoze pises, ze skrin bude v provedeni zluto-cerna a k te se teda cervene fany vuuubec nehodi.
Myšák
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Myšák »

Brzda píše:no nejak mi nesedi ty cervene fany, protoze pises, ze skrin bude v provedeni zluto-cerna a k te se teda cervene fany vuuubec nehodi.
fany červený zůstanou,barvu no to se rozhoduji mezi žluto černou a fotkou níže,jenomže to zase budete nadávat že je to jak kolotoč..no hlavní na tom bude aby se to líbilo mně :-)
Obrázek
(proto ta zrezlá kostra)
Alan Wake
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alan Wake »

Já bych teda zvolil barvu toho auta, které je o dvě místa do prava, není moc dobře vidět jestli je to růžová nebo červená barva, ale 100% bych to udělal červený + tam můžeš dát ten černej pruh atd., když to chceš dělat podle nějakýho auta, ale rozhodně bych k těm červeným větráku nedával tu žlutou, to by bylo..........:blee:
Moje sestavička - CPU : AMD Athlon 64 X2 3800+ 2,0GHz @ 2,6GHz BOX cooler (coming soon : Thermalright Ultra 120 cooler), MB : DFI LP UT NF4 SLI-DR Venus, VGA : Gigabyte NX7900GTX 512MB PCI-E 650/1600 @ 701/1808, HDD : Seagate SATA 200 GB, Operační paměť : 2x1GB G-Skill F1-4000USU2-2GBHZ, Power Supply : Enermax Liberty 620W Modular System, Kláveska : Logitech G15 Gaming Keyboard, Hlodavec : Logitech MX1000, Audio System : Logitech Z-2300, Monitor : Sony SDM-HS73 LCD 17"

Mafia2Forum.com - Největší mezinárodní portál o Mafii 2
SNowie
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od SNowie »

co tak černý case s červeným pruhem a ventilátory? :wink:
Myšák
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Myšák »

SNowie píše:co tak černý case s červeným pruhem a ventilátory? :wink:
jako nápad to není špatný..zatím uvidím..
m.Pták
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od m.Pták »

a neni to auto o 2mista doprava ta puvodni barevna kombinace ? :wink:
CPU: Intel P4 3.06 Ghz COOLER: Thermalright XP-120 GPU: Nvidia NX6600GT MSI 128Mb GDDR3 COOLER: Zalman VF700 Cu MB: Intel D865PERL RAM: PQI 2x 512Mb DDR HDD: 2x Seagate Barracuda IV 40Gb AUDIO: Creative Audigy 4 PRO TV: WinFast TV2000XP HEADPHONES: Pioneer SE-M350 PSU: Eurocase 350W
Myšák
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Myšák »

m.Pták píše:a neni to auto o 2mista doprava ta puvodni barevna kombinace ? :wink:
je..ale nemělo to tak vypdat :(
uraf
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od uraf »

Počkám jak se to vyvine a pak před smeknu nebo :blee: ( :D )
Modingu čest :D
Dvě věci jsou nekonečné, vesmír a lidská blbost, ale tím vesmírem si nejsem tak jist.:D A.Enstein
Ntb: Asus EEE 1201n
Myšák
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Myšák »

upload
tak dnes jsem se dokopal k výrobě nápisui ze sololitu..eště příjde nabarvit :-)
Obrázek
Obrázek
mOOder
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mOOder »

Ten napis je dost dobry :nervous: , ze solitu ( asi sem zapomel co to je ? ) to si vyrezal nebo nalil do nejaky formy ? :lol:
PC 1: MB ASUS M2N-SLI Deluxe , CPU AMD Athlon 64 X2 4800+ EE @ 6100+, VGA Asus 4870 900/3700 DDR5 , RAM A-Data 2x1024MB 800Mhz + 2x512MB Geil 800Mhz , HDD Baracuda 1TB SATA2 , DVD-RAM LG 4163b , Zdroj LC-Power 560W TITAN.
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ZdenekSveda »

No, tak ten nápis je první věc co se ti trochu povedla. Jinak je ten projekt opravdu strašnej, ale ten nápis nevypadá špatně. Při tom vybrušování to muselo teda být pěkně prašný prostředí, přece jen sololit práší strašně už jen při řezání natož při broušení.
Myšák
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Myšák »

ZdenekSveda píše:No, tak ten nápis je první věc co se ti trochu povedla. Jinak je ten projekt opravdu strašnej, ale ten nápis nevypadá špatně. Při tom vybrušování to muselo teda být pěkně prašný prostředí, přece jen sololit práší strašně už jen při řezání natož při broušení.
fidlal jsem to lupínkovou pilkou,no takovej bordel to zase nebyl..(je to takový drcený dřevo..)
Odpovědět

Zpět na „Projekty“