hlavne si myslim, ze 4x 8800GTX + 2x FX-74 dnes neutahne zadnej jednotlivej zdroj (kdybychom meli pricteno 3x150GB Raptor, 2x mechanika, brutus chlazeni, zvukovka atd)Highlander píše:to flegy: jasne ze to jde proc by to neslo....ono jde vsechno kdyz se chce
Do syndromu HSRH me nezahrnuj
ja dokazu ustoupit a debatovat o tom
![]()
Chlapci ja si proste neumim predstavit cloveka kdo by kupoval 2x procesory a 4x grafiky pro domaci pouziti nebo pro hracske ucely.Je s tim spojeno tolik problemu o kterych hromada lidi nema ani páru....napr.
Kompatibilita,funkcni ovladace k grafikam,k desce,System celyho chlazeni,vykonej zdroj atd...
Ano vsechno se da resit penezma,kdyz na to mas tak proc ne...ale proc vyhazovat penize za 4x 8800GTX,kdyz za pul roku vyjde napriklad jina jedna grafika ktera bude tisickrat min problematictejsi a daleko rychlejsi nez 4x 8800GTX?
Jeste by me zajimalo,kterej z hracu v CR by dal pres 100K za kompl kterej bude pouzivat pul roku a pak ho zase muze vymenit za neco jinyho,protoze zjisti ze uz to neni highend ?....
Ja se v hracske komunite pohybuju taky a jeste jsem nenasel cloveka,ktere hraje hry na urovni WCG a venuje se kupovanim kompu za 100K + OC problematice...
Jen tak pro srandu kraliku.....kolik lidi na XS foru ma tuhle sestavu ?(statistiku z toho tvorit nejde,ale povazovat to za nejakej orientacni bod by slo)....rekl bych ze by se to dalo spocitat na prstech jedne ruky...
//edit:Rekl bych ze kupovat si neco na tehle bazi je jenom pro lidi co se venuji OC rekordum a co to maji jako konicka>>>jáááAle i kdyz je to muj konicek tak odmitam do takove kraviny investovat...
jinak k tem hracum -> 90% hracu, at lam, nebo i prvoligovych hracu hrajou na sestavach typu P4 2.8GHZ/ A64 3000+, R9800Pro-GF 6600GT, 1GB Ram -> tohle je ceskej herni prumer, tech zbylich 10% (berte s nadsazkou, ja to spocitany nemam) hraje na 7600GS-7900GTX/X800GTO-X1900XT...
dale bych chtel rici, ze tech useru, co si to koupilo na XS foru je spis 0 nez vic....