Ktery Hosting?
- PCMark
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- PCMark
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Zeb
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Ma nekdo zkusenost se http://www.station.cz ?? Docela o nich uvazuju 
- Smith
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
ano, doporučujiZeb píše:Ma nekdo zkusenost se http://www.station.cz ?? Docela o nich uvazuju
# Desktop [Ryzen 9 7950X, 128 GB RAM, GeForce GTX 1660 Ti, 4x SSD, 3x Dell UP2716D(A), W11 Pro]
# Notebook Dell XPS 13 [i7-7500U, 16 GB RAM, 512 GB SSD, W11 Pro], Apple MacBook Air 13" [M2, 16 GB RAM, 512 GB SSD]
# Home Server [2x E5-2630 v3, 128 GB RAM, WS2019] # Storage Synology DS1815+ [24 TB RAID6], Synology DS1819+ [24 TB RAID6, 10 GbE]
# Samsung Galaxy S23 Ultra # Canon EOS R5, Canon EOS 3, Canonet QL17 G-III, Bronica SQ-A # www.photosmith.cz
# Notebook Dell XPS 13 [i7-7500U, 16 GB RAM, 512 GB SSD, W11 Pro], Apple MacBook Air 13" [M2, 16 GB RAM, 512 GB SSD]
# Home Server [2x E5-2630 v3, 128 GB RAM, WS2019] # Storage Synology DS1815+ [24 TB RAID6], Synology DS1819+ [24 TB RAID6, 10 GbE]
# Samsung Galaxy S23 Ultra # Canon EOS R5, Canon EOS 3, Canonet QL17 G-III, Bronica SQ-A # www.photosmith.cz
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Taky dobrá volba ale u mě je číslo jedna www.pipni.czZeb píše:Ma nekdo zkusenost se http://www.station.cz ?? Docela o nich uvazuju
- zombux
- Odborník PCT

přešel jsem na station předevčíremZeb píše:Ma nekdo zkusenost se http://www.station.cz ?? Docela o nich uvazuju
ignorelist: kremrole a dezoláti
- Zeb
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- zombux
- Odborník PCT

hodně štěstí, slovo "tux" mi asociuje amatérismus tak snad to nebude tenhle případZeb píše:Vsem diky za odpovediale nakonec sem se na doporuceni nekolika znamejch rozhod pro www.profitux.cz
ignorelist: kremrole a dezoláti
- M1k3
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
hosting od 1GB?
Nevíte, jaký je solidní hosting s těmito požadavky(?):
- cena do 100kč - 120kč by se ještě dalo..
- od 3GB místo pro data
- podpora PHP, MySQL..
- neomezeně databází nebo alespoň tak od 5..
- neomezeně subdomén nebo také tak od 5..
a samozřejmě další věci, které jsou většinou všude apod..
už jsem si omrkl ten SvetHostingu.cz docela dobre.. pokud nekdo neznate neco lepsiho du do toho
)
jinak jeste.. co domena? asi by vyhovovala .net
kde nejlevneji sezenu? forpsi.com? opravdu nevim poradte..
- cena do 100kč - 120kč by se ještě dalo..
- od 3GB místo pro data
- podpora PHP, MySQL..
- neomezeně databází nebo alespoň tak od 5..
- neomezeně subdomén nebo také tak od 5..
a samozřejmě další věci, které jsou většinou všude apod..
už jsem si omrkl ten SvetHostingu.cz docela dobre.. pokud nekdo neznate neco lepsiho du do toho
jinak jeste.. co domena? asi by vyhovovala .net
kde nejlevneji sezenu? forpsi.com? opravdu nevim poradte..
- PCMark
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Pokud by ti stačilo na data jen 2500MB, tak bych ti doporučil onebit.cz, pak mě zrovna nenapadá hosting ze kterým bych měl zkušenosti a splňoval tvé parametry. Tady na fóru má pár lidí dobré zkušenosti se station a ten by mohl být pro tebe taky dobrá volba.
Domény jsou nejlevnější u active, ale nedoporučuji si je u nich registrovat
Domény si registruji u forpsi a jsem spokojený.
Domény jsou nejlevnější u active, ale nedoporučuji si je u nich registrovat
Domény si registruji u forpsi a jsem spokojený.
- Rentigo
- Začátečník

-
- M1k3
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- WoiTa
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- matajon
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
WoiTa: za 525,- máš tu doménu registrovanou na rok
Za 75 Kč - 4GB
Za 130Kč - 7GB
Dneska se navyšoval prostor ....Rentigo píše:M1k3: Já se rozhodl pro station.cz. Jednak kvůli tomu, že jsem na ně nikde nenašel stížnosti. Druhak kvůli slušné ceně. A do třetice kvůli slušné dostupnosti.
Za 75 Kč (vč DPH) máš 3 GB.
Za 130 Kč (vč DPH) máš 6 GB.
Za 75 Kč - 4GB
Za 130Kč - 7GB
- M1k3
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- Smith
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
tak toho budeš hodně litovat... banán je taková parodie na hostingM1k3 píše:sakra taková škoda.. a já už si objednal 4 GB u banan.cz za 1250 ročně :/ s dph.. tady bych to měl o pár korun levnější
# Desktop [Ryzen 9 7950X, 128 GB RAM, GeForce GTX 1660 Ti, 4x SSD, 3x Dell UP2716D(A), W11 Pro]
- Jirkont
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
http://www.station.cz/
Tak co lidi ??? Jak je na tom teďka momentálně http://www.station.cz/ ? Máte s ním nějaké problémy ??? Uvažuji o něm, protože můj součastný www.gigahosting.cz nějak přestal fungovat 
- brucknert
- Nováček

-
Doporučuji http://www.savana.cz. Jsem tam už 2 roky a zatím si nemůžu stěžovat.
- K.
- Nováček

-
Nedoporučoval bych žádný z většiny webhostingů, není nad vlastní server. Na "malé" weby není problém vydržet u firem s cenou kolem 50Kč za "spoustu místa", ale u serioznějších projektů jsou nepoužitelné.
Notoricky (neslavné) jsou cyberhost.cz, pipni.cz, banan.cz, superhosting.cz, netzona.cz, (a spousta dalších)... Pro velkého klienta (velkého = servery libimseti.cz u Superhostingu) se firmy můžou přetrhnout, pro kohokoliv menšího, zvláště u levných programů, vyhazujete peníze z okna.
Existují jednoduché testy:
Abych nebyl jen negativní, dobré zkušenosti mám se server4u.cz (web4u.cz), mají výbornou technickou podporu a objednávku (zadanou o půlnoci) vyřídili do 30 minut (byl jsem šokovaný, když mi v 0:30 přišla hesla k serveru). Pochopitelně dobré zkušenosti mají i lidé, jejichž weby jsou umístěné na mém serveru
.
Ještě drobnost: zkuste zjistit, na jakém serveru (serverech) webhosting běží. Poslední dobou podezřele často nacházím "gigant.cz", a to i u různých firem. Dalším výstražným znamením je PHP verze 4.
Notoricky (neslavné) jsou cyberhost.cz, pipni.cz, banan.cz, superhosting.cz, netzona.cz, (a spousta dalších)... Pro velkého klienta (velkého = servery libimseti.cz u Superhostingu) se firmy můžou přetrhnout, pro kohokoliv menšího, zvláště u levných programů, vyhazujete peníze z okna.
Existují jednoduché testy:
- Napsat email, že chcete na jejich (co nejlevnějším) programu umístit web s tisíci návštěvníky denně a trafficem třeba 100GB měsíčně (a není to tak velký problém, jeden takový web na serveru mám a vím, co to s ním udělá). Většinou nedostanete odpověď nebo vám navrhnou "individuální dohodu" (nebo kývnou, protože ví, že kecáte).
- Navrhněte, jestli jsou vám ochotní povolit přístup přes ssh.
- Chtějte nainstalovat na hostingu Subversion / Trac
Abych nebyl jen negativní, dobré zkušenosti mám se server4u.cz (web4u.cz), mají výbornou technickou podporu a objednávku (zadanou o půlnoci) vyřídili do 30 minut (byl jsem šokovaný, když mi v 0:30 přišla hesla k serveru). Pochopitelně dobré zkušenosti mají i lidé, jejichž weby jsou umístěné na mém serveru
Ještě drobnost: zkuste zjistit, na jakém serveru (serverech) webhosting běží. Poslední dobou podezřele často nacházím "gigant.cz", a to i u různých firem. Dalším výstražným znamením je PHP verze 4.